Ostatnio dowiedziałem się ze tematem przewodnim mojej mizernej skądinąd egzystencji jest kupa. Chcąc określić wielkość mego bytu i odbytu postanowiłem wskrzesić nowy temat. Jak wielką kupę walicie ? Podawajcie wartości w centymetrach. Ąeby było jasne. Uznaje tylko jednolite stolce. To znaczy takie kt?rych konsystencja pozwala na zatrzymanie go w jednolitej formie. Sraczki się nie liczą. !! Proszę o realne wartości . Może z czasem stworzymy prace naukową na temat. „ Wielkość kupy a iloraz inteligencji „ lub rozprawkę filozoficzną „ Byt czy odbyt – co wybrać ?„
Zachęcam do zabierania głosu w temacie.
ty pewnie walisz wielkie kupy bo odbyt masz już rozciągnięty od przyjmowania pyt, a ciekawsza jest zapewne kwestia bioautomatyki zwieraczy, oraz czy gazy mają wpływ na furgotanie oskrzelików zwiernych.
a siorbaj mi pisiora zjebie weekendowy !! myslisz ze jak cie matka wyjebala z wozka na ryj to juz jestes zryty . Albo podajesz wielkosc kupasa albo spierdalaj ze swoimi peudointelektualnymi pseudozwyrolstwami. Tyle ci kurwa powiem
[quote author="jacobi"]a siorbaj mi pisiora zjebie weekendowy !! myslisz ze jak cie matka wyjebala z wozka na ryj to juz jestes zryty . Albo podajesz wielkosc kupasa albo spierdalaj ze swoimi peudointelektualnymi pseudozwyrolstwami. Tyle ci kurwa powiem
widzisz kmiocie, twoje pomiary na chuj nas interesują. ale żebyś nie czuł się odrzucony to powiem ci abyś kontynuował swoją pracę. prowadź statystyki, zapisuj co zjadłeś , po jakim czasie wydaliłeś i ile cm oraz wagi posiadał twój knut. z czasem staniesz się ekspertem w tej jakże fascynującej dziewiczej jeszcze dziedzinie nauki. staniesz się sławny na całą dzielnicę a docelowo nawet Kalisz. dostaniesz od mera klucze do miasta i darmowe przejazdy KLA. fascycujące prawda?
wilce szanowna meska jebana cioto alexiekleksie. Twa cieniutka jebana riposta utwierdza mnie jedynie w przekonaniu ze jestes kurwa zwykla szuja i mitoman. Znam ja ludzi tego pokroju. Kreuja sie oni na wielka kupe, zrywaja cipki niczym swierze owoce. Sa wielkimi zlymi knucikami tego swiata A tak naprawde sa niczym zwykle szczochy, smierdza i sa do niczego. Znajduja sobie jedynie kilku jebanych klakierow jak tu na forum, zabieraja kurwa prawdziwym zjebom genetycznym powietrze i pasozytuja. Pasozytuja z upodobaniem. Co gorsza jebance sa przekonani ze sa potrzebni, ze im sie kurwa nalezy. Powiem jedno uwielbiam patrzec jak takie huje jak ty pękaja przy byle okacji. Bo ktos im cos powie i ich obsmieje. Jak sie buracza pod wplywem byle czego byle kogo.
Z wyrazami uznania glupiej pizdzie aleksowikleksowi
jacobi
ps. rozsmieszyles mnie tymi darmowymi przejazdami KLA. Jako rasowy zjeb genetyczny zeczywiscie jezdze za darmo:)
twoja riposta była cięta i niezwykle bolesna dla mnie. jestem pełen podziwu dla twojej wiejskiej błyskotliwości. twierdzisz że jesteś prawdziwym zjebem genetycznym, a reszta to nic nie warte podróbki. oczywiście że masz rację. konflikt serologiczny twoich rodziców musiał doprowadzić do efektu finalnego jakim jesteś, i cieszymy się bardzo że mamy prawdziwego rycerza dżedaj na foroom. a to że jeździsz autobusami KLA bez biletu nie dziwi nikogo. może kiedyś za kilka lat ktoś ci wytłumaczy że za bilety emitowane przez narodowy bank polski które otrzymujesz z opieki społecznej, można zakupić bilet który kasuje się w takich małych sprytnych pudełeczkach przymocowanych zazwyczaj do rury. tak mój drogi, te pudełeczka służą do kasowania biletów, a nie do wkładania do nich twojego małego i giętkiego peniska. nie będę się już rozpisywał na tematy dla ciebie nie znane jak “własny samochód” “prawo jazdy” bo i tak nie zrozumiesz, bynajmniej ślę pozdrowienia i życzę dobrej nocy oraz suchego prześcieradła.
I widzisz wielceszanowy huja warty aleksiekleksie Sam widzisz jaka smutna jest jebana prawda na twoj temat Nawet nie wiesz ze w KLA juz praktycznie nie ma kasowników sa magnetyczne jebane karty ktorych nikt nie chce kurwa uzywac.A co do twego zaintersowania moim fiutkiem to cie musze rozczarowac. Wole cipki. Aluzje odnosnie mego peniska nie bede traktowal powaznie domyslam sie ze masz na niego ochotke ale kosmate mysli chodza ci po tej pierdolonej glowce.
To chyba tyle smieszny , biedny pseudopojebie aleksiekleksie
co za spierdolona wymiana uprzejmości. co za hujnia. co za piździarstwo. przynajmniej ten aleks w miare błyskotliwy bo jacobi to raczej nie bardzo. wogle lansować sie na zjeba to żenada. zapewniam cie że ok 63% społeczeństwa jest bardziej zjebanych niż ty, no ale spoko ty jesteś tym super zezwyrolowanym (lansuj sie). pozdrawiam czule śle całuski i dotykam się po brązowym krażku
Z tego co zrozumiałam swym jednokomórkowym umysłem to chodzi o to że jeden się wozi odpicowanym trabantem i jest tego dumny, a drugi liniami autobusów. I tu powstaje zasadniczy problem. Co lepsze. W tych autobusach sa akwaria na szybach, czego na pewno nie ma w trabantach. I pojebani kierowcy-pschopaci. Jazda swoim samochodem musi być nudna. Ja przedkładam przemieszczanie się nogami. Co jest zupełnie w złym tonie. Ąe nawet nie można zakurwować z cicha.
No i kurwa proszę . Siadam od rana do kompa a tu kolejny huja warty pseudosocjolog tomodelarosza tym razem jakieś kurwa fantasmagorie mi wypisuje kutas zbolały. O czym ty mi ty do huja prawisz ? Społeczeństwo cepie jest NORMALNE bo to ono kreuje co jest normą a co nią nie jest!! To my stanowimy pierdolone odpadki popromienne. Bo kurwa myślimy nie według kanonów społecznych Wystaczy czasem pomyśleć a nie pierdolić bezmyślnie o dupie maryni. Poza tym nie chcę lansować się jak co nie którzy .Nie muszę się dowartościowywać jak inni Wystarczy mi ze czasem mogę na was huje niemyte psy wieszać. Nie mam swojej różowej stronki internetowej . Nawet nie mam jebanego blogusia. I nie napisze nawet jebanej książki bo po huj skoro w tym zajebanym społeczenstwie które reprezentujesz nikt nie będzie tego czytał.