Czlowieku! Jak przysylaja takie karteczki na ktorych sa numerki i takie quasi slowo “zł” to znaczy ze tyle ile tam napisali trzeba przelac na odpowiednie konto. Jak sie nie mozesz polapac to popros znajomych zeby ci powiedzieli gdzie jest napisane ile trzeba zaplacic a ktory numer to nr. konta. Albo daj im kase i popros zeby zrobili to za ciebie. Wtedy Cie nie odetna. Taka karteczka nazywa sie rachunek i warto regulowac naleznosci bo pozniej mozna ogladac sobie w sieci gole baby, strony o star wars, pisac na forum a nawet grac w jakies gry! Nawet lepsze niz saper albo pasjans! To jak ? Poradzisz sobie i zostaniesz?
Ahuehua ale jesteś bystry jak moje flopsy z dupy ;]
Akurat odcinają mnie z tego powodu ze admin sieci spierdolił z miasta i trza se nowa siec zrobic, a z telekompromitacją to ja w układy nie bede wchodził bo oni tylko by się w dupe rżneli ;] a nawet ja mam juz czasem dośc;]
no ja własnie nie wiem, one podpowiadały mi jak mam życ ;| jakos sobie poradze ale mam andzieje ze szybko net bedzie bo juz pare zrodel wyszukalem potencjalnych
idź w huj i nie wracaj bo masz żenujące żarty, zdjęcia, gany i wogle żenada. a tak serio to cie tutaj wszyscy kochają bo jesteś bardzo ciepły i zabawny wracaj jak najszybciej hihi papatki :*
Minęła 24, czekałem na nią z drżeniem prącia niczym na koniec świata, który ostatnio był już pare razy przy okazji millenium, ale nadal jestem online, oby tak było rano i dalej ;]
to kretyni którzy tylko dzwonią i pytają sie czy nie zmienie se abonamentu na superhiper zajebistrzy z pierdyliardem minut darmowych za jedyny trylkiard dolarów z burkinafaso
Captain’s log day #2 Muszę być ostrożny, wciąż nie straciłem kontaktu z bazą, ale widmo tego wisi na de mną niczym miecz demokletopesa..
Obce formy życia zaczynają okrążać moja bazę