Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Plukanie THC organizmu (remacik glowy)
Wysłany: 13 September 2007 05:22 PM   [ Ignoruj ]
Gównojad
Liczba postów:  9
Dołączył  2007-07-05

Witam
Mam taki problem a mianowicie planuje Detox do nastepnych wakacji bo juz stracilem rok szkoly przez jaranie bo wolałem spać do 14.00 i na śniadanie obiad łykać. Chcialem się dowiedzieć jak mozna wyczyścić organizm z THC ( bo jak wiadomo w dyni to zostaje na pare miesięcy ) a wiem ze sa do tego jakieś środki :] Mozecie podac nazwy czy trzeba recepty na to itp. Dzięki z g?ry za informacje :]

Wysłany: 13 September 2007 05:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

Ja bym polecił solidny wpierdol na śniadanie i lewatywę. Wpierdol dla zasady, a lewatywa jest dobra na wszystko.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 13 September 2007 05:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  124
Dołączył  2007-01-10

ale pierdolisz szczylu obsrany. kurwa mać, w dyni mu parę miesięcy zostaje… myślałem że chodzi o przepłukanie expresowe przed testami a ten tu takie kocopoły smaży…

idź idź

Podpis 

miliony uomnych dbajcych by trwa

Wysłany: 14 September 2007 01:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Re: Płukanie THC organizmu (remącik głowy)

[quote author="durex89"]Witam
Mam taki problem a mianowicie planuje Detox do nastepnych wakacji bo juz stracilem rok szkoly przez jaranie bo wolałem spać do 14.00 i na śniadanie obiad łykać. Chcialem się dowiedzieć jak mozna wyczyścić organizm z THC ( bo jak wiadomo w dyni to zostaje na pare miesięcy ) a wiem ze sa do tego jakieś środki :] Mozecie podac nazwy czy trzeba recepty na to itp. Dzięki z gry za informacje :]

Strzel se w leb. Jednego cwela mniej na swiecie.

Podpis 

huj

Wysłany: 14 September 2007 06:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
Dołączył  2006-06-04

buhaha, czuje że będzie release najbliższy traktujący właśnie o nałogach. Już miałem odstawić tabletki na dzisiaj a tu taka miła niespodzianka. Dzięki za gożko-słodkie łzy zgryźliwego śmiechu, ktrego zagryzane salwy wywołałeś swoją niedojebaną osobą durexie.

Na zielsko nie ma jakotakiego detoksu. Niektre źrdła donoszą nawet że nie uzależnia fizycznie - huj wie mnie tam ssało jak popalałem. Grunt to być niedojebany małym dzieciątkiem zasysającym szklanego cienkiego peniska.

Wyślij list do bravo może ci pomogą.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

Wysłany: 15 September 2007 12:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Gównojad
Liczba postów:  9
Dołączył  2007-07-05

Wszyscy jesteście tępi jak paczka gwoździ.
Chuja wiecie i chuja widzieliscie, jesteście zaćpanymi tempakami ktrzy nie mają kumpli to siedzą na tym obsranym forum i cieszą sie ze mozna przeklinać. Przed testami to wy spierdalajcie bo wam mamusia apteczki pohowa… jak kazdy człowiek wie THC odkłada sie w tkance tłuszczowej i zostaje tam nawet na wiele miesięcy.

Wyślij list do bravo może ci pomogą.

A może ty wyślij do “ Podaruj dzieciom słońce “

Tempaki

Wysłany: 15 September 2007 12:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

Wszyscy jesteście tępi jak paczka gwoździ.

... powiedziała twoja stara po imprezie, do 20 potencjalnych twoich starych.

Chuja wiecie i chuja widzieliscie, jesteście zaćpanymi tempakami ktrzy nie mają kumpli to siedzą na tym obsranym forum i cieszą sie ze mozna przeklinać.

Chuj! Kurwa! CIPA!

Przed testami to wy spierdalajcie bo wam mamusia apteczki pohowa…

Skąd - śmieszne w założeniach - mniemanie, że skoro coś jest elementem Twojego życia, bedzie też pojawiać się u innych? Hę?

jak kazdy człowiek wie THC odkłada sie w tkance tłuszczowej i zostaje tam nawet na wiele miesięcy.

A jakby upalać świnię, a potem zrobić z niej smalec, to takim smalcem sie bedzie mozna nastukać?

