Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
nie umiem rzygać
Wysłany: 06 Lipiec 2007 04:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Cieknąca sraka
Liczba postów:  4
Dołączył  2007-07-06

za daleko mam :D

W ogole to chcesz se rzygnac tak po prostu czy raczej sie napierdolic i oczyscic? Bo zdaje sie bialko jajka na surowo (nie mylic ze sperma!) daje rady w pierwszym przypadku. W drugim przypadku mozesz po prostu zrobic jakiegos pierdolonego miza w stylu piwo-wino-wodka-koniak-szampan w ilosci w-chuj-duzo i odpal gotowy!

Podpis 

==============================
Obmyslam nowy plan wtedy, kiedy sram!

Wysłany: 06 Lipiec 2007 04:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1561
Dołączył  2007-02-21

[quote author="phobos"]
W drugim przypadku mozesz po prostu zrobic jakiegos pierdolonego miza w stylu piwo-wino-wodka-koniak-szampan w ilosci w-chuj-duzo i odpal gotowy!

a widzisz i tutaj się mylisz, robiłem sobie takie koktajle że przeciętny człowiek by tego nie przeżył doprawiając to np. extaską i zielskiem, ani kropelki, problem jest bardziej złożony niż na to wygląda, teraz już się nie zalewam w trupa i nie ćpam ale warto by czasem walnąć pawika dla samo oczyszczenia organizmu

Podpis 

Co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?
Niepełnosprawne dzieci goniące swe marzenia.

Wysłany: 12 Lipiec 2007 01:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  267
Dołączył  2007-05-17

[quote author="maxxpl"][quote author="phobos"]
W drugim przypadku mozesz po prostu zrobic jakiegos pierdolonego miza w stylu piwo-wino-wodka-koniak-szampan w ilosci w-chuj-duzo i odpal gotowy!

a widzisz i tutaj się mylisz, robiłem sobie takie koktajle że przeciętny człowiek by tego nie przeżył doprawiając to np. extaską i zielskiem, ani kropelki, problem jest bardziej złożony niż na to wygląda, teraz już się nie zalewam w trupa i nie ćpam ale warto by czasem walnąć pawika dla samo oczyszczenia organizmu

moze sprobuj druga strona zamiast rzygow sraka tez oczyszcza a latwiej sprowokowac :D:D:D

Podpis 

zycie jest piekne a potem sie umiera

Wysłany: 31 Lipiec 2007 12:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Końska spierdolina
Rank
Liczba postów:  82
Dołączył  2007-05-23

napij się szklanice wody z solą na 100% efekt zwrotny masz :D

Podpis 

mineta mi nie starcza:)

2 z 2
2