Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
praca doktorska
WysÅ‚any: 22 Luty 2006 12:17 PM   [ Ignoruj ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

mam pytanie natury naukowej. w przyszłości mam ambitny plan zdobyć tytuł doktorski i nie jakiś tam honoris cośtam lecz taki prawdziwy, by nie rzec rasowy. jako że moje doświadczenia z wymiotami sięgają już młodości więc w tej kwesti mam sporą wiedzę. mając lat piętnaście pijałem już jabcoki kt?re były jeszcze robione na siarze więc jebały m?j zołądek i watrobę ze zdwojoną siłą. rzygałem kurwa jak kocisko po marcowym ruchanku. minęło wiele lat a ja nadal rzygam i nic nie zmieniam w swoim postepowaniu opr?cz tego że nie chleję już win bo stać mnie na więcej. teraz mam 32 lata i potrafię artykułować podczas wymiot?w dźwieki kt?re nie można nazwać ludzkimi. czasami zastanawiam sie czy to obce cywilizacje nie chcę czegoś przekazać przez moją skromną osobę. a mam słuchaczy w chuj. cały blok na osiedlu rejtana. dźwięki niosą się pionem na samą g?rę. ale wracając do rzeczy. jak sami pewnie wiecie że gdy skończy się wszelaka treść zołądkowa wraz z ż?łtą ż?łcią to wtedy po wielu trudach i b?lach wyłazi z człowieka coś białego i puszystego. jest tak samo gorzkie jak ż?łć ale nie jest to ż?łc bo jest biała. mam strazne wstrząsy po tym i wyłazi mi nawet nosem ale jednak wyłazi. i tutaj moje pytanie:
czy to białe po zbadaniu i r?żnym analizom mogło by nadać się na pracę doktorską?

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 22 Luty 2006 09:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

Re: praca doktorska

[quote author="alexhorror"]
czy to białe po zbadaniu i różnym analizom mogło by nadać się na pracę doktorską?

10 dni temu byłem na ceremonii rozdania dyplomów w jednym z brytyjskich uniwersytetów. Jeden z doktorantów obronił pracę: “dyspersja wilgoci w obuwiu” albo coś w tym stylu. Po krótkiej konsternacji zebranych dostał brawa.

WysÅ‚any: 23 Luty 2006 05:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Końska spierdolina
Rank
Liczba postów:  87
DołączyÅ‚  2006-01-26

ktos dostal antynobla za prace naukowa czemu w pepku zbieraja sie mechate kuleczki. a to biale to pewnie sperma uderzajaca do glowy.

Podpis 

czujê siê usfastykacjonowany

WysÅ‚any: 24 Luty 2006 04:08 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

a właśnie zastanawialiście się kiedyś czemu jak sie zasnie w butach to następnego dnia rano głowa boli?  LOL

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 06:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Po długim namyśle (tak nawet w moim przypadku to możliwe...) stwierdzam, że za chuj nie wiem o co chodzi z tym białym gównem. Rzyganie moje kończy się w najbardziej ekstremalnych sytuacjach żółcią… Dlatego liczę na wypowiedzi innych. Czy to się zdarza powszechnie. Czy Alex jest anomalią. A może to ja mam braki jakieś. Anyway - w kazdym wypadku odpowiedź warta jest głębszej analizy. myślę, że fundusze unijne, dotacje z WHO i saudyjski szejk, który przyczynił się do rozdzielenia polskich sjamskich bliźniaczek, z pewnością wspomogą Cię w badaniach. Co więcej, uzyskasz nasz patronat i pełne wpsarcie. Na pewno znajdzie się ktoś na forum DT i CV, kto Ci zassa parówę w tejże intencji. 
[/url]

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 06 Marzec 2006 08:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
DołączyÅ‚  2005-12-26

to nie anomalia. przy silnym, mozna nawet zaryzykowac okreslenie piorunującym zatruciu alkoholowym, w jaki można się wprawić mieszając wszelakie trunki, dochodzi do silnych i czestych torsji. w efekcie finalnym wychodzi z człowieka białe i pieniste gorzkie świństwo. sam sprawdź jaki to miód z malinami…

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 29 Marzec 2006 09:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Srajtaśma
Liczba postów:  35
DołączyÅ‚  2005-10-14

