Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 4
1
goth gooth go?th
WysÅ‚any: 23 StyczeÅ„ 2008 05:35 PM   [ Ignoruj ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
DołączyÅ‚  2006-02-06

http://www.pardon.pl/artykul/3771/19-latka_lubi_chodzic_na_smyczy_co_komu_do_tego

dzie? dobry, ja dzisiaj chcia?am zg?osic, i? uwa?am ?e subkultura gothycka jest bardzo ciekawa moim zdaniem. na poparcie tej ma?o kontrowersyjnej tezy linkuj? interesuj?cy artyku? dotycz?cy upodoba? dzisiejszych dziedziców ?redniowiecza/mroku/sroku.

czasami, kiedy patrz? na siebie i iwdze jaka ze mnie ma?o oryginalna osobisto?c, w??czam sobie jak?s stron? z gotycka odziez? i marze, ?e przywdziewam na siebie mroczn? spódniczk? i mroczny gorsecik zapuszczaj?c si? w otch?a? dnia i siej?c noc. no ale niestety - jestem zbyt dyskomulska, na zrozumienie g??bi gotyckich dusz i ko?cz? z u?miechem na twarzy i niesmakiem w ustach.

to wspania?e, jak goci s? oryginalni. ka?dy inny wszyscy równi. z rasizmem chyba tez zero problemów, bo wszyscy czarni. albo biali - design rodem z twarzy roberta smitha, tylko ?e ch?opak nie ejst winien temu, ?e ma pysk jak wola. no a goci? ha, ró?ni? si? gadientem faktury swoich mrcznych przy?bic oraz iwleko?ci? oczek w kabaretkach.

a j? najfajniejsi to s? cajber goci - w jednej z papieskich komnat JP2 wymozaikowa? czy tam wymalowa? ?wi?tego z komputerem. oto, jakie mecyje powstaj?, gdy po??czyc ?redniowiecze z matrixem. no ale goci i tak bij? pap? na ?opatki.
bueheheheh
no nie mog?
obaczta se te ryje, ta laska wygl?da jak ta tutaj:
http://youtube.com/watch?v=nsCXZczTQXo [haddaway - what is love, hehhe dlaczego w po?owie lat 90-tych do hitu potrzebny by? afroamerykanin? pregoth]

kurna, znacie jakiego?? ja znam jednego,w pale si? nie mie?ci, jakie to gówniane. nie do?c, ze s?uchaj? gorszej r?banki niz kalwi&remi;[przynajmniej se powimatac mo?na, a co], to jeszcze jacy? pojebani my?l?, ze s? fajni. ja nie wiem, dziwne to, nie pojmje swoim rozumkiem umieszonym w pe?nowymiarowym ruskim ?bie.

WysÅ‚any: 23 StyczeÅ„ 2008 05:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Odbyt pawiana
RankRankRank
Liczba postów:  755
DołączyÅ‚  2007-11-06

rolleyes

Podpis 

rolleyes rolleyes rolleyes

WysÅ‚any: 23 StyczeÅ„ 2008 06:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Członek Gosiewskiego
Rank
Liczba postów:  192
DołączyÅ‚  2006-12-16

[quote author="Skn"]Broń boże się któryś krzywo popatrzy to kurwa sodoma i gomora :/

Nie przyznawaj się, bo następnym razem będą krzywo patrzeć licząc szczególnie na Sodomę.

WysÅ‚any: 23 StyczeÅ„ 2008 10:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

http://forum.dziwnetabletki.com/viewtopic.php?t=2209

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 23 StyczeÅ„ 2008 11:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
DołączyÅ‚  2004-09-25

uważam, że jesteÅ›cie nietolerancyjni. każdy ma prawo do zachowywania siÄ™, ubierania i wyrażania osobowoÅ›ci jak chce. nic nikomu do tego. a poza tym…
ja ciÄ™ kurwie, co za buce xD
to nie jest normalne, to sie kurwa winno leczyć.
dziewczyna się dziwi, że ludzie krzywo patrzą kiedy idzie na smyczny prowadzona przez.... (hmm.. w sumie może i patrząc na tego pana smycz nie powinna dziwić) ale kurwa, ona chodzi na smyczy!

dziwi mnie sama nazwa… ni to do plemion gotyckich niepodobne (chyba ze mentalnie), historycznie tez ignorancja. (widac, ze jankieski pomysl, wzglednie japonski)

z kolei te panienki z teledysku to bym chetnie szturnal…

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 23 StyczeÅ„ 2008 11:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2007-09-17

Widzaiłem to już rano. W sumie nawet mnie nie zbulwersowało zbytnio, choć zdaję sobie sprawę, że nieco szokujące. Moje zdanie o gothach całkowicie zawiera w sobie nonsensopedia, więc tam odsyłam zainteresowanych.
A lasce wsadzić tą smycz w dupę i niech sobie nowo zyskanym ogonem pomacha.

