Ale jako? dziwnie si? utar?o na ?wiecie, ?e takie zdroworozs?dkowe argumenty nie maj? ?adnego wp?ywu na ustawodawstwo. Pa?stwa wol? bezwzgl?dnie ?ciga? i kara? mi?o?ników marihuany, ni? uzna? argumenty o niskiej szkodliwo?ci tego narkotyku.
Bo na MJ i ekstazkach nie zarabiaj? tak jak na alkoholu i fajkach. Nie jestem za legalizacja czegokolwiek poza mary?k? ale nie podoba mi si? te? sytuacja w której posiadanie pewnej ilo?ci jest karane równo surowo jak na przyk?ad gwa?t. Paranoja.
Dekryminalizacja posiadana mniejszych ilo?ci to jest droga. Przyk?ad GB pokazuje, ?e jednak mo?na prowadzi? sensowny, podparty badaniami dialog w dra?liwej kwestii narkotyków. W Polsce politycy si? boja o s?upki popularno?ci.
tablety i speed to gowno przez ktore wiele osob sie po przedawkowaniu przekrecilo. przyklad? kilka lat temu byla afera dot. tabletek UFO. wrzucalo sie jedna, druga trzecia, bo nie klepalo a jak juz pierdolnelo to masakra. nie polecam tez jak ktos ma problemy z pikawica. ja jedno i drugie gowno raz w zyicu bralem i pierdole. zejscie i palpitacje to sredni fun. nawet wode rzadko pijam.
na fudze whuj czasu przebegalem, teraz z braku dostepu przerwalem, jakby nigdy nic. jak bylo to walilem, jak nie ma to nie, bez cisnienia. walilo sie takie ilosci ze ledwo sie wyrabialo ale nigdy na fudze nei mialem stanow przed-zapadkowych jak na dropsach. wiem jakie sa moje mozliwosci z fuga. aplikuej kreche i patrze co sie dzieje, odpala od razu a z jaka moca to sie patrzy czy walic wiecej czy zrobic przerwe, proste jak jebanie. tylko debile sie przekręcają ew. na dyskotekach skaczą jak małpy, maxymalne odwodnienie, duchota podwyzszona temp ciala i feta w zylach ktra to wszystko blokuje do mozgu, bo w bani euforia.
na fudze jest zajebiscie. kwas troche bardziej przypalowy alena fudze kazda sprawe zalatwisz. w cudowny sposob momentalnie wladasz biegle 4 jezykami, znasz kazdy program komputerowy od podszewki a kazda gra komputerowa tudziez konsola sprawia ci niesamowitÄ… frajde. rozmowy nabieraja nowego wymiaru, zaden temat nie krepuje, sensowne przemyslenia i wyczerpujace dialogi. w jednym momencie dostajesz tez niesamowitego farta w jakakolwiek gre karcianÄ…. feta w pracy? czemu nie, 12h w metalowcu jak z bicza. zrobisz zadania ktore planowane byly na 3 dni w przod, nie bedziesz tracil czasu na sniadania, obiady, w kazdym momencie czujesz sie zajebiscie. stad wlasnie polecam fuge:) najbardziej ludzki narkotyk jaki powstal
na fudze jest zajebiscie. kwas troche bardziej przypalowy alena fudze kazda sprawe zalatwisz. w cudowny sposob momentalnie wladasz biegle 4 jezykami, znasz kazdy program komputerowy od podszewki a kazda gra komputerowa tudziez konsola sprawia ci niesamowitÄ… frajde. rozmowy nabieraja nowego wymiaru, zaden temat nie krepuje, sensowne przemyslenia i wyczerpujace dialogi. w jednym momencie dostajesz tez niesamowitego farta w jakakolwiek gre karcianÄ…. feta w pracy? czemu nie, 12h w metalowcu jak z bicza. zrobisz zadania ktore planowane byly na 3 dni w przod, nie bedziesz tracil czasu na sniadania, obiady, w kazdym momencie czujesz sie zajebiscie. stad wlasnie polecam fuge:) najbardziej ludzki narkotyk jaki powstal
Wladam dwoma biegle i dwoma tak by sie w miare dogadac. Programowanie liznalem na tyle zeby kazdego jezyka nauczyc sie dosyc szybko jesli bym potrzebowa, gry sprawiaja mi zajebista frajde. Jak chce nowego wymiaru rozmow to sobie z kims gadam na jakis nowy temat. Niewiele tematow mnie krepuje. Nie mam problemow z sensownoscia przemyslen i wyczerpywaniem swojej wiedzy w dialogu. Nie potrzebuje farta w grze karcianej bo gram tylko for fun. Zdarzalo mi sie pracowac wiecej niz 12h. Jak sie zorganizuje dobrze to zrobie wszystko duzo szybciej niz planuje. Potrafie caly dzien zapierdalac bez zarcia. I mimo najwiekszego zmeczenia i zjebania potrafie czuc sie zajebiscie i cieszyc sie z tego co mam.