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 15 September 2007 06:05 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Kurwa, a jakby do chuja, kurwa skurwialej swinskiej kurwie wyciac kurwa mozg, i go kurwa wpierdolic ( wiecie pizdy, swinskie mozdzki ). Kazdy pokurw wie, ze kurwa tam najwiecej tego kurestwa sie odpierdala. Kurwa ale kurwa bylby w naszym mozgu rozpierdol.

Podpis 

huj

Wysłany: 16 September 2007 01:38 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
Dołączył  2006-06-04

Ale to chyba nie koszerne?

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

Wysłany: 16 September 2007 02:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
Dołączył  2006-02-06

jadłam świński mżdżek i jest bardzo dobry oraz pożywny. podobnie jak świeże płucka, ozorek i elemnty ryjka.
co do thc nie wiem, bo nikt mi nie chce niczego sprzedać.
ale britney spears zgoliła się, gdyż kevin federline powiedział jej, że thc odkłada się we włosach i użyje tego w sądzie i nie będzie mogła widywać dzieci ojejku wiec się zgoliłam tak kocham moje pociechy i morfinowe lizaczki.

Wysłany: 17 September 2007 12:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
Dołączył  2006-07-28

¯arcik czopko

jadłam świński mżdżek

Ju ar łocz ju it?

Podpis 

...

Wysłany: 17 September 2007 09:38 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1401
Dołączył  2006-09-17

Re: ¯arcik czopko

[quote author="Major"]

jadłam świński mżdżek

Ju ar łocz ju it?

Major you are. Watch you eat. :D

Podpis 

Does my fat look ass ?

Wysłany: 17 September 2007 10:58 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
Dołączył  2006-07-28

No tak.
Pomylił sie był.
pardon maj inglisz.

Podpis 

...

Wysłany: 21 September 2007 12:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  665
Dołączył  2007-01-21

Mj kolega marychuaniarz-kucharz kiedyś mi opowiadał, jak to sobie budyniu i ciasteczek narobił na samosiejce.

Najpierw wpierdolił baaaardzo dużo marii do garnka, zalał mlekiem, gotował, gotował, odsączył, no i potem zrobił na tym budyń. Jemu się podobało.
“Poczęstowałem też mamę i ojca. Nic ich nie ruszyło.” - Znaczy się - jak nie wiesz, że coś wziąłeś, to nie podziała na ciebie.

Ciasteczka robił w podobnym guście.

A tak na marginesie, zgodnie z opinią Pana Korwina, wprowadziłbym zapobiegawcze i profilaktyczne spuszczanie wpierdolu młodzieży w szkołach od gimnazjum wzwyż. Szczeglnie wyrżniającym się z tłumu strojem hip hop/metal/emo.
Wiem wiem - nietolerancja mastrurbancja. Ale tak jak w przypadku Karkw w BMW - gdyby policja zatrzymywała każde BMW z dużymi panami w środku i przeczesywała ich samochody, konta, domy w poszukiwaniu czegoś nielegalnego, jak myślicie - jaki odsetek znalazłby się w pierdlu?
Powiem Wam - odsetek duży.
Tak samo z młodzieżą. Z młodzieżą ostatnio problem jest taki, że zbyt łatwe życie oraz brak czasu rodzicw powoduje u nich zbyt szybkie dojrzewanie w pejoratywnym tego słowa znaczeniu.
“Ucho dziecka jest na plecach”, więc gdyby tak - zgodnie z pomysłem Impalera, spuszczać losowo wpierdol gnojom, przygięłoby to im trochę karczek i nauczyło pokory do otaczającego świata.

A tak już na poważnie najzupełniej - jeśli byłbym ministrem edukacji, wprowadziłbym obowiązkową poranną zaprawę fizyczną. Nie ma chuja - stara szkoła Abwehry - dyrektor razem z nauczycielem wfu o 7 rano robią ćwiczenia ginastyczno-rozciągające dla całej szkoły. Przez godzinę podskoki i wymachy. Nie ma nic lepszego na kaca niż dobra godzina dania sobie zdrowo w pizdę. Poza tym - nie ma nic gorszego niż zblazowane i rozlazłe towarzycho, pierdzące w stołek.
I dodatkowo - wchuj kłek zainteresowań. Po południu szkoła pozostaje otwarta - kłko fotografa, historyczne kurwa, wojny, geograficzne. Coś, co odbiega od programu szkoły, a jednocześnie zbiera w grupę jednostki na maxxa zainteresowane tematem i chcące pogłębiać zainteresowania.
Moja starsza siostra (lat 40) opowiadała mi, jak w liceum, do ktrego chodziła ( i ja zresztą też, ale za mojego pontyfikatu tego już nie było) były właśnie takie kłka i cała szkoła tętniła życiem po zajęciach. Ludzie szli do domu na obiad, a potem wracali i na luzie z nauczycielami robili zdjęcia, gadali o teatrze, komunie (bo to wtedy była komuna) w nocy w obserwatorium (tak!-moja szkoła miała obserwatorium astronomiczne!) oglądali gwiazdy, pili bełty i się macali, do tego koszykwka, wyjazdy w gry. Coś takiego odsiewa ziarno od plew, tworzy przyjaźnie, pozwala młodemu człowiekowi rwnać w grę i wzbudza zdrową ambicję.

