Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 10
2
Mój sasiad to EMO (?)
WysÅ‚any: 02 Czerwiec 2007 10:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
DołączyÅ‚  2006-07-18

[quote author="wit3k_spryt3k"]

PEACE - Boże niech będzie +40 celsiusza

że się brzydko wyraże - spierdalaj z upałem daleko, choć w sumie to ja powinienem ale trudno chwilowo nie moge, ale poważnie sie zastanawiam zy po studiach nie wyjechać do północnej kanady/norwegii na stałe

a i polecam polibude przy 40 stopniach i tamtejsze dekolty, :D
dobrze że rolnicza i ekonomiczna jest blisko ;]

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 12:34 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

witku, pojedź do Włoch, choć na chwilę, będziesz wiedział o czym mówię.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 02:37 AM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

Kurwa -wiedziałem że wyciągniesz jakiegoś ASa z rękawa. Aż się poszedłem starej zapytać, bo ostatnio była na wycieczce (widziała Benedykta je je). Fucktycznie. Myślę jednak że się zgadzamy odnośnie emo i narzekania na “Polaczków”.
Często mawiasz “wstyd mi za rodaków”?

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 12:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  366
DołączyÅ‚  2006-10-06

[quote author="rozmowa SzaregoPrzecietnegoPolaczkaUbranegoPoChuju z EMO"]
- z jakiego powodu masz po malowane paznokcie stary ?
- zeby byc bardziej kontrowersyjnym..

:shock:

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 12:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  24
DołączyÅ‚  2007-06-03

Znam takich emo. Jednego posiadam nawet w pracy. Nadwrażliwy. Zamknięty w sobie.

Ale mam pomysł jak go wyleczyć: kop w twarz skurwysynu!

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 01:12 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  366
DołączyÅ‚  2006-10-06

[quote author="biały kieł"]Znam takich emo. Jednego posiadam nawet w pracy. Nadwrażliwy. Zamknięty w sobie.

Ale mam pomysł jak go wyleczyć: kop w twarz skurwysynu!

hm ja o takich rozwiązaniach nie myślę. Raczej wydaje mi się że Ty masz jakieś poważne problemy i dla tego chcesz bić ludzi.. i może ktoś Ciebie powinien kopnąć w głowę ?

Ja nie założyłem tego tematu po to żeby bić “EMO”. Dla mnie to wygląda kiczowato (podobno w każdym kiczu można znaleźć piękno), ale jak dla mnie robią z siebie skrzywdzone biedno-bogate bachorki, których nikt nie rozumie. To żenujące.

Serwus.

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 04:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

Emo_Rose_by_mia_emo.jpg

HelloImEmo.png

Po tym jak skonczyl sie usmiechac pekla mu twarz na pol i smarl.

246655789Itfopw_ph.jpg

435f36496a1ce9e9.jpg

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 05:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1492
DołączyÅ‚  2006-06-09

Pierdolicie straszliwie od rzeczy. Jedynym glosem rozsadku tutaj jest Franki.
Jakim kurwa prawem wlasnie Ty masz decydowac jak maja wygladac inni ludzie co jest spoko a co nie? Za co w pizde a za co witke podac. Pomysl kurwa… co czyni cie taka zajebista alfa i omega ze tylko to co ty myslisz jest sluszne? Kurwa nie rozumiem tego w tym kraju. Poprostu nie czaje kto wam wszystkim daje prawo do oceniania wszystkich przez pryzmat swojego zjebanego ego? Trudno zrozumiec ze kurwa jakby nie patrzec wszyscy ci debile w dresach, pedaly emo i brudasy metalowe nie chca nic innego tylko miec zajebiste zycie i byc szczesliwym i to ze kurwa obrali inna droge niz ty nie znaczy ze jestes od nich lepszy albo masz prawo kurwa to oceniac bo nie masz. Mozesz sobie myslec jaki ty jestes zajebisty nie ulegasz modom nie uczestniczysz w tym glupim spedzie baranow. Ale chuja za to poddajesz sie naciskom zjebanego spoleczenstwa ktore siedzi jeszcze po uszy w gownie poprzedniego systemu gdzie kazdy mial byc rowny i kazdy kto wystapi przed szereg jest pojebany. Nie bronie tu ani emo ktorzy sa przesmieszni, ale kurwa pomyslcie czasem ze nie jestescie pepkiem swiata. Usiadzcie sobie i pomyslcie czy kurwa podalibyscie sobie sami reke. zalosc.

Podpis 

“Drogie Bravo
Mam 13 lat i jestem jeszcze dziewic?.Czy mój ojciec jest peda?em??

Ania”

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 05:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

[quote author="Grubas"]pedaly emo (...) nie chca nic innego tylko miec zajebiste zycie i byc szczesliwym

Hehe cos mi tu nie pasi smile Grubasku masz buziaczka :-* Wiesz, ze nadal Cie kocham i to mocno?

