mam jeszcze jedno bardzo interesujące mnie pytanie. Jest ono skierowane do os?b będących w woju lub coś słyszących, jak wojacy radzą sobie na służbie.
Czy może jak byłeś, to waliłeś sobie na pryczy, cichutko przy wszystkich, a może w kibelku lub gdzieś indziej w ukryciu bądź nie . Czy słyszałeś o tym, aby wojacy wsp?lnie sobie walili konika? - jakieś zorganizowane masturbacje, czy raczej każdy to robi na własną rękę nie afiszując się tym?
eeee kazdy wali konia. faceci sie dziela na tych co sie masturbuja i na tych co sie nie przyznaja. nie wyobrazam sobie np niespuszczenia z kija troche nasienia. przeciez to jest meczace i wstydliwe gdy np w tramwaju stanie pala na widok fajnej laski. ja np walilelem, wale i bede walill gruszke, choc mam laske i mozliwosc ruchania sie z 3ma innymi (czego nie robie). mimo wszystko czasem sie masturbuje. zreszta nawet czesto. powod prosty. nosi mnie, a z racji mojego lenistwa (przez ktore zawsze mialem przejebane), nie chce mi sie jechac do mojej partnerki. wole isc po piane i ogladac divixy. no ale co tu robic. palka stoi, ruchac sie chce, no to wio na http://www.redtube.com lub http://www.true-babes.com i cwiczymy prawice. i jak ktos bedzie sie smial to niech spierdala bo prawda taka ze tylko pojebani ludzie czy tam kurwa inni katolicy (wychodzi na jedno) nie wala gruszki, ew. nie pieszcza rozyczki ;] a w wojsku bym walil w ubikacji.
@ jebus
Kiedyś zapodawali wojakom brom, ale okazało się, że szkodliwy, teraz pewnie grają w ciacho.
@ Nitro
Dobrze prawisz. A propos dobych miejsc obczaj yuvutu.com ,więcej amateur, mniej pro. Bo z tego co widzę na redtube, to raczej pro.
Wal niemca po kasku!
[quote author="towelie"]@ jebus
Kiedyś zapodawali wojakom brom, ale okazało się, że szkodliwy, teraz pewnie grają w ciacho.
@ Nitro
Dobrze prawisz. A propos dobych miejsc obczaj yuvutu.com ,więcej amateur, mniej pro. Bo z tego co widzę na redtube, to raczej pro.
Wal niemca po kasku!
DO WYJSCIA Z WOJSKA ZOSTALO MI 14 dni 24 wychodze <JUPI> kuuuurcze kocham swiat!!!!!!!!!!!!!!!. a tak zeby odpowiedizec to konika walilem w kiblu i nikt nie widzial hehe. Mam dziewczyne ale tam zamkniety czasami na dlugo to trzeba bylo poleciec rozumiecie mnie
Pozdrawiam
P.S: jestem z wrocka i chetenie bym sie umowil z jakimis forumowiczami na browarki jakies jak cos to piszcie do 20 mam urlop a potem 4 dni i do cywila do domq :D:D:D.
[quote author="Nitrogenix"]eeee kazdy wali konia. faceci sie dziela na tych co sie masturbuja i na tych co sie nie przyznaja.
oj Nitro, jak Ty niewiele wiesz o życiu… powinieneś pogadać z Tanglem i zdaje się MADem. Oni są ponad masturbację
btw zauważyłam, że kolejny raz kreujesz się na chodzącego jebakę, dla ktrego kobiety są szczeglnie gościnne w kroku. co w połączeniu z Twoimi postami oraz nieszczęśliwą fotą rodzi we mnie poczucie silnego zgrzytu. tak więc wyluzuj Pan, gdyszsz wysnuwam śmiały wniosek że większość wyrosła już z wieku w ktrym takie wyznania mogły robić wrażenie.
sprbuj błysnąć czymś innym.
jeśli potrafisz
ja potrafie zwalic 6 (kurwa szesc slownie) razyw ciagu dnia jestem najhebany i zastatnaiwiam sie czy sie to wysle do huja… oto wpis dla ziomow z mojego miusta..... JASTRZEBIA !!! WLASNIE TAK SIE TO ROBI NA POOLUDINIU
Pierdoły gadasz, skoro sperma, jak krew, albo nie -jak ślina, jest produkowana w zwiększonych ilościach w razie potrzeby - to taki stan może trwać do usranej śmierci.
Rwnie dobrze mgłbyś zdechnąć, bo limit głupot wykorzystałeś.
Conejo: nie ma 5 litrow tylko statystyki moze czy jakas srednia… w kazdym razie sperma jest produkowana na biezaco chyba. inaczej ma sie z jajeczkowaniem u lasek z tego co wiem, ale nie daje glowy. ladies?