i zn?w się szykuje festiwal solidarności z rodzinami ofiar katastrofy…
moim zdaniem to robota PZPN , w lidze burdel a teraz będą musieli op?źnić start ze względu na żałobę
[quote author="Lila"]coś jest w tych pielgrzymkach… ja to nie mogę z tych matek, ktre rodza pijane, zaćpane dzieci....
mi, kobiecie, nie mieści się to w głowie…
[quote author="Maximilian Magnifique"][quote author="Lila"]coś jest w tych pielgrzymkach… ja to nie mogę z tych matek, ktre rodza pijane, zaćpane dzieci....
mi, kobiecie, nie mieści się to w głowie…
im się kurwa mzg nie mieścił
no. czasem jestem głupia i naiwna (w Waszym jezyku - popierdolona?) i wydaje mi się, że pewne rzeczy nie są możliwe. I za to jest mi wstyd.
To teoria na to, że z wiekiem człowiek gwno mądrzeje, jest bezsilny i bezradny na głupotę innych.
nawet nie jestem w stanie nazwać tych kobiet, znaleźć odpowiedniego slowa, ktre odzwierciedlałoby moją pogardę, wstręt i wstyd.
[quote author="szopszopenhałera"]mzg mzgiem, ale to nie on posiada zdolności zapładniające sufrażysto drogi!
Szopko to tak, jakbyś przyznawała rację pisowi LiSowi i innemu ścierwu, iż to banda mężczyzn powinna decydować o tym, czy kobieta może urodzić dziecko, czy nie i chuj, jakim kosztem.
Kobieta w czasie ciąży jest odpowiedzialna za dziecko i za siebie.
I to kobiety z racji roli spol jakie pelnia, powinny byc madrzejsze. A, kurwa, czesto nie są. Jak ja tak zaczynam kląć, znaczy, że się wzburzyłam. fuj.
[quote author="szopszopenhałera"]mzg mzgiem, ale to nie on posiada zdolności zapładniające sufrażysto drogi!
ahh tak gdzie był ojciec… najpierw trzeba by było kurwa sporządzić, a następnie zawęzić krąg podejrzanych, a z tym bywają problemy (taka jedna głośna sprawa mi przychodzi do głowy)
Ogolnie mam wyjebane na takie imprezy. Szkoda ludzi, pojechali sie pomodlic.... i chuj. Za glupote i debilizm drajwera kilka osob poszlo w piach. Ale jakos mnie to ani grzeje ani ziebi. Na drogach gina tysiace, w wojnach miliony. Pfffff.
następnie zawęzić krąg podejrzanych, a z tym bywają problemy (taka jedna głośna sprawa mi przychodzi do głowy)
Przypomniało mi sie, jak koleś opowiadał o dupie historyje, co nie wiedziała ktry czarnuch, zaimpletował jej komrkę, a ona nie miała kasy na ekstrakcję. Zdziwiłem sie, jak to możliwe że kobitka nie wie ktry to.
On mi odpowiedział,
to tak jakbyś poszedl do tartaku, włączyl największą piłe, i powiedzal ktry zabek zadrasnąl Cie pierwszy.
Czy słuchanie Ozzy’ego Osbourna przeczy prawu żałobnemu?