Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Happy tree friends
WysÅ‚any: 09 Marzec 2006 08:43 PM   [ Ignoruj ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  64
DołączyÅ‚  2005-11-26

wiec jest full bajer wypas dojebana kreskowka ktora leciała na mtv nockami , a pozatym od chuja odcink?w mozna ściągnąć z netu.
jest to epicka opowiec o słodkich że by sie przedszkole porzygało pluszaczkach ktore ambitnie robią swoim bliźnim krzywde (sobie najczęściej tez) .wygląda to tak jakby quentin tarantino nakrecił strusia pędziwiatra w konwencji sceny z kill bill vol.1 , kiedy boska uma w knajpie wypr?wa flaki wszystkim ninja w gangach jacy byli w japoni czy chuj wie gdzie ona po tego bagneta made in hatori hanzo poleciała. jak kktos nie widział to jest pizda.
wklepta happy tree friand w m?ła i ssać scierwa!!!!!!!

WysÅ‚any: 09 Marzec 2006 11:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

“Muł” pisze się przez ‘u’ otwarte, jełopie w kakao penetrowany.

PS. Odkryłeś Amerykę! :D

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 10 Marzec 2006 12:24 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  558
DołączyÅ‚  2005-11-11

Kurwa, ciulu, mało który z nas nie zna HTF (tak mi się kurwa wydaje) raspberry Więc kurwa lepiej wyskakiwać z czymś bardziej odkrywczym, ale kurwa Happy Tree Friends jest zajebiste, tego zmienić nie można :D

Podpis 

http://img93.imageshack.us/img93/9738/usamdprocessor7tv.png
http://img215.imageshack.us/img215/6071/southpark1kq.gif

http://img411.imageshack.us/img411/2445/slipknot22gn.gif

WysÅ‚any: 10 Marzec 2006 12:58 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
DołączyÅ‚  2005-11-11

Happy Tree Friends są zjebani w chuj. Chodzi sobie mały bober i coś go zapierdala siekierą z tyłu przedtem zapierając jego dupala. No, brabo ! Chujowy, przewidywalny, komercyjny kupsztal. No i kurwa dobrze mi z tym, że tego nie lubię, bo jeżeli 97 % ludzi dookoła mnie się z tego jara to znaczy, ze nie wiedza o co kaman. Ja już wolę Salad Fingers albo Burntfacemana tylko że tam kurwa angielski trzeba znać i pojeby nie mają sie z czego śmiać, ale jak jakiś zjebany łoś spali komuś ryj żelazkiem pokazując wcześniej murzyńskiego kutafońca zjebana tłuszcza bije brabo. Sram na HTF rzadkim kałem. Z kibla wychodze górą.

WysÅ‚any: 10 Marzec 2006 01:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  64
DołączyÅ‚  2005-11-26

[quote author="Lenin"]"Muł" pisze się przez ‘u’ otwarte, jełopie w kakao penetrowany.

A wiesz jak się pisze “Dymany przez starą Kaczyńkiego madrala, który zna sie tylko na ortografii bo go starzy krzywym słownikiem po główce naperdalali”? - Lenin

WysÅ‚any: 10 Marzec 2006 02:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Polski specjalista
RankRankRank
DołączyÅ‚  2004-11-21

[quote author="Barman"]A wiesz jak się pisze “Dymany przez starą Kaczyńkiego madrala, który zna sie tylko na ortografii bo go starzy krzywym słownikiem po główce naperdalali”? - Lenin

Koniec z tobą. Trybunał rewolucyjny skazał cię na śmierć przez zdupczenie w łagrze.

Ku chwale wojennego komunizmu!

PS. Znam się jeszcze na bbcode, łopie.

Podpis 

WysÅ‚any: 10 Marzec 2006 03:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

Pierwszy dupce, ale w stalowym kondonie z kolacami (oczywiscie kolce do wewnatrz, bo ja mam odczuwać przyjemnosć, a nie on :twisted: )

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 10 Marzec 2006 05:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

ja będę drugi do jebania barmana. też mi ta ciota nie przypadła do gustu.

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 11 Marzec 2006 02:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Ale ksywa dobrze się kojarzy… Nie skreślajmy go więc odrazu grin

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 11 Marzec 2006 05:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

trzeba go skreslić bo chuj będzie pluł do piwa.

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 13 Marzec 2006 08:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
Liczba postów:  444
DołączyÅ‚  2004-09-28

Te bajki o zwierzatkach o kant chujowizny roztrzasnać! Takie tam, laza, cos tam se utna albo wydlubia oko i zdychaja. W pizdu z taim gownem - tylko łoś jest fajny jak se spiewwa tututututu.
Ale za to jest inny program na MTV podczas ktorego naprawde zaczynam sie bac ! Nazywa sie Wondershowzen! To taka wersja ulicy sezamkowej dla doroslych z jakims przekazem podprogowym. Nagle gadaja jakims zwolnionym glosem, matka natura zmienia plec a jeden pluszak posowa jej wyciete “lady parts” , ktore leza w pudelku itp. Dzieciak przeprowadza wywaiad z rzeznikiem i nagle wypija krew z tacki na ktorej bylo zapakowane mieso, albo leci ladna piosenka “animal dance” a w teledysku widzimy autentyczne zdjecia porodu jakiejs antylopy gnu w te i spowrotem i jakiegos szczura zjadanego przez weza. No normalnie Nugat27 by sie zdziwil ! A wierzcie mi ten kolo wiele juz w zyciu widzal - nawet ryj Frankiego! No i Andy Milonakis Show tez jest fajne. Reszta programow to zwykly syf - a zwlaszcza nowe teledyski madonny. co za stara kurwa, glupia, no brak slow.

Podpis 

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

WysÅ‚any: 13 Marzec 2006 09:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Polski specjalista
RankRankRank
DołączyÅ‚  2004-11-21

Dla Nugata27 .

Podpis