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 05:23 PM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-09

hehe co ci tu nie pasi? wszyscy macie zjebana opinie na temat emo z mtv i internetu.

Podpis 

“Drogie Bravo

Ania”

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 05:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  24
DołączyÅ‚  2007-06-03

daleko ci do magistra panie Magister Blunt. Ja nie bijam ludzi, a w tym wątku tylko zaznaczyłem, że znam sposób na emo czyli kopniak w twarz. Nigdzie nie napisałem, że koleś emo z pracy dostanie kopniaka w ryj!!

czytaj uważnie! a dopiero po zrozumieniu tekstu obdarzaj nas swoją ripostą w dupę kopany!

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 05:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
DołączyÅ‚  2006-09-26

wszyscy macie zjebana opinie na temat emo z mtv i internetu.

Biorac pod uwage to ze Emo to jakas tam mentalnosc to w Polsce nie ma takich prawdziwków.
Ja mam wyjebane na emo ale sposob bycia podobny do kobiety w ciazy ( raz jestem wesoly raz mam dola i tak non toper) jest co najmniej dziwny.

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 05:53 PM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-09

Chuj… teraz to jest to emo z dupy.
Pamietam jak bylem keidys na koncercie emo z 5 chyba lat temu jak jeszcze modne bylo murzynowanie. I jak ten koncert wygladal? hehe przyszla kupa geekow… nie zadnych wyl.ansowanych pedalow czy cos tylko zwykle chlopackzi ktore oderwaly sie od komputera w koszuleczkach polo i okularach z pryszczami na ryju bez realnego zycia i stali nawet nie drgneli koncert sie skonczyl poszli do domu dalej siedziec przy kompie. I nie bylo zdanego ciecia sie.. plakania… malowania siebie i innych calowania gejowania. Poprostu ludzie o innej wrazliwosci i innej potrzebie wyrazenia siebie. A to co teraz widzimy te gowno z czaszkami i cukierkami to amerykanski twor gownianego mtv. I to ze ludzie sie w to bawia to ich sprawa. Czemu zabraniac komus czegos co sprawia ze czuje sie spelniony i szczesliwszy a dodatkowo napierdalac go za to albo szykanowac? Niech se zyje.

Podpis 

“Drogie Bravo

Ania”

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 06:57 PM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
DołączyÅ‚  2006-02-06

ehh grubas, sam sobie zaprzeczasz, ale nadal będę z tobą rozmawiać =*

a teraz kilka powodów, dla których przysługuje mi prawo oceniania innych ludzi:

1. drzaźni mnie od jakiegoś czasu ten zjebany świat. dlaczego kurwa jakiś emo czy inny brud tudzież dres lub lachon o nagim cycku nie przejmuje się moim poczuciem estetyki [a jest ono bardzo wysublimowane i nikt mi nie wmówi, że mylę się w kwestii smaku], łazi po świecie i obraża mnie, a ja mam to patrzeć i udawać, że wszystko ok. otóż nie, nie podoba mi się to, jestem egocentryczką i relatywizuję wszystko w stosunku do samej sobie, bo dlaczego nie w zasadzie?

2. wyrażanie siebie poprzez strój w tak zwyrodniałym stopniu jest płytkie, więc bądźmy płytcy i płytko ślzgajmy się po tych zjebach. co mnie kurwa w ogóle obchodzi, że komus będzie przykro? heh! taka jestem!

3. mam dosyć rozwinięty mózg oraz biust, to myślę daje mi prawo oceniac innych ludzi. zresztą mnie też wszyscy oceniają. jezus maria, kto w ogóle wymyślił coś tak sprzecznego z ludzką naturą jak tolerancja?

4. franki, po tym, jak miotasz wszędzie nienawiścią do ludzi, którzy narzekają na kraj, prezentujesz opinię, jakoby wkurwiało cię, iż w polsce ludzie kiepsko się ubierają, bronisz natomiast emo. weź ty się zastanów co w ogóle odjebałeś i skasuj tego posta, gdyż jest on niezbitym dowodem twojej głupoty. wiesz czego jeszcze to dowodzi? otóż tego, że mogę jechac po emo tak jak ty jedziesz po biednych szarych ludziach jakbyś miał 17 lat i głowę pełną marzeñ.

ogólnie, rozkurwił mnie ten temat.

WysÅ‚any: 03 Czerwiec 2007 07:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-09

Szop to co sobie myslisz o tych wszystkich ludziach w kolo to twoja prywatna sprawa i twoje prywatne problemy. Bo tak naprawde w innych ludziach widzimy glownie swoje wlasne wady i swoje zalety. Wiec walcz ze swoimi problemami sama a nie poprzez dopierdalanie innym ludziom.

Wyrazanie sie przez stroj jest takie same jak wyrazanie sie przez uzywanie innych slow i zwrotow “normalni ludzie”. Nie tobie oceniac jaki sposob wyrazania sie jest najlepszy.

Podpis 

“Drogie Bravo

Ania”

2 z 10
2