Podpis 

http://www.arturjablonski.wordpress.com

WysÅ‚any: 24 StyczeÅ„ 2008 12:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1230
DołączyÅ‚  2007-08-30

Dobrze, że jest to ostatnie zdanie w artykule, pewnie zamknęło wiele mord.

Swoją drogą gdy laska sama określa się zwierzęciem i chce chodzić na smyczy, to czego się przyperdala do kierowcy? Jeśli angielski MPK ma zakaz przewożenia zwierząt, no to kurwa no.

Podpis 

I wtedy rzucil takim wulgarnym slowem zaczynajacym sie na “spierdalaj”.

WysÅ‚any: 25 StyczeÅ„ 2008 12:38 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Członek Gosiewskiego
Rank
Liczba postów:  192
DołączyÅ‚  2006-12-16

Ciekawe czy pani ma w domu kuwetÄ™ czy pan jÄ… wyprowadza na klocka do osiedlowego parku? I czy przynosi mu kapcie w pysku?

WysÅ‚any: 25 StyczeÅ„ 2008 02:37 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Końska spierdolina
Rank
Liczba postów:  87
DołączyÅ‚  2007-06-27

1195773108036.jpg
foch!

WysÅ‚any: 25 StyczeÅ„ 2008 09:22 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1230
DołączyÅ‚  2007-08-30

To nie foch. to czwarta PowerPuff Girl smile

Podpis 

I wtedy rzucil takim wulgarnym slowem zaczynajacym sie na “spierdalaj”.

WysÅ‚any: 25 StyczeÅ„ 2008 05:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  54
DołączyÅ‚  2007-02-12

Żyję jak zwierzę. Nie sprzątam, nie gotuję.

Kurwa cóż za kryterium,a świat nauki się głowił gdzie jest granica między człowieczeństwem a zwierzętami.

Podpis 

na górze ró¿e, na dole fio³ki,
ssij

WysÅ‚any: 10 Luty 2008 12:25 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2008-02-09

Mhroczne goth dzieci. Gdy widze ich na ulicy, nie wiem czy mam siÄ™ Å›maić czy pÅ‚akać. ChÅ‚opiec ewidentnie majÄ…cy kompleksy na punkcie swojego niskiego wzrostu, ponieważ na nogach ma buty na 15 cm koturnach z gÅ‚upimi klamerkami po bokach. Ja rozumiem, żeby to wygodne byÅ‚o albo chociaz praktyczne, ale w lecie gdy jest 25 stopni skórzane, siÄ™gajÄ…ce po kolana buty to raczej zÅ‚y pomysÅ‚. OsobiÅ›cie znam paru goth’ów od których wieje mrokiem. 365 dni ubrani na czarno, pÅ‚aczÄ…cy nad sÄ™sem egzystencji ludzkiej. Szlak jasny może trafić.

WysÅ‚any: 10 Luty 2008 01:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1492
DołączyÅ‚  2006-06-09

a mi sie podoba ze ci ludzie prezentuja jakis konkretny mniej-bardziej indywidualny styl. muzyka jest z dupy, hobby (wampiry i inne hołłoły) sa z dupy. ale to ze sie chce im bawic, zamiawiac ciuszki zza granicy itd a pozniej maja odwage w tym paradowac. nic tylko przyklasnac.

Mnie natomiast wkurwiaja debile ktorzy narzekaja ze cala polska to chuje muje laski z bazarow z karnetami na solarium i z tluszczem wyciekajacym z przyciasnych biodrowek spietych zlotym paskiem z cekinami z koelzkami ktorych karki moga sluzyc za parasole. A jak zobacza kogos kto odbija dosc drastycznie od tych standardow to chuj tez po nim pojedzmy bo co… wiec co kurwa jest tredni?

Podpis 

“Drogie Bravo
Mam 13 lat i jestem jeszcze dziewic?.Czy mój ojciec jest peda?em??

Ania”

WysÅ‚any: 10 Luty 2008 02:34 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Czesacz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-02-06

nie rozwodzimy się nad tym, co jest trendi, a co jest gustowne, bo albo coś jest albo nie jest, i tak samo jak zjebane są kozaczki z czubami na metry, tak samo jakieś siatkowe płaszcze z cekinami czy cwiekami, tylko że droższe!

WysÅ‚any: 10 Luty 2008 09:57 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  892
DołączyÅ‚  2006-07-30

W życiu nie widziałam siatkowego płaszcza z cekinami czy ćwiekami, a powinnam, skoro droższe.
Co to jest? Gdzie to chodzi?

Podpis 

Children left unattented will be eaten or sold into slavery.

WysÅ‚any: 10 Luty 2008 01:11 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Czesacz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-02-06

bo jesteś z małego miasta, nie to co ja, ha!
na traktor!

1 z 4
1

‹‹ w mini bez majtek      Samolot jebn?? ››