Lepiej po drugiej stronie lady, niż po drugiej stronie łózka.
Ja bym chciał ją po drugiej stronie łóżka.
Zakładając, że moja strona łóżka jest na północnej stronie kuli ziemskiej.
.
kossak - nie wiem jak to wytłumaczyć… Np. w matematyce pojęcie punktu nie ma definicji, jest pojęciem pierwotnym.
W podobnym duchu odczytaj ten przekaz: ja pierdolę, ona JEST przechujowa!!!
Inaczej się śmieje z kogoś epicko brzydkiego ale nie pozującego hardkorowo do fotek tylko chwyconym od Tak.
Zabawniej jest jak jakiś pasztet ostro wygina się do Słitaśnych Foci i pokazuje swoją brzydotę.
jaaa pierdole niektórzy powinni mieć bana na tatuaże !
Arkademo, Ty nieteolarnycjny chujku! Ja, jako znany chumanista, nie tylko zezwoliłbym im na robienie sobie tatuaży - ja bym im to sponsorował! Dla każdego użytkownika fotki: tatuaż z numerkiem na przedramieniu. Żeby mi żaden z obozu nie spierdolił.
Wy też zauważyliście, że ostatnio następuje zamiana płci? Dziewczynki chcą wyglądać jak chłopcy i noszą bluzy z kapturami do których można wjebać 10kg kartofli i spodnie z krokiem obcierającym o ziemie, a chłopcy zapierdalają na solarium, zakładają różowe koszulki i robią sobie włoski na żel. Trzeba, kurwa uważać co się rucha, bo czasami to już nie wiem czy baba z naprzeciwka idzie, czy pedał.
Wy też zauważyliście, że ostatnio następuje zamiana płci? Dziewczynki chcą wyglądać jak chłopcy (...) a chłopcy zapierdalają na solarium, zakładają różowe koszulki i robią sobie włoski na żel.
myślę że nie których po prostu nie stać na operację zmiany płci, więc zadowalają się akcesoriami płci przeciwnej.