Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 3
1
Cuming up next…
WysÅ‚any: 25 September 2004 12:30 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Planujecie coś zwyrodniałego? Podzielcie się dobrą nowiną!

Na przykład Zwyrols Squad (Franki&Admin;) w pierwszy weekend października ponownie nawiedzi WIOCHę w celu nakręcenia jeszcze większej ilości materiału video.

Bierzemy ze sobą r?żne gadżety. Jak na przykład miecze, benzynę itp. Będzie niebezpiecznie, ale przede wszystkim zwyrodniale. Na pewno zrobimy dużo fotek i zdamy relację z przebiegu wydarzeń.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 25 September 2004 06:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  304
DołączyÅ‚ 

Osobiście nie planuję, żadnej zwyro-akcji na przyszłość, ale niedawno udało mi się jedną zaliczyć.
Motywacją było piwo, a raczej jego brak (nie sprzedano mi go w pewnym pubie na rynku głównym). Po krótkiej kłótni z kelnerem który powoływał się na nakazy szefa, doszedłem do wniosku, że zemsta musi być równie straszna, jak suszenie w gardle z powodu braku złocistego trunku. Na drugi dzień kiedy na rynku było najwięcej ludzi, podeszliśmy przed owy pub, w kominiarkach i z młotkami w ręce. Tłukliśmy szybę z uśmiechem na twarzy i patrzyliśmy dumnie na ludzi uciekających w popłochu z baru. Szyba była bardzo gruba, więc rozbijanie jej wywołało ultra huk. Ludzie zbiegli się ze wszystkich stron. Oglądało to jakieś 100 osób (ludzie się naschodzili, bo nie spieszyło nam się – cała akcja rozbijania jednej szyby trwała 8 minut i 40 sekund) oczywiście nikt nie zareagował.
Uważam że taka akcja to maksimum idiotyzmu, bo wandalizmu nie popieram. Ale w końcu zasłużyli, a ja byłem pod wpływem trunku, który w końcu udało się zdobyć :D
Plusy są takie:  -nikt nie ucierpiał,
-wprawiona została dużo ładniejsza szyba,
-nasze kochane państwo i tak nie musiało pokrywać kosztów
wstawiania szyby, więc dalej będziemy żyli w dostatku :D

WysÅ‚any: 25 September 2004 06:52 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Człowieku :!: Słyszałem o i brałem udział w wielu zwyrodnieniach, ale to po opisujesz wyznacza nowy standard! Najpierdalnie młotkiem na rynku w szybę jest po prostu KLASYKIEM. Pierwszy raz słyszę o realizacji takiego pomysłu - gratuluję inwencji twórczej!

Swoją drogą zastanawia mnie fakt jakim cudem przez 8 minut nie zjawiła się gliniarnia?

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 25 September 2004 07:11 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Pomiot szatana
RankRank
DołączyÅ‚ 

Swoją drogą zastanawia mnie fakt jakim cudem przez 8 minut nie zjawiła się gliniarnia?

Sam się zastanawiam. Nie rozwalaliśmy jej aż 8 minut. 8 minut wskazywał stoper, kiedy byliśmy już w bezpiecznym miejscu. Samo rozbijanie szyby mogło trwać jakieś 5 minut. Gliny to była jednya rzacz jakiej się obawialiśmy. Myślę, że nie przyjachali bo: -W ten sam dzień szykował się mecz Cracovii
-Możliwe, że nikt ich ine wezwał (alram był wyłączony,
bo bar był open)
-Każdy wóz policyjny patrolujący okolice rynku głównego stoi przed
McDonald’s (z wiadomych przyczyn).

PS: Planowaliśmy uwiecznienie tego na filmie/zdjęciu, ale trzeci element naszego zespołu stwierdził, że to pojebany pomysł i nie ma zamiaru spotkać się z policją twarzą w… ryj.

WysÅ‚any: 25 September 2004 07:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  12
DołączyÅ‚  2004-09-25

Jak dla mnie brzmi to conajmniej nieprawdopodobnie wink
5 minut to i tak duzo.
Napewno wybiegl by kolo z pubu z bejsbolem, przyjechala by policja, lub ochrona.

WysÅ‚any: 25 September 2004 07:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Pomiot szatana
RankRank
DołączyÅ‚ 

Jeśli tak lubisz, to możesz obliczać czas rozbijania wielkiej podwujnej szyby do woli. ja nie mam zamiaru się tobie tłumaczyć. W barach na runku nie ma ochrony, a bejzbole noszą tylko drechy… a drechsy nie melanżują w ładnych barach.

