Nie mog?em si? powstrzyma?, by nie rozpocz?? tego tematu. Jestem dzi? bardzo szcz??liwy, poniewa? pisiory posz?y wchuj. Na pewno wielu z was chcia?oby mi powiedzie?, ?ebym spierdala?, ?e nic si? nie zmieni, ?e macie wyjebane, ?e krowy daj? kwa?ne mleko. A ja m?wi?: CHUJ!!! Ja si? ciesz?, bo po pierwsze: b?d? rzadziej ogl?da? ryje: Jarka, Ludwika D., Ziobry i jego przydupas?w, Cyma?skiego (tu akurat troch? mi przykro, bo Cymek by? czasami zabawny, ale nie jak ja, tylko raczej jak klaun w cyrku, albo pokrak na ?a?cuchu w klatce). Nieogl?danie ryj?w wy?ej wymienionych ??czy si? z nies?uchaniem ich wypowiedzi. Jest to dla mnie jeszcze wa?niejsze, gdy? jako osoba aspiruj?ca do bycia p??inteligentem, jestem ?wiadom ogromu podobie?stw, jakie wyst?puj? pomi?dzy przemowami ex-premiera i jego kliki a Gomu?k?, Trockim, Leninem i reszt? przyjaci?? czerwonej ko?derki. Na argument, ?e na miejsce jednych bandyt?w i z?odziei przychodz? nast?pni odpowiem, i? wiem o tym nie od dzi?, ?e polityka to dobre miejsce do rozwoju przest?pczo?ci, dlatego nie jest to dla mnie szokiem, lecz rzeczywisto?ci?. Jednak?e, je?li m?g?bym wybra? pomi?dzy byciem okradzionym przez gang prymitywnych dres?w lub z?odzieja – d?entelmena w r?kawiczkach, wybieram to drugie. Ja wiem, ?e ?elaznego elektoratu PIS nie przekonam, ?e s? idiotami, ale to nie jest niezwyk?e, bo ci sami ludzie, kt?rzy g?osuj? na PIS, kiedy? g?osowali na SLD, a wcze?niej nale?eli do PZPR. Oni po prostu lubi? by? pod butem, jednocze?nie machaj?c r?czkami z szabelkami, i maj?c Polsk? na ustach zamiast w sercu. A tak naprawd? maj? Polsk? w dupie. O gospodark? si? nie martwi?, bo kapusta od unii nie pozwoli, ?eby co? na maxxa rozpierdoli?. Skoro uda?o im si? zrobi? jako taki porz?dek w Grecji i Irlandii, to nie spodziewam si? wielkich problem?w w Polsce. So – niech pisiory spierdalaj? wchuj do ciemnych nor i jaski?, tam gdzie ich miejsce. A Jaro niech wraca do mamy, ona na pewno wys?ucha jego marze? o wielko?ci i snach o pot?dze.
TRA LA LA, PISIORY ID? W CHUJ!!! |
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||