Nie wiem czy to was interesuje, czy nie. Serj Tankian, znany ze swojego wokalu w zespole System Of A Down graj?c? Rocka, przez ormia?ski folk, a? po Alternatywny Metal b?dzie w Polsce 11 Kwietnia (pi?tek) w Warszawskiej Stodole i rozpocznie si? o ok. godz. 19:00. Bilet przedpremierowy kosztuje 130 z?, a je?li chcesz kupi? w trakcie koncertu 140 z?. Dla tych ktrzy nie znaj? twrczo?cie Serja:
chopie, z czym ty się tu wpierdalasz?
primo, soad to ja się jarałam w gimnazjum i to odpowiednie miejsce na osi czasu tla tego jakże wysublimowanego zespołu
zwaj nie ten dział baranie
trzy ssij
[quote author="Ghost Of Mr. Kenji"]Nie wiem czy to was interesuje, czy nie. Serj Tankian, znany ze swojego wokalu w zespole System Of A Down grającą Rocka, przez ormiański folk, aż po Alternatywny Metal będzie w Polsce 11 Kwietnia (piątek) w Warszawskiej Stodole i rozpocznie się o ok. godz. 19:00. Bilet przedpremierowy kosztuje 130 zł, a jeśli chcesz kupić w trakcie koncertu 140 zł. Dla tych którzy nie znają twórczoście Serja:
sLyszalem, ze kurt mial byc nominowany do nagrody darwina. Ponoc szedl z chlebem z piekarni, potknal sie, wyjebal lysym czolem grzywka o kant kuli. Nadepnal kuternoge na odcisk, chleb zlapal w zeby szczerbaty. Zakaslal koles bez krtani z ktorej poleciala flegma. Kurt oberwal w oko, przypierdolil lokciem w gablote w ktorej znajdowala sie kolekcja pistoletow i… sruuuuuu kulka w czaszke.
[quote author="szopszopenhałera"]chopie, z czym ty się tu wpierdalasz?
primo, soad to ja się jarałam w gimnazjum i to odpowiednie miejsce na osi czasu tla tego jakże wysublimowanego zespołu
zwaj nie ten dział baranie
trzy ssij
slyszalas chociaz solowa plyte Serji’ego^^ kazdy slucha czego lubi..
nikt nie komentowal twojej muzyki, czyt. wale mlotkiem o rury itp.
slyszalas chociaz solowa plyte Serji’ego^^ kazdy slucha czego lubi..
1. nie? serji mnie chuja?
2.niestety. co gorsza młodzież przekonana o głębi przekazu serjego to woda na młyn dla całego tego amerykańskiego syfu - skrajnie niekomercyjna forma, w jakiej podany jest SOAD to piur komercha, kochanie. M.I.A. na ten przykład [ http://www.myspace.com/mia ] również jest zaangażowana, a przy tym pupcia moja sama rwie się do kreślenia sinusoid [zwłaszcza what i got, far far], a poza tym - lol, co za wyjebiaszczy oldskul, bill cosby show się przypomina i whodini, jungle brothers hehhe to były czasy! no ale tak jak masy potrzebują opium, tak plebs-soadu. pozdro, nie słuchaj takiego syfu
mi nie chodzi, moja droga, o jego teksty, ktore prawda, sa uposledzone czasami. Ale melodia wpada w uchu, chce sie sluchac..
‘komercha’ soadu zaczela sie, od ostatnich ich 2 plyt. wczesniej nie byla tak zauwazalna..
ale sama dobrze wiesz, ze kazdy slucha czego chce.. ja nie mowie ze jestem jaki fanem, lub jak to okreslilas plebsem soadu, ale lubie go czasem posluchac.