Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

BIELUN - Wszystko na ten temat
Wysłany: 28 September 2007 02:29 AM   [ Ignoruj ]
Gównojad
Liczba postów:  9
Dołączył  2007-07-05

Witam
Ostatnio wyczaiłem pod Katedrą w Rzeszowie rośnie tego od zajebania, słyszalem ze mozna sie tym konkretnie porobic. Ale własciwie co sie z tym robi (pali, je, wącha czy jaki chuj) i co dokładnie (liscie, łodygi, nasiona, kwiaty) ??? Czekan na jakies inf

Wysłany: 28 September 2007 02:32 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
Dołączył  2006-07-18

można też wpisać w google lub w wikipedia i nie zawracać dupy

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bieluń_dziędzierzawa

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

Wysłany: 28 September 2007 01:06 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  641
Dołączył  2006-12-27

SIARCZAN ATROPINY
Surowiec: Siarczan alkaloidu tropanowego wystepujacego w wilczej jagodzie,
bieluniu i kilku innych roslinach.
Zastosowanie: 0,5-5mg doustnie.
Efekty: Wspłzawodniczacy inhibitor acetylocholiny po stronie receptora. Nie
zapobiega uwalnianiu acetylocholiny. Halucynogen, zbli)ony do skopolaminy, ale
wytwarzajacy wieksza stymulacje i mniejsze otepienie. Poteguje działanie innych substancji
psychoaktywnych, właczajac w to opium, konopie, alkaloidy harmalowe, meskaline.
Przeciwwskazania: Wysoce toksyczne. Efektami ubocznymi sa: suchosc i wra)liwosc
błon sluzowych, nieostry wzrok, trudnosci z oddawaniem moczu, silne halucynacje, amnezja
wsteczna utrzymujaca sie od kilku godzin do kilku dni. Nie zalecane bez nadzoru specjalisty.
Mo)liwe uszkodzenie mzgu przy du)ych dawkach.

BROMOWODOREK SKOPOLAMINY
Surowiec: Sl bromowodorowa alkaloidu tropanowego wystepujacego w belladonnie,
bieluniu i innych roslinach z rodziny psiankowatych.
Zastosowanie: 0.5-5mg doustnie na pusty )oładek.
Efekty: Działa depresyjnie na osrodkowy układ nerwowy, przeciwcholinergiczne
(inhibitor acetylocholiny – przyp. DziQa), uspokajajaco w małych dawkach. Euforyzujaco,
halucynogennie i narkotycznie w du)ych. Narkotyk zaczyna działac w ciagu 15 minut,
odurzenie trwa 4-12 godzin.
Przeciwwskazania: Suchosc jamy ustnej i błon sluzowych, nieostre widzenie,
trudnosci z przełykaniem, goraca wysuszona skra, bl głowy, zmeczenie z jednoczesna
niemo)liwoscia zasniecia. Nie wolno za)ywac skopolaminy osobom ze schorzeniami układu
krwionosnego lub jaskra. Nadmierne stosowanie mo)e wywołac dekompozycje mzgu.
Niezalecane.

BIELUN INDIANSKI – Datura inoxia , rodzina Solanaceae (psiankowate).
Surowiec: Korzenie, łodygi, liscie, kwiaty lub nasiona niskiej rosliny jednorocznej
wystepujacej na suchych, otwartych obszarach i w okolicy smietnisk w Meksyku i
południowo-zachodnim USA.
Zastosowanie: £odygi i liscie sa palone w celu osłabienia symptomw astmy lub w
celu wywołania łagodnej intoksykacji. Korzenie i nasiona sa dodawane do gangi (konopi) w
Indiach dla dodatkowych efektw.
Aktywne składniki: skopolamina, atropina, hioscyjamina i inne alkaloidy tropanowe.
Efekty: Halucynogenne, nasenne.
Przeciwwskazania: Nadmierne dawki toksyczne. Mo)e wywołac „urwanie filmu” lub
pote)ny bl głowy. Czarownicy Indian Yaqui twierdza, )e palenie lub jedzenie kwiatw
wywołuje szalenstwo. Patrz SKOPOLAMINA i ATROPINA.
Inne podobne gatunki to: D. fastuosa, D. metel, D. meteloides (toloachi), D.
stramonium (bielun dziedzierzawa). Patrz rwnie) BIELUNIE DRZEWIASTE.

BIELUNIE DRZEWIASTE – Datura, podrodzaj Brugmansia, właczajac w to D. candida, D.
suaveolens, D. sanguinea, D. arborea, D. aurea, D. dolichocarpa, D. vulcanicola, rodzina
Solanaceae (psiankowate).
Surowiec: R)ne czesci niskiego drzewa o zwisajacych, aromatycznych kwiatach w
kształcie trab pochodzacego z Ameryki Południowej, wystepujacego w wielu ogrodach w
USA (głwnie w Kalifornii).
Zastosowanie: Liscie sa niekiedy palone. Inne czesci zaparzane w goracej wodzie. W
Andach mała ilosc nasion jest mia)d)ona i dodawana do napojw. Esencja jest podawana
doustnie lub doodbytniczo w rytuałach posrd niektrych plemion zachodniej Amazonii.
Aktywne składniki: skopolamina, hioscyjamina, norhioscyjamina i inne alkaloidy
tropanowe.
Efekty: Liscie podobnie do D. inoxia. Nasiona wywołuja zagubienie, delirie, a
nastepnie nierwny sen z kolorowymi halucynacjami.
Przeciwwskazania: Bardziej toksyczne ni) D. inoxia. Nadmierne ilosci moga wywołac
efekty amnezyjne.

i pamiętaj Sredniowieczne europejskie czarownice twierdziły, że nadmierne używanie może wywołac permanentne szalenstwo.

