idzie 3 facetów przez pustkowie, są głodni, spragnieni, opadaja z sił… nagle zauważyli chatkę. najsilniejszy z nich poszedł do niej, drzwi otworzyła mu staruszka, zgodziła się dać mu jedzenie i picie dla niego i kolegów, pod warunkiem, że on ją zaspokoi.
koleś niewiele myśląc zgodził się, zdarł z staruszki strup, rzucił za siebie, zaspokoił ją, potem ona dała mu jedzenie i picie. koleś ucieszony wybiega przed dom, wołając do kumpli:
-chłopaki, chodźcie na obiad
na co oni:
-dzięki stary, najedlismy sie tą pizzą, którą rzuciłeś przez okno…
MADness, pytanie jest co Ci się nie kojaży z SEKSEM, a nie z miłością jako uczuciem, a w seksie atuty takie jak np. inteligencja czy doktorat, nie mają znaczenia (chyba ;0), yoł !
dusza i ciało, fizlogia i psychika - to przeciez ściśle związane ze sobą. Nie da się oddzielić tego. Przynajmniej ja nie potrafię. Ale staram się czasem wyjść poza moje ograniczenia i spróbować widzieć pewne sprawy oczyma innych ludzi (główna idea ‘zrytych beretów’), co jednak nie możliwe jest w 100%.
Inna sprawa, że pewne czynniki niefizyczne, psychiczne - wywołujące emocje - mogą być bodźcami seksualnymi (np. ciepło, wrażliwość, dominacja...). Dlatego tak ujmuję tę kwestię Palladni.
[quote author="palladni"]MADness, pytanie jest co Ci się nie kojaży z SEKSEM, a nie z miłością jako uczuciem, a w seksie atuty takie jak np. inteligencja czy doktorat, nie mają znaczenia (chyba ;0), yoł !
ja tam bez doktoratu do wyra nie wpuszczam, taką mam filozofię zen :wink:
Wracając do motyw przewodniego to pewnikiem pasztetowa mi się nie kojarzy z seksem, no chyba,że ma doktorat. Wtedy jak najbardziej…
Hahaha. Ale smieszne. Jakas Blotna cos pierdoli a to nikogo nie obchodzi i nikt nie odpowiada I co teraz Blotna ? Masz doktorat ? To mozesz se pogmerac w cipie.
[quote author="Nugat27"]Hahaha. Ale smieszne. Jakas Blotna cos pierdoli a to nikogo nie obchodzi i nikt nie odpowiada I co teraz Blotna ? Masz doktorat ? To mozesz se pogmerac w cipie.
esz pokurwiło Cię Nugat z 27 cm chujkiem.Przy okazji gratuluję Tobie:D, Twojej dupie(jeśli takową posiadasz:P)niekoniecznie. Miało być chuja śmieszne. Oprócz doktoratu oraz wszystkich wzwyż jarają mnie belki generalskie, tak? tak! I że tak powiem, won od moich koników. Jak sie nie podoba, to chapaj dzidę!Wierzę,iż z tymi prametrami dasz radę.Chyba, że kurwa masz skłonnności do wyolbrzymiania faktów i te 27 to miara tycząca się mm,wtedy cofam powyższe.
Konsekwentnie nie jara mnie pasztetowa. Mam gmeracza, robi robotę, więc :zonk wykurwisty:P
Pozdro zią dla Cię i jeden osiem kurwa el czy jakkolwiek to się pisze.
Tak, mam doktorat...z jebania gości nugatowego pokroju,tryknął Ci? Najs tu mit ju.
Uważam, że Nugat27 powinien zostać moderatorem tego forum i usunąc z niego niepotrzebny element jak m.in. ten powyżej. Człowiek ten ma rzadki dar trafnego komentowania otaczajacej nas rzeczywistości, wyłapując jej wszystkie absurdy, a jeśli ktoś go będzie obrazal, zachodzi groźba, ze już tutaj nie będzie pisał ! Zastanówcie się Franki i Madnessie ! Tak naprawde to najlepszy kolega wszystkich jest wizytówką tego forum !
Kurwa następna frustratka, ścierwo takie marne a juz sie rozbujała kutas jeden :/ Niektórzy pracuja kurwa na swój wyjebany i obrzygany potem przez wszystkich ymydż latami, miesiacami (albo mają jedną robotną nockę) a Ty co soba reprezentujesz?
a ze sie tak naraze i spytam, to DT sa jeszcze aktualizowane?:) Bo juz długo ten kolo rozpieprza słusznie to Dzifffkę, no ale w koncu niech ja rozjebie i gitara ;]