WysÅ‚any: 25 September 2004 07:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
CieknÄ…ca sraka
Liczba postów:  5
DołączyÅ‚  2004-09-25

nawet ja by medy byly to by spierdolili bo by sie mlotka przestrraszyli. pedaly jedne umieja tylko spisywac i stac z suszareczka i zatrzymaywac samochody a jak juz sie cos dzieje to najchetniej by sami spierdolili

WysÅ‚any: 25 September 2004 10:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Kubeł na kał
DołączyÅ‚  2004-09-25

[quote author="BEYOR"]Jeśli tak lubisz, to możesz obliczać czas rozbijania wielkiej podwujnej szyby do woli. ja nie mam zamiaru się tobie tłumaczyć. W barach na runku nie ma ochrony, a bejzbole noszą tylko drechy… a drechsy nie melanżują w ładnych barach.

Nie wiem co o tym sadzic. Nadal wydaje mi sie to malo prawdopodobne, ale jesli tak bylo to gratulacje… jestes prawdziwy gangsta madafaka smile

Pzdr.

WysÅ‚any: 25 September 2004 10:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
DołączyÅ‚  2004-09-25

beyor: jestes moim guru :]

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 25 September 2004 11:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Kubeł na kał
DołączyÅ‚  2004-09-25

[quote author="kossak"]beyor: jestes moim guru :]

To teraz uwazaj bo bedziesz podatny na jego sugestie.
Moze to wykorzystac i zalozyc sekte. Sprzedasz wszystko dla sekty a potem popelnicie zbiorowy mord, tylko ze on bedzie jako ostatni pic trucizne i wszyscy zginiecie a on przezyje LOL

[shadow=red]Ale mnie kurwa ponioslo LOL[/shadow]

WysÅ‚any: 25 September 2004 11:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  65
DołączyÅ‚  2004-09-25

Beyor jestes geniuszem!!! To bylo poprostu cud miod itp. Czysta postapokalipyczna inwencja tworcza, uwarzam ze zasluzyles na honorowe miejsce w parti ludzi lekko glupawych z Lepperem na czele:) On tez jest geiuszem niedocenianym przez swiat:)
Ja jak na razie mam zamiar zrobic (albo podlozyc) kupe na masce samochodu sasiada ktory sie czepia glosnej muzy w piatek wieczorem. Tylko maly problem bo ta malpa mieszka na parterz i stawia swojego fiata tuz przed oknem:( ale cos sie wymysli;)

Podpis 

Strach do gniewu prowadzi… Gniew do nienawisci… Nienawisc do cierpienia…

WysÅ‚any: 26 September 2004 12:07 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-25

[quote author="ShitEater"][quote author="kossak"]beyor: jestes moim guru :]

To teraz uwazaj bo bedziesz podatny na jego sugestie.
Moze to wykorzystac i zalozyc sekte. Sprzedasz wszystko dla sekty a potem popelnicie zbiorowy mord, tylko ze on bedzie jako ostatni pic trucizne i wszyscy zginiecie a on przezyje LOL

[shadow=red]Ale mnie kurwa ponioslo LOL[/shadow]

nasz droga pod przewodnictwem Wielebnego BEYORa nie jest żadną sektą, tylko Jedyną Prawdziwą Religią, a wypicie Świętego Napoju wprowadzi mnie do Nieba przed tobą:]

dobra, nie wkręcam się, bo franki powie, że jestem pedał :]

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 26 September 2004 12:38 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Pomiot szatana
RankRank
DołączyÅ‚ 

Panowie uspokujcie się :!:
jak ktoś jest pijany, to tóżne rzeczy przychodzą mu do głowy.
Co dopana o nicku “czycyk” proponuję, abyś zamiast kupy, znalazł na ulicy flaki przejechanego przez samochód golębia… chciałem coś podobnego zanieść do liceum, ale niestety okazało się, że worek z golębiem pękł, i zostałem z zakrwawionymi ksiązkami w plecaku… a wszystko dlatego, że był straszny tłok w autobusie! Ludzie opierali się o mój plecak i pewnie dlatego sie wszystko rozjebało.. pierdolone MPK Kraków!

WysÅ‚any: 26 September 2004 12:40 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-25

ou je....

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 26 September 2004 01:28 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Pomiot szatana
RankRank
DołączyÅ‚ 

Co do spotkań fanów DL w trakcie których zwyro-akcje są miło widziane, kiedy będzie spotkanie w KRK? :?:

WysÅ‚any: 26 September 2004 03:37 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  849
DołączyÅ‚  2004-09-25

a ja natomiast jeśli mogę zasugerować czyzykowi to polej sąsieadowi maske samochodu wodą i posyp jakimś ziarnem albo czymś co zeżrą ptaki to przy okazji powinny mu ostro zjechać lakier nie wiem bo nie próbowałem ale znajomy polecał
A po pijaku to najlepiej jeździ się wózkami z supermarketu

Podpis 

Proszê nie krzyczeæ na naszego pracownika. Nie mamy pañskiego p³aszcza, i co Pan nam zrobi?
"Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats."
H. L. Mencken

1 z 3
1