Przez żałobę podobno ma być odwołany turniej skoków w Zakopanem. I chuj, wkurwiają mnie skoki. Szybciej taniej i ciekawiej byłoby puszczać kulki z waty na odległość, przecież i tak 85% efektu zależy od wiatru.
Szkoda ze to nie Litwa… tam się ciągle pije w żałobie, trumna w domu stoi i musisz całą wieś żywić przez 3 dni, snidaniae, chlanie, śpiewanie, obiad, chlanie, śpiewanie, kolacja dla wytrwałych, chlanie, śpiewanie i won do domu. i tak 3 dni… jakże to piękny obyczaj rozpijać przy gnijącym ciele krewnego.
Kaczka ochujala z ta zaloba narodowa.. zgineli szkoda. Ale tyle samo ludzi ginie dziennie na drogach i chuj to kogo obchodzi, taka kolej rzeczy. Zdarza sie.
[quote author="kossak"]kurwa, nie moglem ze smiechu. jak nam spadaja samoloty z delegatami d/s bespieczenstwia lotnictwa, to co bedize jak nam tarcze rakietowa zamontuja…
Wtedy Polska i cała UE zainwestuje w System Ochrony Przeciwko Tarczy Antyrakietowej.
A ja chciałbym zobaczyć efekty tego wypadku czyli porozrzucane płonące części samolotu oraz ciała zabitych :D I kutasa bym sobie wyciągnął przy trupach i heeeeeeejjjjjaaaaa :*
w jakiejs hali zajebalo tysiace golebi, gdzies indziej spadl samolot, jeszcze w innym miejscu zginelo 20toro gornikow. kazdorazowo na pokaz chuje robia zalobe narodowa. mam w dupie zaloby. codziennie w samej polsce ginie ok 15scie osob na drogach i jakos nie maja ich rodziny zapomog, pomocy od panstwa ani nawet krotkiego kazania prezydenta czy tam innego premiera. pierdole wszystkie zaloby. ide dzisiaj na dubstep/breakcore/dnb i sie i tak bede dobrze bawil, bo to pierdole. tak jak pierdole to ze papiez umarl. zeby nie bylo - po papiezu mialem swieczki w oczach bo byl to czlowiek wielkiego serca ktory dla nas w chuj zrobil i dla calej ludzkosci. wkurwia mnie to jednak ze ktos lansuje sie kondolencjami kosztem zmarlych. daje sobie chuja uciac ze minie miesiac i wszyscy przestana o tym pamietac.
a tak btw. o dzieciakach z afryki ktorych rocznie umiera pewnie z milion z glodu to nikt poza unicefem nie pamieta. i te jebane czarne wstazki. pierdole. muza na full, obok browar, unreal 2004 leci na kompie, a jak dobrze pojdzie to poza mila impreza porucham sie dzis z laska. jeszcze raz pierdolic zaloby. nikogo nie oplakuje i nie chce byc oplakiwanym.
kazdorazowo na pokaz chuje robia zalobe narodowa. mam w dupie zaloby.
Dokładnie.
A najbardziej mnie wkurwia onet na czarno-biało.
Poza tym kiedyś żałoba miała sens - jak pół młodej populacji wywozili na Syberię czy umarł ktoś ważny/bogaty/zasłużony. A teraz byle kto się przekręci i już wyskakuja mordy w tiwiku, szeleszczą karteluszkami z przemówieniem nad tragedia górnictwa, srurnictwa, wycieczek szkolnych, pielgrzymek i innych kotów Alików.