Kilka dni temu w jednym z mieszkań w Świdnicy policjanci znaleźli zwłoki 43-latka. W lokalu obok znaleziono zwłoki drugiego mężczyzny, 60-latka. Na ciałach obu mężczyzn widoczne były ślady pobicia, wskazujące na udział w ich śmierci osoby trzeciej.
Tego samego dnia policjanci zatrzymali do wyjaśnienia, w związku z tą sprawą 5 os?b. Okazało się jednak, że zab?jca jest dalej na wolności i ukrywa się przed policją.
Następnego dnia na terenie ogr?dk?w działkowych funkcjonariusze zatrzymali 20-letniego mieszkańca miasta, kt?ry podczas przesłuchania przyznał się do popełnionych czyn?w. Jak się okazało powodem zab?jstwa były klucze od wsp?lnej toalety, o kt?re pokł?cili się mężczyźni.
W poniedziałek mężczyzna został doprowadzony do sądu, kt?ry wobec niego zastosował areszt tymczasowy na okres 3 miesięcy. Mężczyźnie grozi kara 25 lat pozbawienia wolności albo dożywocie.
Albowiem stoi w Piśmie: “Nie będziesz odmawiał kibelka bliźniemu swemu”.
Za to teraz hołpfuli będzie Hubercik miał do kibelka blisko - max. 2 metry. Tylko z rummejtami musi się skutecznie um?wić, kto kiedy.
Pewnie cffel sral na wszystko dookola tylko nie do kibla. Kurwa, nie dalej jak dzis siadlem na kibelku. Najpierw poszedl twardy korek, by po chwili wypuscic gesciejsza ciecz. Nie wiedzialem, ze poleci prawiewoda. Pocisnalem mocniej. Wydobyl sie glosny pierd jednoczesnie chlustajac granulami po ceramice. Smrod byl kosmiczny. Jak to sraczka. No nic. wracajac do tematu. Takiemu obsrajscianokiblblokutasowi tez bym nie dal klucza.
[quote author="POJEBediasz"]Zauwazcie, ze ta butelka tuz po odbiciu sie od oka ustawia sie prosto. ALE ulamek sekundy pozniej dostaje poprzecznoosiowej rotacji. dziwne.
Może to wynik zbyt małej ilość fpsw? Albo nagranie kręcone tą samą kamerą co hitler delektujący się arbuzem?
[quote author="Rabat"]Historia rodem z Kiepskich. Laughing
Hehe, fakt. Zabjcą był Hubert P., syn Marii Paździoch
[quote author="holy Joe"]Musiał być mocno zdesperowany… No ale cż, czym jest niemożność oddania rannej kupy każdy chyba wie....
Sukinkot dotknął ważnej kwestii ! Przypomina mi to historię, ktra może służyć jako kolejna odsłona programu “DT bawi i uczy”. Tę opowieść dedykuję szopowi, gdyż z pewnością pozna na studiach twrczość jej bohatera. Ba, tak oczytana osoba jak ona pewnie już doskonale je zna ! Otż był taki pisarz Tadeusz Peiper, ktry miał trochę zrytą banię. Uważał się za wielkiego poetę, ale w gruncie rzeczy był tajem. Może nigdy nie doszedł do siebie z tego powodu, gdyż, jak twierdził, na dworcu w Barcelonie ukradziono mu walizkę z jego najlepszymi wierszami i tylko dlatego nie dostał nagrody Nobla. Ale do rzeczy ! W tzw. “środowisku” znany był z tego, że w swoim krakowskim mieszkaniu nie miał kibla, a nie chciało mu się chodzić do wychodka, więc zawijał gwno w papier i oknem je wyrzucał ! Widzisz, szopa, jak wśrd wspłstudentw wywiąże się dyskusja o takim poecie możesz śmiało błysnąć podaną tutaj anegdotą !
A mi się dzisiaj śniło, że pukałem się z zajebistą laską w pozycji misjonarskiej i już już miałem dochodzić, gdy nagle się zesrałem. Zszedłem z dziewczyny, wziąłem parującą kupę w ręce i prbując ukryć zmieszanie powtarzałem: “przepraszam, nie wiem jak to się stało. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.” A ona na to: “Nic się nie stało. Idź, umyj się”.
Własną kupę w rękach trzymać - potrzebujesz bliskości i akceptacji, pragniesz pokazać swoje wnętrze i dzielić się wartościami.
Nie podawaj pomocnej dłoni przyjaciłom - gwno z tego wyjdzie.
Twj szczęśłiwy kamień - węgiel.
Sposb na udaną imprezę - brown sugar.
Przechwałka “z palcem w dupie” oznacza Twj upr i determinację.