Ej kurwie, mo?e w ko?cu warto zrobi? wsp�lnie co? po?ytecznego, a nie ci?g?e pierdolenie o dupie Szopy i o tym jak jest ?le i zjebanie?
Do czego zmierzam? Tanie wakacje/ferie/ba?ns. A konkretniej? Darmowe spanie ze zwyrolsk? rekomendacj?. I mean, jest hospitalityclub.org ale mimo ca?e swej odbytniczej otwarto?ci mia?bym pewne opory przed goszczeniem mi?dzy swoimi po?ladami pierwszego chuja z brzegu. I przypuszczam, ?e wielu z Was ma tak samo.
No i chuj. Trzeba co? z tym zrobi?, trzeba zrobi? Zwyrolspitality Club, co niniejszym czyni?. Amen. Nieoficjalnie ju? wiele razy go?ci?em r�?ne par�wy (vide Arkady - s?ynna na ca?y blok najebka), wi?c nie widz? przeszk�d, aby?cie r�wnie? nie mogli tego uczyni?. Tanie wakacje, meta transferowa, you name it – rezultat jest ten sam: potencjalnie dobra najebka i darmowy dach nad g?ow?.
Jakie s? zasady? Proste jak chuj Tangla i kr�tkie jak chuj Skn’a.
Zamieszczamy w tym topicu opcje na met? u siebie b?d? (wspania?omy?lnie) swoich znajomych kt�rzy wyra?? na to zgod? (albo tak im si? wydaje). No wi?c zaczn? od siebie, bo co…
Miejsc�wka: GDA?SK
Zapewniam: Wygodny materac, prysznic i nawet kibel !
Kontakt wst?pny: franki@dziwnetabletki.com
Prawdopodobnie w najbli?szym czasie dopisz? te? opcj? na swojego zioma w Arkansas, tylko si? musz? go zapyta? czy chce
Aha, i nie pierdolcie, ?e mama i tata nie pozwol?, a babcia ?pi na kominie i huczy. Albo, ?e dzieci ma?e macie i biegaj? nago (tym lepiej!). Kogo to obchodzi? Tu chodzi o konkret spraw?, a nie imprez? zwyroli. Zreszt? kto m�wi, ?e go?cicie ka?dego kto b?dzie chcia?? Zgadzacie si? albo nie – nikt wam nie karze. Np. ja sam ch?tnie skorzystam z waszej jebanej niego?cinno?ci i mnie ka?dy bierze, a Kotleta ju? niekoniecznie.
Kontakty zagranicznie mile widziane (cho? ja na wakacje chce uderzy? np w jakie? rejony Polski B, dzicz, g�ry, co? takiego, ale Hiszpani?, W?ochami lub Francj?, S?owacj?, Czechami te? bym nie pogardzi?. Kosowo, Bo?nia ju? niekoniecznie.)