Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
związkowców
Wysłany: 30 Styczeń 2008 05:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Impaler"]Widać, że nie zrozumiałeś przesłania tekstu.
Pieniaczu.

nie odnoszę się dokładnie do treści wpisu tylko do tego co autor napisał o sobie.
tak samo jak nie ma sensu czytać blogów z serii “komunizm zwycięży-kapitalizm precz” tak samo nie widzę potrzeby zagłębiania się w wywody kogoś kto chce odstrzelić ‘lewactwo’ - to samo tylko,że po różnych stronach

Wysłany: 30 Styczeń 2008 10:41 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
Dołączył  2004-03-24

Przyznałbym Wujowi 100% racji, gdyby nie mały szkopuł. A co ze stylizacją językową? Może po prostu autor stwierdził, że radykalne pierdolenie, zamulanie w jednoznacznie jedną wink stronę przysporzy mu większej czytelności? Nie zakładam, że w tym konkretnym przypadku tak jest, ale MOŻE być. Ludzie z forum DT powinni rozumieć to aż nazbyt łatwo.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 30 Styczeń 2008 02:41 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Franki"]Przyznałbym Wujowi 100% racji, gdyby nie mały szkopuł. A co ze stylizacją językową? Może po prostu autor stwierdził, że radykalne pierdolenie, zamulanie w jednoznacznie jedną wink stronę przysporzy mu większej czytelności? Nie zakładam, że w tym konkretnym przypadku tak jest, ale MOŻE być. Ludzie z forum DT powinni rozumieć to aż nazbyt łatwo.

Tu nie chodzi o rozgłos i stylizacjęTo jest zwykłe wylewanie jadu i ubliżanie wszystkim od komuchów itp.Przeczytałem wpis i mam wrażenie,że pisze to facet o mentalności ludzi z LPR,ewentualnie Macierewicza,który każdego o odmiennych poglądach nazywa komuchem i wszędzie widzi lewactwo rolleyes

Wysłany: 30 Styczeń 2008 02:58 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

No to pojechałeś… wyzywać ludzi od Macierewiczów… nie rób z człowieka potwora! wink

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 30 Styczeń 2008 05:57 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Franki"] nie rób z człowieka potwora! wink

masz rację-grają w kinach.kazdy się może przyjrzeć :D

Wysłany: 31 Styczeń 2008 09:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Hahahaha smile
Jest dobrze! Widzieliście w Faktach? Górnicy na siebie plują i robią ogólną self-destrukcję. Co za kołki.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 31 Styczeń 2008 09:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
Dołączył  2004-09-25

troche przejebane, połowa strajkuje, połowa ma wyjebane… jeden związek przeciwko drugiemu… mam jakąśtam swoją krypto-lewacką sympatie do związków zawodowych, ale to? gówno.

Podpis 

i chuj

Wysłany: 31 Styczeń 2008 10:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

No i? To tylko grupka leni i krętaczy - sporo górników z Budryka CHCE pracować, a strajkujący ich nie wpuszczają. I kto tu jest chujem?

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 31 Styczeń 2008 10:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
Dołączył  2006-07-18

z tego co wyczytałem 300 okupuje a zatrudnionych górników jest 2000.
Dzienne straty to 2,5 mln. Dziwne, że prywatna firma sobie na to pozwala.

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

Wysłany: 31 Styczeń 2008 11:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Jeśli przez tą bandę imbecyli kopalania upadnie, to dopiero będą mieli podwyżki, że hej! smile

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 31 Styczeń 2008 11:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
Dołączył  2004-09-25

z drugiej strony właściciel powinien się starać, żeby kopalnia jednak nie upadła. gorzej, jeśli finansowo danie podwyżek = upadek zakładu…

Podpis 

i chuj

Wysłany: 01 Luty 2008 02:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  665
Dołączył  2007-01-21