Wysłany: 28 September 2007 01:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
Dołączył  2006-02-06

u sąsiadki mojej babci na ogrdku, wśrd pelargonii i astrw, rosły anielskie dzwonki,podzwaniając na wietrze.
zawsze się dziwiłam, bo byłam mała, po co tam tyle młodzieży kwiatu w jakim celu. zrywają te kwiatki, potem się śmieją, mwią coś że pająki ich oblazły i katatonii dostają, dziwny sposb na zabawę w ogrodnika.
było mi trochę smutno, przyznam, bo też bym chętnie się pobawiła z nimi, raz nawet wyszłam z łopatką i taczką pełną naturalnego nawozu, a oni zaczęli uciekać zupełnie jakby zobaczyli smoka wawelskiego tudzież bazyliszka.

no więc postanowiłam sprbować, zjadając kilka ziarenek. było ultrasuper! słuchaj, polecam, nigdy nie miałam takiej jazdy. łeb rozwalała mi masa kolorw nie z tej ziemii, kurczę pieczone, wszystko śmieszne takie, że joł. przygrzałam też następnego dnia i następnego, aż nadeszła jesień, kwiaty zwiędły, a tu sierpień, moje 12. urodziny, cholera.

imprezę urządziłam na polu, w rytm piosenki majki jeżowskiej ‘hulali po polu i pili kakało’, bo akurat dostałam od chrzestnej kasetę dzień wcześniej. niestety dwa dni wcześniej oddałam magnetofon do lombardu,ale i tak się cieszyłam. nie było kakała, było w i śliwowica, wiśniwka, jabłkwka, kartoflanka, chujanka i kaloszanka. no mwię wam wypas kurde jak na bezcłwce na granicy polsko-rumuńskiej. bawiliśmy się świetnie, wicie miziu miziu, z resztą chłopw każdy czytał i wie, jak się wieś bawi.ale ktoś rzucił hasło ‘grzejemy!’.
sobie myślę, co grzejemy, cholera. na to to zdzisiek ‘a kompot heeej!’.
no jak kompot, to spoko, czyli wiśta wio, bo kompot jest zdrowy, zwłaszzca truskawkowy.
poszliśmy na metę do lotki, to też mi się podobało, ale i dziwiło, bo nikt nie biegł, więc co to za pochujany wyścig. ta nam dała kompotu, dziwnie się go piło, dożylnie,ale nic. wrciliśmy na pole, kłosy tak pięknie powiewały w ogle pięknie, chyba się wtedy właśnie zakochałam w tomku albo edku, sama nie wiem, obydwoje mieli duże traktory.
zaczęliśmy zrywać te kłosy, młcić je, zrobiliśmy mąkę i ktoś rzucił, żeby zrobic chleb i go mnożyć. no dobry był ten chleb, ale trochę jebał jakimś grzybem. nie wiem, skąd ten grzyb, bo żadnego nie widzialam, a przeciez nie kurwa z kłosa.
potem chleb się zaczął mnożyć, owce mi uciekać, a obesrana przez ptaki kapliczka ożyła mwiąc coś dziwnego.
a działo się to z przerwami w 1917 roku w fatimie i w czerwcu 1981 w medjugorie.

także durez polecam wieś polsko bułgraską i własnoręcznmie wykonane bułki.

Wysłany: 28 September 2007 06:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Kaliska kurwa
Rank
Liczba postów:  73
Dołączył  2007-02-05

bielun sie przyjmuje doustnie LOL . dzialanie podobne do lysiczki lancetowatej i innych halucynogennych. jak przesadzisz moze Ci siasc na wzrok, jak naprawde przesadzisz to moze Ci siasc na psychike.

Podpis 

"...hej chopcze, znw ci kto wyzwa od pedaa, hej chopcze powiedz, eby spierdala..."

Wysłany: 28 September 2007 10:23 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

Trzeba być niezłym zjebem żeby żreć denderę..

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 19 Październik 2007 01:55 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
Dołączył  2007-10-19

Ja polecam pestki doodbytniczo. Przy dobrych wiatrach nawet butelke mozna zbic.

Wysłany: 23 Październik 2007 01:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Gównojad
Liczba postów:  8
Dołączył  2007-10-23

bielun sie przyjmuje doustnie Laughing . dzialanie podobne do lysiczki lancetowatej i innych halucynogennych. jak przesadzisz moze Ci siasc na wzrok, jak naprawde przesadzisz to moze Ci siasc na psychike.

Zdecydowanie lepsze efekty daje palony bielu?. W chemicznych mo?na kupi? tak? fajn? rur?. Wsypujesz to kurestwo na dno i grzejesz do usranej ?mierci. Przedziwne efekty to wywo?uje. Ja osobi?cie nie polecam. Lepiej si? na?re? ga?ki muszkatowej.

Wysłany: 23 Październik 2007 01:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Gównojad
Dołączył  2007-10-23

Kurwa to forum krzaczy bardziej ni? grabarz na cmentarzu. Wypierdolcie mi tego dubla w imen.

Wysłany: 23 Październik 2007 11:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Sam sie wypierdol. NAjlepeiej w podskokach.

Podpis 

huj

Wysłany: 24 Październik 2007 01:56 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Gównojad
Dołączył  2007-10-23

Najpierw by mnie musia?a matka wydziedziczy?… Tak jak Ciebie hapaczu kind?a?w.

‹‹ Ustawka na chlanie      prawie jak drink ››