tomasz jacykow - stylista, pracuje mi?dzy innymi dla familiady, reklam mlekovity and so on, du?o mo?na wymieniac jego wspania?ych osi?gnie?, tymczasem mo?e fota i par? cytat體 z boskich ust tego uroczego homoseksualisty - tak tak, nie ejstem gay-friendly, oale on bije na ?opatki nawet dehnela!
Znany stylista i przyjaciel Justyny Steczkowskiej wspomina? mi?dzy innymi, ?e kiedy? wzi?? kredyt na… buty za 10 tysi?cy z?otych. Chwali? si? te?, ?e lata tylko klas? biznes, a je?eli akurat go nie sta?, nie leci w og髄e. Przyzna? te?, ?e nie ma samochodu, bo… nie sta? go jeszcze na Astona Martina. Z podobnych powod體 nie posiada zegarka.
To nie wszystko. Jacyk體 wygra?a? si? te?, ?e nigdy nie za?o?y na siebie nic niemarkowego i ?e “wola?by chodzi? boso ni? w tanich butach”. Podkre?la?, ?e preferuje styl ?ycia “na maksa”, maksymalizacj? emocji i dozna?. Realizuje to, marz?c o rzeczach, na kt髍e nigdy nie b?dzie go sta?, ewentualnie zad?u?aj?c si?.
tfu, sory warszawiak - nie, my si? wcale nie ?miejemy z warszawy!
i wcale te? egzaltacja gej體 nie przeszkadza im w zjednywaniu sobie prostych, normalnych ludzi.
dzi臋ki impi - wprost z okazji 25-lecia otworzy艂o do ko艅ca stycznia swoje internetowe archiwa i teraz mo偶na rozkoszowac si臋 z艂otymi my艣lami tomcia z wawy:
W naszym kraju coraz cz臋艣ciej otwierane s膮 sklepy firmowe i butiki znanych modowych marek.
Podr贸bka jest stylistycznym i towarzyskim samob贸jstwem.
艂o 艣winio
dobra, nie chce mi si臋 tego czyta膰, ale mam nadzieje, drogi I., i偶 nie korzystasz z porad peda艂a z kompleksami, bo jak inaczej t艂umaczy膰 t臋 dziuraw膮 bluzk臋. [ah z tak膮 b艂yskotliwo艣cia zrobi艂abym kareri臋 na pudelku]
to ten kolo, kt贸ry w Dzie艅 Dobry TVN nabija sie z ludzi kt贸rych nie sta膰 na gang od Armaniego, a podobaj膮 mu sie tylko groteskowe indywidua w fioletowych glanach i zielonych rajstopkach?
[nie pisz臋 o tym 艣miesznym pedziu, ale nawi膮zuj臋 do tematu]
C贸偶, okazuje si臋, 偶e naprawd臋 istniej膮 na 艣wiecie ludzie, kt贸rzy maj膮 kompleksy i swoje psychozy. Czasami nie nazbyt oczywiste, ale jednak wychodz膮ce pod wp艂ywem alkoholu. Mia艂em (nie)przyjemno艣膰 pi膰 z takimi dwiema osobami w sobot臋. Nie polecam.
To zabawne, 偶e wszyscy tacy-jacy spotykaj膮 si臋 w tej Warszawie i sobie tam 偶yj膮.
A miasto jak miasto - nawet je lubi臋, czego nigdy nie ukrywa艂em, bo jest du偶e, przynajmniej na nasze warunki. Archi-tektura to nie wszystko! Aj waj!
Mo偶na to ^ potraktowa膰 jako sneak-peak nast臋pnych Tabletek. Tytu艂 pierwszego opowiadania jakie napisa艂em w 偶yciu pod tytu艂em “Warszawski lot” troch臋 wyja艣nia i nawet zapowiada. Taa.. tytu艂 pod tytu艂em.
To zabawne, 偶e wszyscy tacy-jacy spotykaj膮 si臋 w tej Warszawie i sobie tam 偶yj膮.
KUTWAAAAAAAA, mam nadziej臋 偶e to nie jest zara藕liwe, aha Franki na ten rok musisz wymy艣li膰 nowe kombinacje kolorystyczne koszulek,
i najlepiej zmieni膰 slogan “Mam wyjebane” bo w 2008 wszystkie zwroty z rodziny zajebistych s膮 passe, proponuj臋 “Wypoleruj mi rowa”
nic nie mam do gejow, a zreszta mnostwo razy bylem w klubie dla pedziow i mam paru fajnych ziomkow homo. nie trawie natomiast ciot. nie kazdy gej to ciota. do czego pije drodzy panstwo. chodzi mi o ruchy i sposob wypowiadania sie. tacy ludzie mnie wkurwiaja niemilosiernie. przejebani sa tez goscie i laski eksponujacy na sile swoja seksualnosc. a ten pedal takim osobnikiem wlasnie jest.
wszystko zajebi艣cie nitro, nawet uda艂o Ci si臋 dtrzec do sedna [!], tylko pozbad藕 si臋 tej chujow zajebistej maniery, nie ka偶da Towja wypowied藕 musi zawierac informacj臋 o tym, kogo znasz i gdzie by艂e艣. gdy偶 chuja nas to. no chyba 偶e kogo艣 nie.