Hehhehe, powinni to zrobić metodą Ajen Lejdi, czyli margaret taczer. Na chuja nie popuścić!!!! Jak dadzą raz, to związki już nie odpuszczą. Muszą wygrać tę wojnę psychologiczną – znaczy się zarząd.
Wiem co nieco o związkach – w sumie u mnie w korporo są mega silne, ale mnie wkurwiają, bo bronią tylko zakładowców z produkcji, o maluczkich z biur już nie myśląc. Dla nich pracownik umysłowy = hiena!
Poza tym teściu mój jest najlepszym przykładem pracownika zakładu na 3-zmianówkę, i choć płacze on nad etosem robotnika, jak to oni wszystko robią nalepiej i najciężej pracują, to powiem wam, że nie ma lepszej roboty do 7-10 tys brutto, niż jakiś mistrz zmianowy. Paaaaaaanowie! Leżenie do góry brzuchem, kolesie sobie grzyby suszą, akwarium zakładają, gazety i książki czytają, grają w warcaby. Kiedyś to jeszcze chlać mogli, ale teraz się skończyło, dlatego ten kapitalizm taki złyyyyyyyy!!!!
Biorąc jednak pod uwagę, że jestem w kaście najniższej biurowej (no, może dno + 1) związki troszkę popieram, bo mi negocjują podwyżkę co roku.
A poza tym związki w wersji skandynawskiej (kurwa, tam jest wszystko najlepsze) są git. Kolesie z fabryk łączą swoje akcje, mają przedstawiciela w zarządzie i przede wszystkim w radzie nadzorczej z udziałem procentowym <20% i kurwa rządzą!!!! A nasi? Jak akcje dostali, to posprzedawali, samochodów nakupowali i domy powypierdalali, a teraz na gaz przerabiają fury, bo się kureczek zakręcił….

Podpis 

Ha! Jaka pikna ogolona cipka!
Salceson jest uczciw propozycj misn.
"River Ride" nie jest gr!
All I do is for the family.

Wysłany: 02 Luty 2008 12:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  66
Dołączył  2008-01-10

Nie od dziś wiadomo że zwiazkowcy (a dokladniej ich góry) to miękkie lole. Panowie z solidarności to juz wogóle rozpierdalają mnie chcac robić ogólnokrajowy zastój tego skrawka ziemi jakim jest Polska. Tylko gdzie byli jak zaczeli protestować celnicy (to jakieś porozumienie białostockie zaczeło), transportowcy i inne grupy. Albo gdzie protestowali za PiSdu??

Podpis 

<=== ten z avatara to mroczny elf

Wysłany: 08 Październik 2009 09:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Sprawa afery hazardowej wali mnie po tłoku, bawi natomiast cała otoczka, pot, łzy i święte oburzenia. Jak zresztą “zawsze”, przy dowolnej innej aferze.

Oczywiście, jeśli „Zbyszek” i „Mirek”, a może nawet „Adam” i „Grzesiu” cokolwiek dostali od „Ryśka” to powinni zgnić w więzieniu. Ale hipokryzja niektórych komentatorów w tej sprawie przewyższa nawet tę dotyczącą zatrzymania w Szwajcarii Romana Polańskiego. Bo jak „Rysiek” broni swojego interesu to jest godzien potępienia. Ale jak górnicy albo pielęgniarki zamiast „zderzyć” się po cichu z jakimś ministrem na CPN przyjeżdżają pod Kancelarię Premiera i bez żenady domagają się czegoś dla siebie – to jest w jak najlepszym porządku.

Żeby nie było fałszywego lansu, że czytam takie mądre blogaski, to odnalazłem go tylko dlatego, że wcześniej słyszałem ten cytat w TŁUK FM. Ale sam ziom Gwiazdowski, Robert jest mi oczywiście znany i poważany w pupę.

W kwestii niefałszywego lansu, ta koncepcja przyszła do mojej własnej łepetyny jeszcze przed materializacją w postaci fal dźwiękowych, więc wyraźnie widać, że półtora roku zaliczone w ciągu czterech lat na Wydziale Ekonomii UG przyniosło wymierne owce wink

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

2 z 2
2