haha ja nie mogę, żeby dowartościowywać się na łamach ogólnopolskiego dziennika? piękny pean, jednak koleżance nie udało się uniknąć szczypty komuny.
[prywata, w trójce też zachowują sie, jakby to był zakładowy radiowęzeł.]
Co za kurwa bzdury. Nawet nie chce mi się pisać. NA 100000% laska chce się ruchać z tym ziomalem i dlatego napisała takie gówno, wiedząc, że on to przeczyta i spuści się jej w podzięce na ryja.
“A na imprezie na ¯oliborzu było głośno, więc o drugiej rano przyjechała policja. Gospodarz dostał mandat: 300 złotych. Kolega pracujący w strasznej korporacji wyciągnął pieniądze z portfela i dał mu. “Och nie” - powiedział gospodarz, ale, rzecz jasna, wziął.”
[quote author="Baleron"]"A na imprezie na ¯oliborzu było głośno, więc o drugiej rano przyjechała policja. Gospodarz dostał mandat: 300 złotych. Kolega pracujący w strasznej korporacji wyciągnął pieniądze z portfela i dał mu. “Och nie” - powiedział gospodarz, ale, rzecz jasna, wziął.”
Te elukubracje przypominają trochę te Pilchowe z tej samej gazety. Ach, schodzi na psy ten Dziennik… Czego by nie mówili o Wybiórczej, to i tak to pozostaje najlepsza gazeta. Ja zawsze czytam Rzepę, bo za darmo w necie… Tak czy srak w żadnej gazecie się nie spotkałem z tego typu wynurzeniami niedoruchanej cipy. Czytając to miałem wrażenie, że czytam jakiegoś chujowego bloga z Onetu. ¯al.
Te elukubracje przypominają trochę te Pilchowe z tej samej gazety. Ach, schodzi na psy ten Dziennik… Czego by nie mówili o Wybiórczej, to i tak to pozostaje najlepsza gazeta. Ja zawsze czytam Rzepę, bo za darmo w necie… Tak czy srak w żadnej gazecie się nie spotkałem z tego typu wynurzeniami niedoruchanej cipy. Czytając to miałem wrażenie, że czytam jakiegoś chujowego bloga z Onetu. ¯al.
[quote author="holy Joe"]Te elukubracje przypominają trochę te Pilchowe z tej samej gazety. Ach, schodzi na psy ten Dziennik… Czego by nie mówili o Wybiórczej, to i tak to pozostaje najlepsza gazeta. Ja zawsze czytam Rzepę, bo za darmo w necie… Tak czy srak w żadnej gazecie się nie spotkałem z tego typu wynurzeniami niedoruchanej cipy. Czytając to miałem wrażenie, że czytam jakiegoś chujowego bloga z Onetu. ¯al.
To poczytaj sobie wysokie opcasy. Choć tam więcej wynurzeń niedopchniętych pedałów jest.