Nagonka na pełnej kurwie! Media, sanepid, policja! I to z takim natężeniem, jakby hurtowo ruchano tam przedszkolaków!
IMO pokazowe procesy to kwestia czasu. Co prawda nie skończą jak Wawrzecki, wątpię by w ogóle zostali skazani, ale kilka lat w areszcie to niekoniecznie dobra zabawa.
Na ich miejscu zwijałbym kramik i spierdalał z kraju.
Nie kryje też pogardy dla swoich klientów. - To debile - powiedział(bratko - król dopalaczy dop.) w TVN o ludziach, którzy kupują dopalacze. Sam nie zażywa tych środków, argumentując, że “narkotykowi dilerzy też tego nie robią”.
Lolz. Tym pytaniem sam nadstawiasz kutasa do deptania. Teraz runie lawina tekstów w stylu - “to prawda że tmbrk ma małego chuja?”
Taka ze mnie wróżbitka-amatorka.
Lolz. Tym pytaniem sam nadstawiasz kutasa do deptania. Teraz runie lawina tekstów w stylu - “to prawda że tmbrk ma małego chuja?”
Taka ze mnie wróżbitka-amatorka.
witam po dluzszej przerwie. co do dopalaczy. wolalbym by zalegalizowali CZYSTE ziele bez domieszek niz te kurwa chinskie wynalazki. dlaczegoz? dlategoz. dopalacze jak byly na legalu sprzedawane to bylo pi razy drzwi byc pewnym ze nie powiesisz sie na skakance jak bedziesz tydzien na tym lecial. pozniej politycy wycofali pewne dopsy no i tak w miejsce jednego jarunku ktory zostal przyblokowany powstawalo jakies 20 nowych, nieoprzetestowanych. wstepnie kosili wszystkie gadzety z mefedronem z tego co sie orientuje. analogiczne substancje mialy wowczas prawo bytu. nieprzetestoowane, nisesprawdzone dopuszczone do obrotu. straszny ze mnie technocienias bo raz tylko jaralem, lecz jak bog mi swiadkiem wolalbym ganje. troche pierdoli mi sie od alko, lecz wracajac do sprawy. jebac dopsy. kumpela chemiczka (biotechnolog) odradzala i to ostro. reasumujac.
aha i przy okazji nie ma chuja zeby sie Wam cos nie odbilo na psychice po takich wynalazkach. sam wiem jak mialem dawkowane psychotropy w szpitalu w kobierzynie (papiery mialem chyba na 4 oddzialach - gralo sie w pokera na leki: “dobra kurwa to dodaje relanium i dorzucam depakine chrono i clonazepam") jak ten chemiczny syf jest normalny to co dopiero dopalango. no coz. zdrowie masz jedno.