ehh grubas, sam sobie zaprzeczasz, ale nadal będę z tobą rozmawiać =*
a teraz kilka powodów, dla których przysługuje mi prawo oceniania innych ludzi:
1. drzaźni mnie od jakiegoś czasu ten zjebany świat. dlaczego kurwa jakiś emo czy inny brud tudzież dres lub lachon o nagim cycku nie przejmuje się moim poczuciem estetyki [a jest ono bardzo wysublimowane i nikt mi nie wmówi, że mylę się w kwestii smaku], łazi po świecie i obraża mnie, a ja mam to patrzeć i udawać, że wszystko ok. otóż nie, nie podoba mi się to, jestem egocentryczką i relatywizuję wszystko w stosunku do samej sobie, bo dlaczego nie w zasadzie?
2. wyrażanie siebie poprzez strój w tak zwyrodniałym stopniu jest płytkie, więc bądźmy płytcy i płytko ślzgajmy się po tych zjebach. co mnie kurwa w ogóle obchodzi, że komus będzie przykro? heh! taka jestem!
3. mam dosyć rozwinięty mózg oraz biust, to myślę daje mi prawo oceniac innych ludzi. zresztą mnie też wszyscy oceniają. jezus maria, kto w ogóle wymyślił coś tak sprzecznego z ludzką naturą jak tolerancja?
4. franki, po tym, jak miotasz wszędzie nienawiścią do ludzi, którzy narzekają na kraj, prezentujesz opinię, jakoby wkurwiało cię, iż w polsce ludzie kiepsko się ubierają, bronisz natomiast emo. weź ty się zastanów co w ogóle odjebałeś i skasuj tego posta, gdyż jest on niezbitym dowodem twojej głupoty. wiesz czego jeszcze to dowodzi? otóż tego, że mogę jechac po emo tak jak ty jedziesz po biednych szarych ludziach jakbyś miał 17 lat i głowę pełną marzeñ.
ogólnie, rozkurwił mnie ten temat.