Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

3 z 3
3
Cuming up next…
WysÅ‚any: 28 September 2004 10:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 31 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  28
DołączyÅ‚  2004-09-25

Wolnosc to oni mieli i to ja Unia probowala im zabrac. To tak jakby nas UE napadla za to, ze z niej wychodzimy.
A co do niewolnictwa - to jego zniesienie na Polnocy to jakbysmy powiedzieli teraz dzialanie marketingowe/propagandowe. Gdyby Konfederacja wrocila od razu do Unii to dalej by tam bylo niewolnictwo - ot, kolejna karta do gry w polityke… Zreszta teoretyczne zniesienie niewolnictwa i tak na ponad 100 dalszych lat nie dalo duzo.

WysÅ‚any: 28 September 2004 10:32 PM   [ Ignoruj ]   [ # 32 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
DołączyÅ‚  2004-09-25

z tego co wiem to z flaga konfederacji cały czas identyfikują się tzw. “narodowi socialiści” czy zwykłe faszystowksie chujostwa.

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 28 September 2004 10:55 PM   [ Ignoruj ]   [ # 33 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  57
DołączyÅ‚  2004-09-25

A czy ststki z niewolnikami miały bandere konfederacji?? nie mialy flage unii która przez długi czas pozwalała na niewolnictwo a sama wojna secesyjna nie była wojną o wyzwolenie murzynka bambo lecz zapewnienie sobie przez południe konstytucyjnych praw łamanych przez rząd federalny (tak jak obecny rząd łamie nasze konstytucyjne prawa). Aha panie leszku gebels lepiej skończył od pana LOL

Podpis 

¯o³nierz obywatel lubi wiedzieæ przeciw komu musi walczyæ. Ja wiem z czym walcze z antypolonizmami (cokolwiek to znaczy)

WysÅ‚any: 30 September 2004 02:35 AM   [ Ignoruj ]   [ # 34 ]
Gównojad
Liczba postów:  8
DołączyÅ‚  2004-09-27

No kurcze ładne akcje prosze Państwa ... na prawdę ładnie ... grin

Mogę Wam zaprezentować parę rzeczy które robiliśmy w naszej małej mieścince z qmplami, co najważniejsze na trzeźwo :D

1. Wózki sklepowe lekko przerobione (z kosza gornego zostawało tylko małe siedzenie) doczepialiśmy elastyczną linką do roweru i jeździliśmy tak po ulicach ...
2. Skakaliśmy na hulajnogach z tzw “hopek” przez przeszkody lub ew. w krzaki grin
3. Skok z muru na drzewo oddalone o jakieś 2 metry - niestety nieudany (czyt. qmpel trafił w pień) :D
4. Kolega z dość dużego rozbiegu wyjebał głową (niestety w kasku motocyklowym) w mur

Na razie, tyle, wiem że to pikuś w porównaniu z tym, co Wy robicie ...

WysÅ‚any: 30 September 2004 09:30 AM   [ Ignoruj ]   [ # 35 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  57
DołączyÅ‚  2004-09-25

e tam na wykopaliskach odchodzily przekrety. o trzeciej rano kumple przychodzą do ciebie do namioty skamląc o piwo, libacje z doktorem prowadzącym te wykopaliska (ogólnie to na wykopaliskach dużo sie pije a jako archeolog jest sie najbardziej rozpitym człowiekiem świata). Ide sobie w mundurze po jednej wiosce z flagą podobną do niemieckiej na ramieniu dwie male dziewczynki mówia miedzy sobą że jestem niemcem na co babcia która szła przedemną Niemiecy, boże wehrmaht przyszedł trzeba kury wyłapać bo wszystkie zabiorą. albo skakanie do zasypywanych stanowisk na świeżo spulchnioną ziemie.

Podpis 

¯o³nierz obywatel lubi wiedzieæ przeciw komu musi walczyæ. Ja wiem z czym walcze z antypolonizmami (cokolwiek to znaczy)

WysÅ‚any: 19 GrudzieÅ„ 2005 12:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 36 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  2
DołączyÅ‚  2005-12-18

No cóż, z kolegami skaczemy sobie na rowerkach, na dość duże odległości. Ostatnio qumpel został beż możliwości płodzenia potomstwa. złamał sztyce jajami podczas lądowania. Wszystko co miał najcenniejsze zostało zgniecione przez siodło, poza tym złamał obie ręce i nogę. Niema to jek sporty extremalne.  :?

WysÅ‚any: 19 GrudzieÅ„ 2005 12:24 AM   [ Ignoruj ]   [ # 37 ]
Polski hydraulik
Rank
Liczba postów:  144
DołączyÅ‚  2005-12-13

zawsze bedzie mogl zrobic dobrze kolegom ustami, lepsze to od rak

Podpis 

Each time i look at You, I vomit
http://www.wielkarzeczpospolita.net/reklamy/cat.gif

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 01:40 AM   [ Ignoruj ]   [ # 38 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

…Autopsja :wink:  :?:

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 04:04 AM   [ Ignoruj ]   [ # 39 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

dziadek mu do wanny wchodził i mówił że tak trzeba zejdź z chłopaka bo się zestresuje

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 04:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 40 ]
Polski hydraulik
Rank
Liczba postów:  144
DołączyÅ‚  2005-12-13

[quote author="Rebyt46664"]

…Autopsja :wink:  :?:

tak, moj kolega mial wypadek i na wlasnej skorze sie przekonałem :D

Podpis 

Each time i look at You, I vomit
http://www.wielkarzeczpospolita.net/reklamy/cat.gif