Nie za dużo tu przeciwieństw? Najpierw wpierdol w szkole, pźniej kłko historyczne ze spuszczającym wpierdol.
Nie, bo pierwsza część była ironią, co podkreśliłem na początku następnego akapitu zaczynając od zdania - a tak na całkiem poważnie…
BTW, uwierzcie że twierdzenie “przemoc rodzi przemoc” nie jest wcale wyssane z palca.
Masz całkowitą rację. Niestety, stroną “akcyjną” była rozwydrzona młodzież, więc czas na odpowiedź nauczycieli.
I dodatkowo - wchuj kłek zainteresowań. Po południu szkoła pozostaje otwarta - kłko fotografa, historyczne kurwa, wojny, geograficzne. Coś, co odbiega od programu szkoły, a jednocześnie zbiera w grupę jednostki na maxxa zainteresowane tematem i chcące pogłębiać zainteresowania.
Good idea! Tylko że za co i kto niby miałby to robić? Uczniowie to banda jebanych skurwysynw, ale stawianie ich w stosunku do nauczycieli jako zło kontra dobro, jest rwnież naiwne. W chuj naiwne!
Robić mieliby to nauczyciele. Część robiłaby to dla kasy, część z pasji. I byłoby git.
A przychodziliby tylko ci uczniowie, ktrzy by chcieli, a nie cała banda jebanych skurwysynw.
I jeszcze dodam - w dupie mam większość debili ze szkł. Dla mnie mogą zdychać i głosować potem na PiS, Samoobronę, nic nie robić, nie głosować
w ogle, jęcząc tylko o tym, że nie dostali swojej szansy. Bardziej mi chodzi o wyplenienie takiego mini cwaniactwa, że co to nie oni - wszystko mają w dupie, nic nie robią, palą, biorą piguły i są zajebiści.Wpierdol przydałby im się na 100%.