A przede wszystkim, nie potrzebuje do tego brac zadnego gowna bo moze nie mam takiego powera ale to co mam wystarcza mi do tego by z zycia sie cieszyc chociaz w miare.
Rzygac mi sie chce od takiego pierdolenia jakie to jest dobre i fajne i zajebiste.
Niestety znaczna wiekszosc osob w ogole, nie tylko bioracych to wlasnie idioci. Jedyna w nich zajebistosc polega na roznym dzialaniu, czasem rozne dziwne fazy czasem zupelnie inne postrzeganie, nie wiem sam kontakt mialem raz i to przypadkiem wiec ciezko mi powiedziec. Tak czy inaczej uznaje jedyna ich zajebistosc w rozrywce i drazni mnie przypisywanie im jakichs dobroczynnych skutkow i wielkiej pomocy. To tak jakbym sie wjebal na jakis szczyt smiglowcem i uwazal sie za wielkiego alpiniste.
temat o dragach i bedą tu smęcić. iść stąd kurwa
tymbark albo jestes taka ciotą jak to widac w twoich postach albo strzelasz pedalską popisówe. widac wy dwaj huja w temacie jestescie dlatego wlasnie takim jak wy nie powinni dragow sprzedawac bo gówno w lebie a wiadomo, dragi wzmagaja co w bani, czyli u was gówno oczami by wyplywalo i ulice zasrywalo. rauss
ten drugi niech prszeczyta sobie post bocza666, bardzo ladnie opisal to co chcialem napisac tylko nie chcialem powtarzac po nim. bede sobie przypisywal zaslugi dragom huj ci do tego z pelna swiadomoscia wiem ze na fecie dzialy sie rone fajne akcje, wiele dobrego, pomagala w nauce itd. pierdolenie? w dupie byles gowno widziales. oczywiscie wiele innych czynnik na to wplynelo, dobre towarzystwo, odpowiednia miejscowka, muzyka, jednak wciaz ukoronowaniem i dodatkowym bodzcem na te rzeczy byly dragi a dokladnie feta. i huj
A czy ja powiedzialem ze tak nie dzialaja? Powiedzialem ze wole sam to osiagnac, a jakichkolwiek uzywek uzywac sobie tylko i wylacznie for fun.
Jak dla mnie jesli wezmiesz fete zeby Ci pomagala w nauce to wciaz jestes bezmozga pizda. Zreszta, mysle ze przydaloby Ci sie jebnac dzialke bo Twoje klopoty z ortografia wskazuja na to ze mam absolutna racje…
BTW. Wlasnie takim jak Ty tumanie nie powinni sprzedawac nawet glupiego karmi.
“Bede sobie przypisywal zaslugi dragom” brzmi to nad wyraz zalosnie, jak gdyby twoje zycie bylo tak denne, tak chujowe, ze bez nich, pelen swiadomy nie jestes w stanie wysrac z siebie choc najmniejszego rodzyna zajebistosci. Pierdolisz, jak maly, chujowy tepy cpunek.
olaboga popÅ‚aczcie sie dziewczyny. nie cpam juz od whuj czasu teraz “bawie” sie w alkoholizacje. wcale nie tesknie po prostu wspominam jak bylo. ja wiem ze mozna wszystko osiagnac bez tego i nie twierdze ze bez dragow nie dalbym rady czy ktokolwiek nie dalby rady. faktem jest ze niejako mi to w pewnych momentach np nauki do matury pomoglo bo moglem sie whuj uczyc bez zmeczenia po czym rownie rzeski pojs ow mature zdewac. to przyklad, historyczna sprawa, gdyby nei feta pewnie tez bym sobie miekkim hujem poradzil z matura. w ten sposob powiedzmy miech nauki zmiescilem w tydzien. jedno z praktycznych zastosowan reszta to jest czysty FUN o ktorym piszecie, karty, towazystwo, gry komp to wszystkop sie zbiera na FUN kurwa i o tym pisze wiec ki huj sie przypierdalacie
moje bledy sa wynikiem zalanej browarem i z tego powodu nie wpelni sprawnej klawiatury, jak sie nie ma do czego przyjebac (badz nie wiadomo co powiedziec zeby powkurwiac) to sie przypierdala do ortografii, ogolnie znana metoda.
To dlatego piszesz towaZystwo, huj itd. ? Bo rozumiem ze r i c nie dziala Ci akurat w tych wyrazach? Tak piszac to ja nie wiem jak Ty w ogole ta mature zdales.
A zastosowanie praktyczne to ma noz, kombinerki czy mlotek. A klawiature sprobuj umyc i wysuszyc nad wanna, powinno pomoc a i nie bedziesz pierdolil glupot poki nie wyschnie.