ej, czy ten debil franki nie mgłby w koñcu kogoś zbanować? czy jest na to po prostu za głupi/zbyt brzydki/własnie rucha pusssy?
poświęcę się.
zbanuj mnie, jeśli zbanujesz tych DWCH D DEBILI [ddd - lestat style]
[quote author="szopszopenhałera"]ej, czy ten debil franki nie mgłby w koñcu kogoś zbanować? czy jest na to po prostu za głupi/zbyt brzydki/własnie rucha pusssy?
poświęcę się.
zbanuj mnie, jeśli zbanujesz tych DWCH D DEBILI [ddd - lestat style]
sama sie zbanuj a nie sie skarzysz jak ciota :twisted:
a więc składam uroczystą przysięgę. od tego momentu nie czyta i nie reaguję na posty dzyndzla oraz tej debilki darkness.
pasożyt porzebuje pożywki, żeby żyć. i mimo mego dobrego, szlachetnego serca - ja tego gwna podkarmiać nie będę
dziękuję za uwagę
amen
[quote author="M A R U ¦ K A"]a więc składam uroczystą przysięgę. od tego momentu nie czyta i nie reaguję na posty dzyndzla oraz tej debilki darkness.
pasożyt porzebuje pożywki, żeby żyć. i mimo mego dobrego, szlachetnego serca - ja tego gwna podkarmiać nie będę
dziękuję za uwagę
amen
[quote author="M A R U ¦ K A"]a więc składam uroczystą przysięgę. od tego momentu nie czyta i nie reaguję na posty dzyndzla oraz tej debilki darkness.
dziękuję za uwagę
amen
szlechetnie to masz we lbie nasrane a ze sie boisz rozmawiac z inteligencja to normalka twoja glupota tylko o tym swiadczy
a semp to takie male zwierze z ptasim mozdzkiem i w dodatku z malym chujem :twisted: