[quote author="Nitrogenix"]Bruner czytalem gdzies cos kiedys, ze w mozgu sie wydzielaja endorfiny jak robisz cos co sprawia Ci przyjemnosc, a uzywki jakies tam czesci w mozgu odpowiedzialne za wydzielanie endorfin rozjebuja doszczetnie. nie wiem nie znam sie, ale jak dla mnie to ma rece i nogi. ja np. mam od dziecka depresje ale za to za chuj nie chce brac lekow, bo boje sie ze zrobia ze mnie warzywo. sa ponoc bezpieczne neuroprzekazniki czy jak to sie tam zwie. jakies tabletki, ktore zaczynaja dzialac po 3 tygodniach dopiero. prozak xanax czy inne takie gadzety to troche mnie przerazaja. kazdy lek ma jakies skutki uboczne. nawet jak sie witaminy C nawpierdalasz za duzo to obciazasz nerki. od cala filozofija.
Prozac już dawno odszedł w zapomnienie, teraz są nowoczesne leki nieuzależniające, nie powodujące senności, zatem przejdź się Nitro do lekarza. Dobr odpowiednich lekw może trwać nawet kilka miesięcy, a leki wlaściwe mogą zacząć dzialać nawet po miesiącu, dwch.
Chyba, że wolisz dalej kreować się na zajebistego artystę, ktry zagłusza swj bl egzystencjalny i niemoc twrczą (?) alkoholem.