Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

4 z 4
4
goth gooth go?th
Wysłany: 29 Luty 2008 02:50 AM   [ Ignoruj ]   [ # 46 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  26
Dołączył  2008-01-24

[quote author="Cadavere"]bo prezentuje styl pierwszorocznych z humana (tych niedojebanych):
- moje zdanie: prawda
- Wasze zdanie: chujnia

Ale spokojnie, spotkasz ją za 5 lat gdy będzie jechała wózkiem widłowym w Tesco. Ten blask w oczach, te pozory kobiecości. Na pewno poznasz.

te, a Ty co? kolegow se do gangbangu szukasz? spierdalaj ze swoimi pojebanymi nic-nie-wnoszacymi wrzutami personalnymi.

(Twoje zdanie: chujnia z grzybnia bez myjni).

Studiowalem rok humanistyke i jedzilem na wozku widlowym, wiec juz wiesz kim jestem?

Wysłany: 29 Luty 2008 10:46 AM   [ Ignoruj ]   [ # 47 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
Dołączył  2006-02-06

mną?

Wysłany: 29 Luty 2008 11:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 48 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1097
Dołączył  2007-07-24

ot to to. przestrogą. i przy okazji jakąś jebaną niedojdą wypłakującą się obcym ludziom co przeszedł w swoim nudnym życiu. Ssij kutasa, pisz do Pani Domu.
End of topic, Twoja stara trzyma napisy końcowe.

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 01 Marzec 2008 02:54 AM   [ Ignoruj ]   [ # 49 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  26
Dołączył  2008-01-24

[quote author="Cadavere"]ot to to. przestrogą. i przy okazji jakąś jebaną niedojdą wypłakującą się obcym ludziom co przeszedł w swoim nudnym życiu. Ssij kutasa, pisz do Pani Domu.
End of topic, Twoja stara trzyma napisy końcowe.

ahhahahahahhahaa i tym oto sposobem wedruje dla Ciebie odznaka idiota tygodnia, trzymaj w sejfie, zebys mial co wspominac na stare lata.

to ze pisze:
“Studiowalem rok humanistyke i jedzilem na wozku widlowym, wiec juz wiesz kim jestem?”, nie oznacza, ze dotyczy to mnie osobiscie. Poniewaz jestes taka niedojebana dojda co sie lepi do wszystkich “przyjaciol z foruma” co rzucaja miesem w Twoich znienawidzonych osobnikow wiec wyjasnie Ci fakt iz

zadalem pytanie retoryczne, zebys zdal sobie sprawe, ze ocenianie ludzi przez pryzmat ich szkoly lub pracy jest tak samo chujowe jak to, ze w swoim arcy-ciekawym zyciu czytasz rubryke listow w Pani Domu.

nota bene, z checia sie dowiem “co studiujesz?” oraz “gdzie pracujesz?”, chyba, ze jednak mowisz “pass” otwierasz potulnie usta i mowisz tatusiowi i mamusiowi zeby sie zawijali kurtyne

Wysłany: 01 Marzec 2008 12:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 50 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1097
Dołączył  2007-07-24

[quote author="ryzyCH"]ahhahahahahhahaa i tym oto sposobem wedruje dla Ciebie odznaka idiota tygodnia, trzymaj w sejfie, zebys mial co wspominac na stare lata.

Zajebałeś ją swojemu staremu razem z medalem partyjnego stachanowca?

Poniewaz jestes taka niedojebana dojda co sie lepi do wszystkich “przyjaciol z foruma” co rzucaja miesem w Twoich znienawidzonych osobnikow wiec wyjasnie Ci fakt iz

Skomentowałem, psi synku. Różni się to znacznie od klejenia się do zakompleksionego byłego studenta humanistyki. Znacznie LOL

nota bene, z checia sie dowiem “co studiujesz?” oraz “gdzie pracujesz?”, chyba, ze jednak mowisz “pass” otwierasz potulnie usta i mowisz tatusiowi i mamusiowi zeby sie zawijali kurtyne

Teoretycznie - na privie nie ma sprawy. Praktycznie - nie takiej sfrustrowanej szmacie jak ty.

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 01 Marzec 2008 01:43 PM   [ Ignoruj ]   [ # 51 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

Ja tam myślę, że kolega Cadavere to bardzo pozytywne odkrycie na tle różnych wyrzygów ostatnich czasów, i że daje rade, i że ja prosze więcej.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 01 Marzec 2008 04:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 52 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  66
Dołączył  2008-01-10

[quote author="ryzyCH"](...)
zebys zdal sobie sprawe, ze ocenianie ludzi przez pryzmat ich szkoly lub pracy jest tak samo chujowe jak to, ze w swoim arcy-ciekawym zyciu czytasz rubryke listow w Pani Domu.
(...)

Więc rozdajesz darmowe metro/echo miasta lub ulotki?? i masz kompleksy z tego powodu?? bo na mieście to teraz jest passe taka robota.

Podpis 

<=== ten z avatara to mroczny elf

Wysłany: 02 Marzec 2008 12:54 AM   [ Ignoruj ]   [ # 53 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
Dołączył  2006-02-01

[quote author="Impaler"]Ja tam myślę, że kolega Cadavere to bardzo pozytywne odkrycie na tle różnych wyrzygów ostatnich czasów, i że daje rade, i że ja prosze więcej.

i ma kupo w avatarze

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

Wysłany: 21 Maj 2009 03:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 54 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1230
Dołączył  2007-08-30

Kolejna z wielu zalet piwa - pozwala odróżnić pół-człowieka od zwierzęcia
.
got.jpg

Podpis 

I wtedy rzucil takim wulgarnym slowem zaczynajacym sie na “spierdalaj”.

Wysłany: 21 Maj 2009 06:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 55 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  262
Dołączył  2008-12-30

Gothic Loveparade? Chujowa sprawa.

Podpis 

“There’s a hole in the world like a great black pit
and it’s filled with people who are filled with shit!
And the vermin of the world inhabit it...”

4 z 4
4

‹‹ w mini bez majtek      Samolot jebn?? ››