Jestem jakoby “na gorąco” po “Dzieciach z dworca Zoo” a przy okazji masie artykuł?w itp związanych właśnie z niebiaską helą
Czy mieliście kiedykolwiek kontakt z heroiną (w jakiejkolwiek postaci), heroinistami i og?lnie problemem uzależnienia od niej?
Co powoduje ludźmi że wpadają w takie g?wno?! Ja, jak już kiedyś pisałem, miałem szerokie doświadczenia młodego ćpunka ale nie wyobrażam sobie wstrzykiwania sobie czegokolwiek ani eksperymentowania z rzeczami, kt?re, jak każde dziecko wie, uzależniają baaardzooo szybciutko, a potem tylko łyżka, cytryna, woda, proszek i strzykaweczka z igiełeczką (może być też wspaniały wynalazek polskiej myśli technicznej-najbardziej robiąca z rodzinki- kompocik). Zatem WTF?
ps. pamiętacie jeszcze narciarzy, u nas ostatniego widziałem około 3-4 lat temu, ciekawe czy jeszcze żyje
A myślałam,że to na liście lektur w podstawwce jest
Dla mnie to propaganda była,mimo oglnej niewesołości,o ile pamiętam…
Kontakt tylko z “Heroiną” Piątka :wink:
ja z ciekawosci raz kox sieknalem, ale wystarczy mi mi uzaleznienie od alko. ostatnio na afterparty mialem propozyszyn: -wciagnij sobie. -nie dziekuje. -wciagaj nie pierdol. -nie chce. najebka mi wystarczy. -ale cipa jestes. [amoniak wstaje] -a zajebac Ci? dodam ze bylo poand 10 osob i tylko ja nie cpalem (jeeee) choc dragi nie sa mi od 10 lat obce choc w andrzejki pierdolnie mi 23 ;D (prezenty mile widziane). teraz odkladam alko powoli, fajki ograniczylem, nie jaram ziola, nie cpam, nie pije kawy (dzieki komus tam z forum za yerba mate!!!!!11111111) i znowu sXe pewnie
edit: aha i mieso jem praktycznie tylko biale. ogolnie drob. szkoda ze stekow wam nie moge pokazac jakie czesalem.
Dlatego taki chudzielec jesteś :wink: |Co do uzależnienia od alkoholu to piepszysz głupoty, masz zaledwie 23 lata i ile pijesz regularnie? 5 lat 6? i myślisz to to że walisz browara codziennie tzn że jestes uzależniony? Wierz mi nie wiesz co to uzależnienie od alkoholu…
A czy fakt że od ponad 2 miesięcy codziennie jestem napierdolony albo mam przerwe 1 - 2 dni odświętnie to uzależnienie czy zalewdwie początki alkoholizmu?
piątka heroina kosztuje 15 złotych tak czy srak, ale dzieci z dworca zoo? łoho
nicole richie jest przykładem na to, że mimo uzależnienia można zajść w ciążę i być w ciąży, bo co do urodzenia już nerki nie daję.
[quote author="szopszopenhałera"]piątka heroina kosztuje 15 złotych tak czy srak, ale dzieci z dworca zoo? łoho
nicole richie jest przykładem na to, że mimo uzależnienia można zajść w ciążę i być w ciąży, bo co do urodzenia już nerki nie daję.
Co do hery wystarczy mi opowieść mojego kumpla. Raz sprbował hery i 3 dni spędził w łzku prezywiązany. Przez cały ten czas czuł jakbvy się rozpadał a sprbwał tego gwna tylko raz!! W tym wypadku jeden raz wystarczy by zniszczyć życie. To nie trawka ktrą zapalisz i będzie ok.