Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Osrana planeta
WysÅ‚any: 20 Luty 2006 11:51 PM   [ Ignoruj ]
Sraj mi na ryj
Liczba postów:  39
DołączyÅ‚  2006-01-30

Ludzie to hipokryci.... Stwarzają sobie pozory życia w czystości i harmonii. Mamią się reklamami podpasek, papieru do dupy i husteczek. Piszą referaty i prace doktorskie na temat zgubnych skutk?w zawartości kupy w wodzie pitnej.  To wszystko bełkot. Idąc ulica miasta, jadąc autobusem czuć ze oddychamy tym samym przez siebie zanieczyszczonym powietrzem. Ktoś puści bąka jakieś dziecię nasra w w?zek, żul puści pawia. Czasem mam wrażenie ze nasza NASA nas oszukuje podając w tv zdjęcia „błękitnej planety”. Nasz planete należało by chyba nazwać „ osraną planetą ”.Tak ... to wyraża wszystko. Osrana planeta. Taplamy się w naszych odchodach co więcej jesteśmy z tego zadowoleni. Oszukujemy siebie i innych. Gdy ktoś wspomni o tym czasem od niechcenia. O sraniu rzyganiu, pierdzeniu. To tym samym wzbudza powszechny niesmak. I to jest chyba najbardziej obrzydliwe. .Ludzie nie wiedzą ze ta cala obślizgła masa jest częścią ich samych. Wyraża nas nasze cechy. To kim jesteśmy i dokąd idziemy. Wyobraźmy sobie te hektolitry moczu wydalane przez ludzi. Te masy kupne. Czyż to nie jest imponujące.

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 02:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2086
DołączyÅ‚  2005-12-30

Re: Osrana planeta

[quote author="jacobi"]Ludzie to hipokryci.... Stwarzają sobie pozory życia w czystości i harmonii. Mamią się reklamami podpasek, papieru do dupy i

zapomniałeś o psich kupach, których właściciele nie sprzątają po swoich psiapsiupsińskich. Psie gówna z 4 milionów psich dup, walone na śnieg gdzieś znikają, a potem magicznie sie pojawiają na wiosnę, kiedy śnieg stopnieje.

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 10:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

nie wziąłeś także pod uwagę ścieków. mam na myśli wodę która pierze twoje brudne tygodniowe majty. pomyśl ile trzeba detergentów aby usunąć brązowy nalot z twoich gaci. potem ta ciecz płynie kanałami miasta a odór bije przez kratki ściekowe na ulicach. to twoja wina Jacobi że ten świat śmierdzi. tylko twoja…

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 11:25 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
DołączyÅ‚  2006-01-06

łajba

I tu przypominają mi się szanty, na których przypadkiem gościliśmy. Wszyscy wiedza, że Kalisz leży nad morzem. Zatem słychać było w pubie pieśni o wzdętych żaglach miotanych gwałtownymi wiatrami. Pojawił się tez na krotko władimir pupin, Tomek Beksiński, grający w lotki. Wszystko się chwiało, wielu miało chorobe morską. Właśnie w momencie, gdy poszłam do wychodka, brzmiała nostalgiczna pieśń o „naszej starej łajbie kołyszącej się na falach”. I rzeczywiście, gdy zajrzałam w głębię muszli(klozetowej) ujrzałam taką łajbę, w kolorze brązowym, delikatnie podskakująca w wodospadzie spłuczki.
To było przeżycie mistyczne, choć niektórzy tego nie rozumieją. Czemu?

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 02:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
Liczba postów:  444
DołączyÅ‚  2004-09-28

Wszystko ma nature Buddy - gowno kiedys bedzie kwiatem, kwiat gownem. Beksinski tez.

Podpis 

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 05:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Sraj mi na ryj
DołączyÅ‚  2006-01-30

[quote author="Nugat27"]Wszystko ma nature Buddy - gowno kiedys bedzie kwiatem, kwiat gownem. Beksinski tez.

A czy Budda tez kiedys bedzie gównem a gówno buddą ?

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 07:43 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-01-06

.

beksiński już jest gównem i ten i tamten, ja tylko na razie przejściowo a ty nugat co nie piszesz listu Ty pogib na dueli z oficjerem falkonie?

Podpis 

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 07:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-01-06

.

gowno na pewno stanie się buddą i jak on od razu powstanie na nogi i zacznie przemawiać na cztery kierunki świata

Podpis 

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 08:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Sraj mi na ryj
DołączyÅ‚  2006-01-30

I powstaną rzesze gówien i podaża gównianą drogą za swym gównianym przywódcą I powstanie wielka zbiorowa świadomośc zwana pózniej wielką kupą.

WysÅ‚any: 21 Luty 2006 08:06 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-01-06

.

mała trzodka Duża wodka wielka rzesza idąca śladem wielkiego jeża, wielkie masy gowien wskrzeszone rychło ze swoich trumien, do nowego kanału by szukac wiary ideału joł joł

Podpis 

WysÅ‚any: 22 Luty 2006 11:42 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
DołączyÅ‚  2004-09-28

Budda jest rownoczesnie gownem i budda a gowno gownem i budda. Wszystko jest jednoscia jacobi ty kretynie!
P.S.
Dummy, Ja uze napisal tjebie pismo w katorym skazal szto ja nje wyznawatjel jehovy tolka jahve. To ty mnje nie otwietila - na wjerno katalas na wjelosipiedie ili trahalas s malczikami s klassa !

Podpis 

(Mum mum mum mah)

WysÅ‚any: 23 Luty 2006 12:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  54
DołączyÅ‚  2006-02-15

Zostawcie Budda Spencera w spokoju! To klawy gosc!

WysÅ‚any: 23 Luty 2006 04:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
DołączyÅ‚  2004-09-28

Niby klawy, ale podobno jak ten sie zesra to kibel do wymiany!

Podpis 

(Mum mum mum mah)

WysÅ‚any: 24 Luty 2006 10:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  54
DołączyÅ‚  2006-02-15

Jak sie zesra to kibel do wymiany i sciany oraz sufit do malowania!

‹‹ wimp.com      Nie chce byc Rzygiem! ››