A dzisiaj… Ach kurwa - wstyd patrzeć, słuchać, czytać. Przez jebany internet większość młodzieży nie umie poprawnie pisać, mwić. Dyslekcja - kurwa jego mać. Chuj a nie dyslekcja!
Pozostają tylko maniacy/megalomani, ktrzy po trupach dążyć będą do sukcesu, i osiągną go, ale pozbawieni będą tego zdrowego altruizmu. Dokonuje się na naszych oczach krystalizacja młodzieży, ale bardzo, bardzo niedobra. Zwykłe dzieciaki popadają w niebyt i ciągną w dł, tylko 3-4% się wybija. Niedobrze.
Widziałem w jakimś urywku z wiadomości, jak stary dziadek coś tam pierdolił od rzeczy, i nagle mwi - oni powinni tę ziemię solą posypać - jak w Kartaginie!!! Niby stary dziadek, ledwo mwiący, a jednak dawne metody nauczania pozwoliły mu do końca życia zapamiętać taki mało istotny fragment historii, i dodatkowo ładnie spuentować inną opowieść przy użyciu takiego sformułowania.

Podpis 

Ha! Jaka pikna ogolona cipka!
Salceson jest uczciw propozycj misn.
"River Ride" nie jest gr!
All I do is for the family.

Wysłany: 21 September 2007 01:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Kaliska kurwa
Rank
Liczba postów:  76
Dołączył  2007-02-23

nie pozostało ci nic innego jak się najebać, łyknąć grzybki, cofnąć w czasie i poprosić matkę żeby cię nie płodziła. żebyś się teraz nie musiał tak męczyć.

Podpis 

Tu eS Pietrus motherfucker!

Wysłany: 21 September 2007 01:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Liczba postów:  468
Dołączył  2007-06-18

Nie za dużo tu przeciwieństw? Najpierw wpierdol w szkole, pźniej kłko historyczne ze spuszczającym wpierdol. “Mam Mixa”, wpierdol z sielanką. Gimnastyka ranna dobra na kaca - z pewnością, bo jak Cię już napierdalają w szkole, to pźniej zostaje się tylko schlać. LOL Tak się zwyczajnie nie da.

Ani ze mnie obrońca praw dziecka, ani wychowywany “bezstresowo” dzieciak, ale “karcenie” w szkole to pomysł chory. Jak ktoś na wpierdol zasługuje, to prędzej czy pźniej go dostanie, jak nie tu, to gdzie indziej. Naiwne twierdzicie, że niby wpierdol pomaga… Na kogo? Na zahukanych okularnikw? Zamiast wprowadzać “mądre” pomysły “mądrego” pana Mikke, lepiej uporządkować to co jest. Nie nauczysz się, nie zdasz - bez przepychania, bez nerww, bez wpierdolu. Masz dysmzgowie? Wtedy ćwiczysz do zajebania, a nie załatwiasz sobie na to papier.

BTW, uwierzcie że twierdzenie “przemoc rodzi przemoc” nie jest wcale wyssane z palca.

I dodatkowo - wchuj kłek zainteresowań. Po południu szkoła pozostaje otwarta - kłko fotografa, historyczne kurwa, wojny, geograficzne. Coś, co odbiega od programu szkoły, a jednocześnie zbiera w grupę jednostki na maxxa zainteresowane tematem i chcące pogłębiać zainteresowania.

Good idea! Tylko że za co i kto niby miałby to robić? Uczniowie to banda jebanych skurwysynw, ale stawianie ich w stosunku do nauczycieli jako zło kontra dobro, jest rwnież naiwne. W chuj naiwne!

Szczeglnie wyrżniającym się z tłumu strojem hip hop/metal/emo.

Ja cały czas uważam, że mundurki to nie był głupi pomysł. :D Zwłaszcza, że na świecie jest to praktykowane z powodzeniem.

Podpis 

...the world, chico, and everything in it.

http://i23.tinypic.com/2yuirds.jpg

1 z 2
1