Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
związkowców
Wysłany: 29 Styczeń 2008 08:43 AM   [ Ignoruj ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  66
Dołączył  2008-01-10

No wla?nie. Franki kilka razy ju? na ?amach DT wspomina? o tej najbardziej chujowej ka?cie spolecznej jakiej s? zwi?zkowcy, kt�rych postulaty rozpierdalaj? fabryki i inne takie tam a protesty wi?kszo?ci z nich rozpierdalaj? i parali?uj? te? (s?usznie czy nie nie wa?ne) stolice tego zasranego kraju (kt�ry by?by pi?kniejszy gdyby nie by? trzymany za ryj przez tych chujk�w zwiazkowcow i politykow im uleg?ych). Strat jakie generuj? znacznie przekraczaja korzy?ci jakie potrafi? wywalczy?, a nie oddaj? ani grosza ze swojej kieszeni tylko p?acimy za tych mato?�w my.
Oczywi?cie zwi?zkowcy wystepuj? w roli specjalist�w od wszystkiego (zaczynaj?c od s?uzby zdrowia a ko?cz?c na czo?gach). Niestety to ich “znastwo” kosztuje nas krocie. ?e o powodowaniu efekta domina nie wspomne (bo jak chujki z kopal? dostali to czemu nie stoczniowcy, a jak stoczniowcy, to piel?gniarki, a jak piel?gniarki to i babcie klozetowe i kolporterzy ulotek).

Podpis 

<=== ten z avatara to mroczny elf

Wysłany: 29 Styczeń 2008 10:37 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Jaki z tego wniosek? ...... chuja wiesz i chuja sie znasz.

Podpis 

huj

Wysłany: 29 Styczeń 2008 04:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  66
Dołączył  2008-01-10

Kilkakrotnie stałem się ofiarą tych krwiopijczych pijawek (jak zapewne większość z forumowiczow). Najprostszy przykład?? Jebani pocztowcy.

Podpis 

<=== ten z avatara to mroczny elf

Wysłany: 29 Styczeń 2008 05:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
Dołączył  2004-09-25

obawiam sie, ze jebi ma racje…

Podpis 

i chuj

Wysłany: 29 Styczeń 2008 05:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
Dołączył  2004-03-24

Je je je

Temat związkowców i jakimi szmatami są jest tyleż potrzebny co oczywisty. Nie zmienia to faktu, że sama idea związku nie jest zła sama w sobie, mówię to ja - zadeklarowany liberał ekonomiczny (a przynajmniej tak mi się wydaje).

Dyskusja może rozwinąć się w coś ciekawego pod warunkiem, że Currie nie będzie się odzywał.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 29 Styczeń 2008 06:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Sraj mi na ryj
Liczba postów:  40
Dołączył  2008-01-25

[quote author="Franki"]Nie zmienia to faktu, że sama idea związku nie jest zła sama w sobie, mówię to ja - zadeklarowany liberał ekonomiczny (a przynajmniej tak mi się wydaje).

Wydaje ci się albo nie jesteś liberałem ekonomiecznym.

Liberałowie ekonomiczni i to nie zależnie czy są z USA, Europy Zachodniej czy z Polski to ludzie, którzy uważają związki zawodowe za jedno z największych przekleństw gospodarki rynkowej. Zarówno konserwatywni liberałowie jak i libertarianie związków zawodowych wprost nienawidzą.

Najlepiej obrazu to moja to historia rodem z “rozmów w toku”, kóre prowadzi na TVM bardzo seksowna Ewa jakaś tam

Pewnego dnia po dyskusji na temat pedałów (ostrej jak kindżał shoguna z okresu Kamakura 1192–1333) chciałem poniżyć pewnego liberała z UPR(taka partia polityczna jakby ktoś z Wielce Szanownych Debili nie wiedział) który wydawał mi się potomkiem lubiącego wpierdalać serki z HOMOgenizowane Wojtka Wierzejskiego a więc powidziałem powiedziałem mu:

“Twoi starzy to związkowcy”

Chłopak tak się obraził, że gdyby nie Krav maga, której uczyłem się na szkoleniach mosadu wraz z Arielem Szaronem i Adamem Michnikiem (pozdrawiam was chłopaki, to nic, że nie macie napletków!) to dziś nie mógł bym was raczyć moimi wypocinami prosto z no…

Ps: Jak by ktoś miał ochote na dyskusje o związakch w, której będzie zawerać sie ANALiza krzywej laffera i cytaty z Miltona Friedmana i Ludwiga von Mises to jestem otwarty jak odbyt Roberta Biedronia(sory Robcio nie mogłem się powstrzymać).

... sa

Podpis 

Nienawidz? bomby wodorowej i programu Jerry’ego Springera!