Mimo swojego zajebiście krótkiego życia (ze dwa razy krótszego od Twojego, drogi Alexhorrorze), nie raz miałem okazję wymiotować tym białym, puszystym, śluziastym gównem. Gdy człowiek się wyrzyga aż do bólu brzucha, jedyne co mu pozostanie to bolesne beknięcia, i wypluwanie właśnie tego gówna.
Jak może niektórzy zauważyli, rzadkie (chodzi mi o konsystencję) rzygi palą w chuj gardło, jamę ustną i okolice. Toż to białe gówno pali jeszcze bardziej.
Wg mnie jest to sok trawienny, wymieszany z śluzem, lub tym gównem, co wyściela żołądek.

WysÅ‚any: 30 Marzec 2006 12:11 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

To jest spieniony sok trawienny, ale nie z żoładka a z dwunastnicy smile
Po oproznieniu zoładka, jesli wysstapiło silne zatrucie to impulsy dalej są wysyłane z tworu siatkowatego w rdzeniu przedłużonym i wykonywane są dalsze skurcze, które wyciągaja i spieniają sok z dwunastnicy smile

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 30 Marzec 2006 06:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
DołączyÅ‚  2005-12-26

[quote author="Kosa [FWC]"]To jest spieniony sok trawienny, ale nie z żoładka a z dwunastnicy smile
Po oproznieniu zoładka, jesli wysstapiło silne zatrucie to impulsy dalej są wysyłane z tworu siatkowatego w rdzeniu przedłużonym i wykonywane są dalsze skurcze, które wyciągaja i spieniają sok z dwunastnicy smile

a ty kurwa kosa jakiś lekarz jesteś? jakiś taki dr. religa od rzygania?
czy dr. wilczur ze znachora? normalnie żeś mi tak zaimponował tym tworem siatkowatym że aż delikatnie popuściłem…

Podpis 

WysÅ‚any: 30 Marzec 2006 06:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

to jak rzygać dalej to będzie na brązowo?
łał.

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 30 Marzec 2006 07:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

e tam doktor, po prostu zboczony jestem i tyle ;] No i sie mature z bioli zdawawszy ;]

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 01 Luty 2007 07:12 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

Hmm na ostatniej imprezie po wychyleniu pokaznej ilosci bronxow zachcialo mi sie spawac. Pochylilem sie nad kibelkiem i zaczalem napinac miesnie brzucha i wyobrazac sobie zapach rzygow. Poszlo gladko i ladnie, ALE… to nie byla typowa piwna woda lub piana. W kiblowej wodzie wygladalo to jak nierozpuszczone brazowe cos. Po sprawdzeniu konsystencji ( tak chwycilem to w palce - ahh ta ludzka ciekawosc ) trochu sie ciagnelo. Nie byla to kupa. Wiec co? Nawet po zrobieniu palcem solidnego wiru nie moglo sie rozpuscic.

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 01 Luty 2007 08:25 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1816
DołączyÅ‚  2006-07-10

To niekoniecznie musiało pochodzić z trzewi, może to zwykła mela ciągutka, która sobie siedziała pod krtanią kilka lat, zestarzała się, zdechła i zbrązowiała.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

WysÅ‚any: 01 Luty 2007 11:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2007-01-25

Hmmm bardzo mozliwe, ale cukier rozpuszcza sie w wodzie. To tworzylo swoista zawiesine ktore nie tyle co unosila sie na wodzie ale w niej. Moze cos na bazie tluszczu. Hmmm na tej imprezie jadlem sporo Cipysow i chrupkow. Moze to jakos z krwia z wrzoda sie zmieszalo i dalo taki odcien. Hmmmmm. Ale pekniety wrzod boli. Hmmmmm

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 01 Luty 2007 11:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  892
DołączyÅ‚  2006-07-30

[quote author="Jebediasz"] Ale pekniety wrzod boli. Hmmmmm

Nie zawsze.

Podpis 

Children left unattented will be eaten or sold into slavery.

WysÅ‚any: 01 Luty 2007 11:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2007-01-25

Zalezy jakich rozmiarow. Moje sa pierdolne jak piesc.

Podpis 

huj

1 z 2
1