niewiem czemu niektóre panny nielubią oralu czy analu, i nieobchodzi mnie to.
ja tam lubie possać kiełbache, i podoba mi się smak, zapach i samo to że mam go w usttach:)
co do jebania w dupe:) cóż mojim zadaniem jest się wypiąć. czasem boli niepowiem że nie. ale ogulnie polubiłem nawet:)
także jak jakiś facecik ma dość namawiania laski do charpania dzidy. zapraszam:)
ja tam lubie possać kiełbache, i podoba mi się smak, zapach i samo to że mam go w usttach:)
co do jebania w dupe:) cóż mojim zadaniem jest się wypiąć. czasem boli niepowiem że nie. ale ogulnie polubiłem nawet:)
także jak jakiś facecik ma dość namawiania laski do charpania dzidy. zapraszam:)
... a gary też zmywasz?
nie no to akurat nie dla mnie:) ale w tyłek możesz mi wsadzić co zechcesz:) (oczywiście w miare normalności)
mugłbyś:) ale wolałbym coś mniej żeźnickiego:)haha
jakąś gumową pałke:) może być duuuuża:)
lub poprostu swojego fiutka słodkiego:)
Co to kurwa, rozdwojenie jaźni? Arkady gadasz ze swoim alter ego na drugim koncie?
skryte pragnienia, marzenia,
wyjebania siebie samego ustami, toż wystarczy sobie kilka żeber usunąć i już.
A to pięknie wykończone narzędzie do tortur analnych sobie do futryny niech przyspawa.
A nie tu jakieś pierdoły odstawia.
Polecam świetną stronę http://seksbaza.com można się bardzo dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć np. jak można zmienić smak spermy na bardziej słodszy i przyjemniejszy dla ust kobiety aby nie czuła obrzydzenia.Naprawdę warto tam zajrzeć