Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Jak tygrysy…
WysÅ‚any: 03 Marzec 2006 01:16 PM   [ Ignoruj ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8211906&kat=33326

W czwartek matka i zab?jczyni pięciorga noworodk?w, kt?rych ciała znaleziono w beczkach, usłyszała wyrok-dożywocie. Kobnieta do końca przekonywała, że zabiła ze strachu przed mężem. Mąż do końca przekonywał, że o ciążach żony nie wiedział.

http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8211897&kat=33326

jczym-kat aresztowany, matka nie zrobiła niczego by uratować życie swojego syna - ten zbyt dobrze już znany scenariusz powt?rzył się minionej nocy w Piotrkowie Trybunalskim. Lekarz, kt?ry przyjechał do czteroletniego Oskara m?gł już tylko stwierdzić, że dziecko nie żyje. 25-letni konkubent matki został aresztowany, prokurator prawdopodobnie postawi mu zarzut zab?jstwa ze szczeg?lnym okrucieństwem.

Kurwa, nie ma to, jak kochające się, katopolskie rodziny.

Ja pierdolę, może to jakaś zorganizowana akcja? Może ci ludzie są tak zjebani, że pr?bują usunąć swoje geny z obiegu albo coś?

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 03 Marzec 2006 07:05 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Sraj mi na ryj
Liczba postów:  39
DołączyÅ‚  2006-01-29

nagrode darwina im. a są lepsze metody na pozbycie się potomków. oddac do adopcji tyle ze to nie po katrolicku bo moze trafić do rodziny libreałów albo zydo-masonów

Podpis 

"Prezydent Modrzew odpoczywa, p³ywa w przereblu, dokarmia gibbony i du¿o dupcy"

WysÅ‚any: 04 Marzec 2006 01:45 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

Re: Jak tygrysy...

[quote author="Lenin"]
Kurwa, nie ma to, jak kochające się, katopolskie rodziny.

Ja pierdolę, może to jakaś zorganizowana akcja? Może ci ludzie są tak zjebani, że próbują usunąć swoje geny z obiegu albo coś?

przy okazji był jeszcze płód pływajacy w rzece i skatowane na śmierć dziecko w £odzi.
Mają te dzieci chyba tylko żeby odebrać becikowe.

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 08:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

[quote author="zły chój"]nagrode darwina im. a są lepsze metody na pozbycie się potomków. oddac do adopcji tyle ze to nie po katrolicku bo moze trafić do rodziny libreałów albo zydo-masonów

Albo gejów raspberry

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 11:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

No cóż… Lepiej umrzeć , niż żyć na kolanach, jak już gdzieś tu cytowałem…

Pamiętam fragment w ‘Diunie’ gdzie opisywali mieszkańców tej planety, że podczas wojen, faceci się napierdalają tymi Krys-nożami, a kobiety najpierw rzucają noworodkami w przeciwników, a potem same przystępują do ataku.
Kurwa strasznie mnie to rozjebało - widok takich małych niewiniątek, lecących w powietrzu w stronę jakichś skurwysynów, i odbijających się od ich pancerzy… hahahaha

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 12:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

a po chuj tymi noworodkami rzucały?

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 12:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

z dwóch pwodów rzucały noworodkami:
1) Bo te chujstwa szybko rosną. Przynajmniej tak na Discovery mówili kiedyś, a oni jedyni na świcie nie kłamią. Rzucając nimi we wroga, spowodujemy zaklinowanie się jakiegoś noworodka w szczelinach pancerza. Wtedy to rosnący noworodek rozerwie pancerz, odsłąniając skurwiałego wroga, co umożliwi zadanie pchnięcia wspomnianym nożem.

2) Być może kobiety miały złe doświadczenie z karmieniem piersią… Małe żarłoki potrafią czasem zranić swe matki w okolicach gruczołów piersiowych. Stąd może okrzyk wojenny “Odgryź cyce Harkonenowi!” wydawany podczas rzutu noworodkiem.

3) Noworodek to taki mały pocisk dum-dum. Wypełniony gównem i rzadkimi treśćmi żołądkowymi dzieciak, uderzając w cel, eksploduje czasem spektakularnie, ku uciesze widzów. Jedynie cel ataku się nie cieszy. To doprawdy okrutna broń.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 01:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

BUAHAHAHAHA…
Na pewno tak. Dodałbym do tych ataków moczenie nocne, ataki kolki i darcie ryja przez 3 godziny non stop.

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 01:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

zapominacie ze bachory rozsiewaja tez rozne dziwne choroby: swinke, zoltaczke i koklusz.
Mysle ze spokojnie mozemy zakwalifikowac niemowlaki do kategorii broni biologicznej, zakazanej przez miedzynarodowe konwencje.

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 05:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  30
DołączyÅ‚  2006-04-19

No i płacz dziecka niekiedy jest wkurwiający, a co dopiero setek takich bachorów.

W zeszłym roku była moda na ruchanie dzieci, teraz na ich zażynanie. W następnym roku będziemy molestować danonkami Głoda.

Podpis 

Rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie!