Planujecie coś zwyrodniałego? Podzielcie się dobrą nowiną!
Na przykład Zwyrols Squad (Franki&Admin;) w pierwszy weekend października ponownie nawiedzi WIOCHę w celu nakręcenia jeszcze większej ilości materiału video.
Bierzemy ze sobą r?żne gadżety. Jak na przykład miecze, benzynę itp. Będzie niebezpiecznie, ale przede wszystkim zwyrodniale. Na pewno zrobimy dużo fotek i zdamy relację z przebiegu wydarzeń.
Osobiście nie planuję, żadnej zwyro-akcji na przyszłość, ale niedawno udało mi się jedną zaliczyć.
Motywacją było piwo, a raczej jego brak (nie sprzedano mi go w pewnym pubie na rynku głównym). Po krótkiej kłótni z kelnerem który powoływał się na nakazy szefa, doszedłem do wniosku, że zemsta musi być równie straszna, jak suszenie w gardle z powodu braku złocistego trunku. Na drugi dzień kiedy na rynku było najwięcej ludzi, podeszliśmy przed owy pub, w kominiarkach i z młotkami w ręce. Tłukliśmy szybę z uśmiechem na twarzy i patrzyliśmy dumnie na ludzi uciekających w popłochu z baru. Szyba była bardzo gruba, więc rozbijanie jej wywołało ultra huk. Ludzie zbiegli się ze wszystkich stron. Oglądało to jakieś 100 osób (ludzie się naschodzili, bo nie spieszyło nam się – cała akcja rozbijania jednej szyby trwała 8 minut i 40 sekund) oczywiście nikt nie zareagował.
Uważam że taka akcja to maksimum idiotyzmu, bo wandalizmu nie popieram. Ale w końcu zasłużyli, a ja byłem pod wpływem trunku, który w końcu udało się zdobyć :D
Plusy są takie: -nikt nie ucierpiał,
-wprawiona została dużo ładniejsza szyba,
-nasze kochane państwo i tak nie musiało pokrywać kosztów
wstawiania szyby, więc dalej będziemy żyli w dostatku :D
Człowieku :!: Słyszałem o i brałem udział w wielu zwyrodnieniach, ale to po opisujesz wyznacza nowy standard! Najpierdalnie młotkiem na rynku w szybę jest po prostu KLASYKIEM. Pierwszy raz słyszę o realizacji takiego pomysłu - gratuluję inwencji twórczej!
Swoją drogą zastanawia mnie fakt jakim cudem przez 8 minut nie zjawiła się gliniarnia?
Swoją drogą zastanawia mnie fakt jakim cudem przez 8 minut nie zjawiła się gliniarnia?
Sam się zastanawiam. Nie rozwalaliśmy jej aż 8 minut. 8 minut wskazywał stoper, kiedy byliśmy już w bezpiecznym miejscu. Samo rozbijanie szyby mogło trwać jakieś 5 minut. Gliny to była jednya rzacz jakiej się obawialiśmy. Myślę, że nie przyjachali bo: -W ten sam dzień szykował się mecz Cracovii
-Możliwe, że nikt ich ine wezwał (alram był wyłączony,
bo bar był open)
-Każdy wóz policyjny patrolujący okolice rynku głównego stoi przed
McDonald’s (z wiadomych przyczyn).
PS: Planowaliśmy uwiecznienie tego na filmie/zdjęciu, ale trzeci element naszego zespołu stwierdził, że to pojebany pomysł i nie ma zamiaru spotkać się z policją twarzą w… ryj.
Jak dla mnie brzmi to conajmniej nieprawdopodobnie
5 minut to i tak duzo.
Napewno wybiegl by kolo z pubu z bejsbolem, przyjechala by policja, lub ochrona.
Jeśli tak lubisz, to możesz obliczać czas rozbijania wielkiej podwujnej szyby do woli. ja nie mam zamiaru się tobie tłumaczyć. W barach na runku nie ma ochrony, a bejzbole noszą tylko drechy… a drechsy nie melanżują w ładnych barach.
nawet ja by medy byly to by spierdolili bo by sie mlotka przestrraszyli. pedaly jedne umieja tylko spisywac i stac z suszareczka i zatrzymaywac samochody a jak juz sie cos dzieje to najchetniej by sami spierdolili
[quote author="BEYOR"]Jeśli tak lubisz, to możesz obliczać czas rozbijania wielkiej podwujnej szyby do woli. ja nie mam zamiaru się tobie tłumaczyć. W barach na runku nie ma ochrony, a bejzbole noszą tylko drechy… a drechsy nie melanżują w ładnych barach.
Nie wiem co o tym sadzic. Nadal wydaje mi sie to malo prawdopodobne, ale jesli tak bylo to gratulacje… jestes prawdziwy gangsta madafaka
To teraz uwazaj bo bedziesz podatny na jego sugestie.
Moze to wykorzystac i zalozyc sekte. Sprzedasz wszystko dla sekty a potem popelnicie zbiorowy mord, tylko ze on bedzie jako ostatni pic trucizne i wszyscy zginiecie a on przezyje
Beyor jestes geniuszem!!! To bylo poprostu cud miod itp. Czysta postapokalipyczna inwencja tworcza, uwarzam ze zasluzyles na honorowe miejsce w parti ludzi lekko glupawych z Lepperem na czele:) On tez jest geiuszem niedocenianym przez swiat:)
Ja jak na razie mam zamiar zrobic (albo podlozyc) kupe na masce samochodu sasiada ktory sie czepia glosnej muzy w piatek wieczorem. Tylko maly problem bo ta malpa mieszka na parterz i stawia swojego fiata tuz przed oknem:( ale cos sie wymysli;)
[quote author="ShitEater"][quote author="kossak"]beyor: jestes moim guru :]
To teraz uwazaj bo bedziesz podatny na jego sugestie.
Moze to wykorzystac i zalozyc sekte. Sprzedasz wszystko dla sekty a potem popelnicie zbiorowy mord, tylko ze on bedzie jako ostatni pic trucizne i wszyscy zginiecie a on przezyje
[shadow=red]Ale mnie kurwa ponioslo [/shadow]
nasz droga pod przewodnictwem Wielebnego BEYORa nie jest żadną sektą, tylko Jedyną Prawdziwą Religią, a wypicie Świętego Napoju wprowadzi mnie do Nieba przed tobą:]
dobra, nie wkręcam się, bo franki powie, że jestem pedał :]
Panowie uspokujcie się :!:
jak ktoś jest pijany, to tóżne rzeczy przychodzą mu do głowy.
Co dopana o nicku “czycyk” proponuję, abyś zamiast kupy, znalazł na ulicy flaki przejechanego przez samochód golębia… chciałem coś podobnego zanieść do liceum, ale niestety okazało się, że worek z golębiem pękł, i zostałem z zakrwawionymi ksiązkami w plecaku… a wszystko dlatego, że był straszny tłok w autobusie! Ludzie opierali się o mój plecak i pewnie dlatego sie wszystko rozjebało.. pierdolone MPK Kraków!
a ja natomiast jeśli mogę zasugerować czyzykowi to polej sąsieadowi maske samochodu wodą i posyp jakimś ziarnem albo czymś co zeżrą ptaki to przy okazji powinny mu ostro zjechać lakier nie wiem bo nie próbowałem ale znajomy polecał
A po pijaku to najlepiej jeździ się wózkami z supermarketu