na pewno wielu to zainteresuje, bo cos czuje miendzy nogami że wiekszosc z was boryka sie z temi problemami.
ad. 1 robienie loda moze sprawiać przyjemnośc! pod warunkiem że:
a) kochacie kolesia
b)nie macie odruchow wymiotnych kiedy czujecie smak semena
c) jesteście bardziej dajkami niz biorkami
d) jesli kochacie to nawet i g?wno swojego menszczyzny byście zjadły.
co do seksu analnego, to dopiero zbieram materiały.
Robienie minety może sprawić przyjemność pod warunkiem że:
a) kochacie dziewczynę
b)nie macie odruchow wymiotnych kiedy czujecie smak śluzu
c)jesli kochacie to nawet i gówno swojej dziewczyny byście zjedli
Ja tam nie mam oporów w smakowaniu kobiet
Fajna sprawa, jak widzę, czuję - jak całe ciało (jedzonej) zaczyna poruszać się w *rytmie* mojego języka .. heh to lubię
o… a mi się nasunęła opowieść o dziewczynie z pobliska która toleruje (lubi) tylko i wyłącznie seks oralny, tak. uwielbia robić lody. z tego co wiem tylko i wyłącznie.
co do seksu analnego, to dopiero zbieram materiały.
na czym w Twoim wypadku polega zbieranie materiałów?
Jestem na etapie leczenia dekla za pomocą ostrego seksu w dupę.
za tydzieñ, napisze wam czy podziałało, spytacie dlaczego dopiero za tydzieñ? ano dlatego, ze wszystkie procesy, a juz właszcza te psycho-fizjologiczne zajmują troche czasu.
Jestem na etapie leczenia dekla za pomocą ostrego seksu w dupę.
za tydzieñ, napisze wam czy podziałało, spytacie dlaczego dopiero za tydzieñ? ano dlatego, ze wszystkie procesy, a juz właszcza te psycho-fizjologiczne zajmują troche czasu.
no to możecie się zgrać, tylko uważaj KOW na jakieś dziwne choroby przenoszone drogą pciową bo takie koleżanki z reguły nie dbają specjalnie o te sprawy
[quote author="maxxpl"]no to możecie się zgrać, tylko uważaj KOW na jakieś dziwne choroby przenoszone drogą pciową bo takie koleżanki z reguły nie dbają specjalnie o te sprawy