hmmm co do takich wyczynow to nie probowalem...wierze ze to niezapomniane doswiadczenie i napewno przyjemne:P (mimo opisywanych niedogodnien i wyłamujących się kręgosłupów)wole zostawic to dla innych tzn ssanie mojego wacka (inni w tym kontekscie to nie pedały i nie faceci i nie wszystko co jest rodzaju męskiego only girls girls :D) :twisted: :twisted:
[ Add: Sro Wrz 29, 2004 10:06 pm ]
co do łudstoku to nie bylem ale chcialbym sie przejechac i zobaczyc-wole sam sieprzekonac niz sluchac co ludzie mowia bo mowia roznie :ze syf ze chujnia ze fajnie wersji w chuj.a co do ssania sobie pisiora to nie probowalem i jaos mnie nie ciągnie wole zeby zajela sie tym jakas fajna niunia :D:D :twisted: pierdole wylądowac w szpitalu ze złamanym kregoslupem i ponaciaganymi mięśniami:P
Niedawno telewizja Trwam puszczała reportaz o łutskoku 2004 jako miejscu degeneracji i demoralizacji młodych ludzi. program zajebisty niestety trafiłem na połówke przez przypadek skacząc z kanału na kanał.
trza oglądać uwarznie . To nie był reportaż o demoralizacji itp tylko najlepsza w tym roku reklama wodstock!!
Wg trwamowej wersji :
-wszędzie pełno alkocholu
-wszędzie pełno nieletnich lasek
-dożo roznegliżowanych lasek
-są laski co odadzą się za 50gr
-potrzebujesz towar , no problem szukasz namiotó z flagą maryśki 0 to oznaczone punkty dilerów
Cz te laski za 50gr to prawda? Byłem na Woodstocku, ale takich dziwek nie spotkałem :cry: Pewnie jakieś brzydkie i roznoszące zarazę
PS: Franki, dlaczego usunąleś zdjęcia So-bitcha?
[quote author="BEYOR"]Cz te laski za 50gr to prawda? Byłem na Woodstocku, ale takich dziwek nie spotkałem :cry: Pewnie jakieś brzydkie i roznoszące zarazę
PS: Franki, dlaczego usunąleś zdjęcia So-bitcha?
Dlaczego je usunałem jest dokladnie napisane w pierwszym poscie tego topicu. Wiem ze nie umiesz czytac, ale zeby az tak??
Każdy wie że najważniejszą osobą w Trwam i radiu Maryja, jest? Właśnie tak! Ksiądz Rydzyk! Chociaż uważam, że użycie słowa ksiądz może dotknąć prawdziwych, dobrych, uczciwych księży (podobno jeszcze tacy są). Jebany Rydzyk od dawna prowadzi osobisty konflikt z Offsiakiem. Podejrzewam, że wkurzony jest o talent Jurka do zbierania pieniędzy. Owsiak w dni świątecznej niemocy potrafi zebrać tyle kasy, ile Rydzyk musi zbierać cały rok… ja też bym się wkurzył w takiej sytuacji!
Najbardziej irytuje mnie to, że ten jebany kościelny Z£ODZIEJ RYDZYK nie ponosi żadnych konsekwencji. Wszyscy wiedzą o jego oszustwach, ale nikt nie próbuje go ukarać. Popierdolona sprawa, żeby ksiądz był jednym z najbogatszych Polaków!
Prawo się do niego nie dobierze bo jest polskie. Władze kościoła nic nie zrobią, bo Rydzyki ma za sobą wierny elektorat głupich ortodoksyjnych staruszek gotowych na rewolucję Rydzyka. Guerrilla i ksiądz Rydzyk na czele Nawet sejm nie poradziłby sobie z tym kutasem, bo za radiem stoi LPR i MW.
Krótko mówiąc koleś jest niezniszczalny. Będzie nam pierdział w uszy radiem Maryja do końca swojego plugawego życia, po którym osobiście przekona się, że szatan niepodobny jest do Jurka.
PS: Najbardziej w trwam i Maryja podobają mi się audycje „live”. Można tam zadzwonić i pomodlić się przed MILIONAMI słuchaczy, czy to nie podniecające?! Modlimy się, a z telewizora patrzy nam w oczy uśmiechnięty do granic przyzwoitości prowadzący. Najciekawiej jest kiedy dzwoni babcia i daje do słuchawki zniechęconego wnusia… Wnuś się modi, a my słyszymy szept ze zniecierpliwieniem podpowiadającej babci.
To ja Wam zapodam pewien adres gdzie ujrzycie zarówno relację z Kostrzynia mego autorstwa, jak i wypowiedzi pojeba z Torunia.
Dalej o radiu chuja (zwanego księdzem) - nie chce ktoś poprowadzić serwisu http://www.trwam.info ?? A może http://www.rydzyk.info tudzież http://www.maryja.info ? Nadal szukam chętnych :D
A na woodstocku jest zawsze zajebiście - to nie tylko chlanie i narkotyki (zaznaczam, iż jestem przeciwnikiem drugów w jakiejkolwiek formie) - to równiez naprawdę zajebiste laski, dobra muzyka (nie każdy zespół, ale sporo tego).
W tym roku był przecież jeszcze Hey, Dżem, Hunter… i wielu wielu innych ciekawych wykonawców. Owsiak zdecydowanie zajebisty organizator i chwała mu za wszystkie akcje jakie prowadzi. Znam osobiście wielu ludzi z branży medycznej (lekarzy, farmaceutów, ordynatorów itp. itd.) i wszyscy zgodnie są wdzięczni Owsiakowi za sprzęt jaki sprowadził do szpitali - a niestety nie sa to tanie “zabawki"…
A co dla kraju zrobił tej chuj rydzyk? Nic kurwa - nic. Więc chuj ci w krzyż pierdolony klecho. A jak uda mi się na tobie zarobić to przeznaczę te pieniądze przynajmniej na dobre chlanie ze znajomymi, studia i kilka ciekawszych spraw niż sianie taniej propagandy wśród starych bab, co to za młodu nagrzeszyły, a teraz nagle się stały bohgobojne kurwy pierdolone.
Widzialem w telewizorze program o woodstok. Toz to skandal. Rozwydrzona mlodziez zachowuje sie jak szarancza. Zupelne zezwierzecenie. Wiecie jakiej tak sluchaja muzyki ?
Zupelnie bez melodji, bez jakiegos pomyslu. Po prostu porykiwania. A to zachowanie publicznosci. Po prostu uwalacza to ludzkiej godnosci.
Zapraszam do Legnicy.
Nugat, po przeczytaniu paru twoich ostatnich postów wujek dobra rada da ci pare wskazówek:
1. idź do sklepu chemicznego i powiedz że za rogiem złapałeś gume jadąc rowerem. poproś o kawałek sznurka, butapren i duuuży worek. Jak wyjdziesz ze sklepu wlej butapren do worka, załóż worek na łeb i głęboko oddychaj.
lub
2. wyjdź przed swój domek, znajdź długo prostą weź rozbieg i przypierdol w ścianę. aha nie zapomnij wcześniej zadzwonić po pogotowie bo znając znieczulice ludzi nikt sie nie zainteresuje czemu to biedne umazane kałem dziecko leży pod ścianą z rozjebanym łbem.