Tak sobie czytam rozmaite topiki i co widze? Nikt nie zlozyl zyczen z okazji swieta kobiet. A zatem zakladam ten watek aby wszscy mogli nadrobic zaleglosci. Zaczne ja:
Drogie dziewczyny z dziwnych tabletek! Zycze Wam z calego serca abyscie zawsze wiedzialy gdzie jest wasze miejsce i z powodu jakis glupich parytetow (albo innych ulatwien dla uposledzonych, ktorzy nie potrafia sobie sami poradzic) nie trafily do jakis instytycji w ktorych musialbybyscie aktywnie dzialac. Oby w waszym zyciu zagoscil spokoj, oby udalo Wam sie znalezc meza i u jego boku zajmowc sie tym do czego jestescie przeznaczone czyli gotowaniem, sprzataniem i praniem co na pewno zapewni wam szczescie bo nie bedziecie musialy borykac sie z prawdziwymi problemami jakie tylko mezczyzni potrafia rozwiazywac sprawnie i rozsadnie. Oby wasze odplamiacze skutecznie dzialaly a przyprawy niech znakomicie sluza przygotowywanym przez was przysmakom. Niech wychowywane przez was dzieci rozwijaja sie zdrowo i wyrosna na wartosciowych obywateli. No i badzcie ladne. O tak. To najwazniejsze!
slodkie zyczenia Nugat. gdybym byl kobieta albo gejem, to bym sie pewnie wzruszyl.
Takze i ja dolaczam sie do nugatowych zyczen, zycze wiec tabletkowym dziewczynom abyscie nadal produkowaly tak celne riposty, aby bulimiczne rzygi mile lechtaly Wasze podniebienia oraz abyscie do mnie pisaly zeby sie umowic na randke.
a ja wam zyczę abyście tabletkowe dziewczyny produkowały w organizmach śluz, abyśmy mieli lepsze smarowanie, gdy będziemt was ujeżdżać niczym dzikie świnie.
:shock:
Rzeczywiście - jak zrobiłam pranie - świadoma, że to moje przeznaczenie, to zatraciłam się w nim wręcz i teraz czuję się zupełnie inaczej! Tak… świeżo… i w dodatku cudownie spełniona! Dziękuję, Nugacie27! Odmieniłeś me życie!
.
Dlatego pozwolę sobie pioniersko i nowatorsko złożyć re-życzenia Męskiej części szanownych interlokutorów - żeby każdy z Was znalazł połowicę, która będzie miała metr dwadzieścia wzrostu, wystające zęby i płaską głowę, będzie takowoż i olśniewająca jak wiosenny poranek, można będzie jej wyjebać nawet jak zupa nie będzie za słona, nie będzie ją przenigdy bolała głowa, nie przypali nigdy kotletów! Niech jej - boże uchowaj! - nie przyjdzie do głowy sprzeciwiać się Świętej Męskiej racji, niech się codziennie myje, a jak zajdzie potrzeba, to bez marudzenia zajdzie, zrobi loda albo narzyga Wam na klatę
.
Zaprawdę, Ąyczenia Nugata27 niech będą dla nas Rozkazem! :]
A jak odplamiacze działają, przyprawy są tak znakomite, mynżowie usadzeni we fotelach albo schowani do szaf, dzieci rosną, jesteśmy śliczne, mamy blond włoski, jesteśmy chude, używamy podkręcającej masakry, a jednak nie sprawia nam to satysfakcji?