Wysłany: 29 Styczeń 2008 07:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
Dołączył  2008-01-29

I tak wszyscy ssiecie.

Wysłany: 29 Styczeń 2008 09:56 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Sraj mi na ryj
Dołączył  2008-01-25

[quote author="sowqaz"]I tak wszyscy ssiecie.

Masz racje.

Wszyscy jeteśmy ssakami (no chyba, że są jakieś gady, ryby itd.). Każdy (jak sama nazwa wskazuje) ssak niezleżnie od kolotu skóry/wyznania/płci/orientacji seksualnej/poglądów politycznych/ilości pryszczy na mordzie coś w swym życiu ssał, więc twoje stwierdzenie nie było zbyt odkrywcze, jednak prawdziwe.

No i zapytuje się uprzejmie co ono ma wspólnego z związkowcami? (może chodziło ci o to, że oni wszyscy ssają ale nie potrafiłeś tego przelać przy pomcy klawiatury na forum DT?)

Podpis 

Wysłany: 29 Styczeń 2008 10:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

Związki zawodowe - idee szczytne, wykonanie jak zwykle. Ogromne przywileje, organizacje służą głównie do szantażu i chapania pieniędzy. Najprostsza sprawa - nie pasuje Ci praca? To wypierdalaj! Porozmawiaj z pracodawcą, jeśli nie chce podnieść płacy ani obnizyć wymagań to idź w pizdu! Jak was pójdzie 30 to facet sam zmądrzeje… ALBO Ty znajdziesz lepszą prace i wtedy Ty zmądrzejesz… Naprawdę, wpierdalanie się państwa i związków zawodowych w relację pracownik-pracodawca, powoduje iż bezrobocie rośnie. Składają się na to:
- Kodeks pracy utrudniający pracodawcy zwalnianie pracowników i zmniejszający ich efektywność
- Płaca minimalna
- ZUS

Jeżeli pracodawca nie może swobodnie zmieniać sobie ekipy pracowników, to zatrudnia mniej i ciężej się do takiej pracy dostać. Jest to też powodem tego, iż wielkie sklepy zatrudniają ludzi na okres próbny po czym bezceremonialnie zwalniają (w Krakowie reguła).
Płaca minimalna i ZUS zwiększają koszta zatrudnienia - niech każdy mądrala który drze sie że pracodawcy do wampiry sam spróbuje założyć firmę i płacić każdemu pracownikowi 800 zł ZUSu. Pracodawca + 6 pracowników (mała firma), to 5600 zł miesięcznie które TRZEBA zapłacić, i chuj kogo obchodzi czy miałeś zyski czy nie. Stąd też i szara strefa, inne reguły współpracy na umowie, inne w realu…

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 29 Styczeń 2008 10:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Sraj mi na ryj
Dołączył  2008-01-25

Impaler bardzo dobrze prawisz ty na pewno masz dużo wspólnego z liberalizmem gospodarczym albo posiadasz własną firme i musisz użerać się z tą jebaną bandą urzędasów wampirów.

„kurwie syny, ja bym ich zajebał gdybym rewolwer tylko miał”

Podpis 

Wysłany: 29 Styczeń 2008 10:32 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
Dołączył  2004-03-24

Oto bardzo wdzięczny wpis blogowy na temat rzeczony. Może nie bezpośrednio związkowców, ale pośrednio na pewno.

:arrow:  http://crusader.salon24.pl/21406,index.html

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 29 Styczeń 2008 10:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Wczoraj rozmawialem z kumplem z pracy i padla mysl na temat zwiazkow zawodowych. ciekawe jak by sie w centrali zdziwili.

Podpis 

huj

Wysłany: 30 Styczeń 2008 01:00 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Franki"]

:arrow:  http://crusader.salon24.pl/21406,index.html

zajebiście.
czy nikt inny oprócz jaki anty-lewych nie umie normalnie o tym pisać?
Strona jakiegoś farrocla któremu się strzelac zachciało..ehhh kurwa

Wysłany: 30 Styczeń 2008 01:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Dołączył  2006-09-30

Strona jakiegoś farrocla któremu się strzelac zachciało..ehhh kurwa

Dobrze, że nie zachciało mu się twojej matki.

Podpis 

Wysłany: 30 Styczeń 2008 01:42 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Impaler"]

Dobrze, że nie zachciało mu się twojej matki.

i twojego dziadka…
bo musielibyśmy stanąć ramię w ramię w obronie “wartości”.
ja nie uważam,że powinno się odstrzelić prawicowców,mimo że moje poglady sa trochę na lewo od centrum więc po co pisac takie pierdoły?

Wysłany: 30 Styczeń 2008 01:44 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Dołączył  2006-09-30

Widać, że nie zrozumiałeś przesłania tekstu.
Pieniaczu.

Podpis 

1 z 2
1