Lato 2005. Las. Dzieñ przed wyjazdem mojej przeruchanej, ssającej pałe, dwunastoletniej byłej do anglii.
Głodny byłem co nie miara - kupiłem więc sobie paczkę cheetos?w czy czegoś w tym stylu - nie za dobre ale kasy zabrakło na więcej.
Poszliśmy w 4 do lasu - p?ł litra na dw?ch z gwinta, prawie duszkiem. Oj, za dużo, za dużo. Za szybko!
Wr?ciliśmy do domu byłej, jej matka tylko : “ale on jest najebany!”. Godzina snu - do kibla, p?łgodziny czułości(bełt z w?dki z chrupkami to je to! można i pić i chrupać), z braku siły, leżałem na podłodze prawie(mały kibel - działo się to na kokoszkach, gdañszczanie wiedzą jakie tam są bloki - konstrukcja jak tych na morenie, chełmie z lat ~70). Powr?t na kanapę, chwilę p?źniej zn?w czołganie się do kibla. Od 19 do 23 prawie co chwile to samo.
Powr?t do domu - odwieźli mnie(mieszkam na drugim koñcu Gdañska - w letnicy) - powt?rka z rozrywki(dobrze że nie w samochodzie). Tak do p?łnocy z groszem. Rano ciąg dalszy. ¯?łć.
Od tego czasu mam obrzydzenie do czystej. Tylko z sokiem.
Widac palancie, ze nie umiesz pic, czytac ani sluchac starszych. Poczytaj kurwo temat o kacu. Rzyganie nie jest spowodowane wodka czysta. Tylko Twoja glupota i tym, ze piles jedzac artykuly spozywcze w formie chrupek! KURWA! Nigdy na imprezie nie je sie chleba, chrupek, cipysow, wafelkow itd. Ja pierdole co za ludzie. Owe zarcie powoduje, ze wchlania sie w nie alkohol. Przez co trawienie go jest spowolnione i utrudnione. Masz wtedy mdlosci i rzygasz. Kuuuurwa.
[quote author="ys"]toż to rutuał. ideologia. uzewnętrznianie się.
Nie w takiej formie jak to pokazal jah. To co opisal to zwykle rzygansko bez pardonu. Prawdziwe CV jest najlepsze na trzezwo. Wtedy dopiero czuc oczyszczenie.
EDIT: Ys kusisz czerwonym laciem i stopa w czarnej lajkrowej szmacie.
[quote author="Jebediasz"]Widac palancie, ze nie umiesz pic, czytac ani sluchac starszych. Poczytaj kurwo temat o kacu. Rzyganie nie jest spowodowane wodka czysta. Tylko Twoja glupota i tym, ze piles jedzac artykuly spozywcze w formie chrupek! KURWA! Nigdy na imprezie nie je sie chleba, chrupek, cipysow, wafelkow itd. Ja pierdole co za ludzie. Owe zarcie powoduje, ze wchlania sie w nie alkohol. Przez co trawienie go jest spowolnione i utrudnione. Masz wtedy mdlosci i rzygasz. Kuuuurwa.
[quote author="Jah"]
Chodzi kurwa o to że pewna osoba na tym forum napisała że moja ‘dziewczyna’ miała 12 lat. TAKA ARONIA. Myślałem że czytacie ze zrozumieniem to forum.
może i czytamy ale to wcale nie znaczy że zapamiętujemy jego treść a, co ważniejsze, że obchodzi nas Twoja osoba i Twojej szanownej 12letniej dziołhy, aye?!
[quote author="szopszopenhałera"]a ty nie rozumiesz potrzeb kobiety ćwoku
oraz nie rozumiesz ironii ironii
pewnie też nie czaisz zakładu pascala, gdyż jesteś złym człowiekiem
to chyba bylo “Prawo Pascala” (kto kopnie ten zapierdala).
To mój pierwszy post, więc witam serdecznie i proszę o łagodny wymiar kary.