Ekspedientka udaremniła napad na sklep spożywczy pod Warszawą. Najpierw rzuciła kubkiem w zamaskowanego, grożącego bronią napastnika, a p?źniej szczotką przegoniła go ze sklepu. Policja zatrzymała już cztery osoby podejrzewane o związek z tym napadem.
Więcej [url=http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=35116&wid=8239076&rfbawp=1143114341.346] tutaj
[/url]
C?ż za boahterstwo eskpedientki! Dla mnie bohaterka tgodnia!!!
Czym jeszcze można się bronić w sklepie? Podpaskami? Pastą do but?w?
[quote author="MADness"]
Cż za boahterstwo eskpedientki! Dla mnie bohaterka tgodnia!!!
Czym jeszcze można się bronić w sklepie? Podpaskami? Pastą do butw?
Panie, co pan! Tu jest kiosk ruchu, ja tu mieso sprzedaje!
Ja mysle, ze mozna probowac nacierania przestepcy wilgotnym - surowym kurczakiem. W dobie zagrozenia ptasia grypa ta niezwykla bron bakteriologiczna wydaje sie rownie skuteczna jak przecier z jajek łabedzia zmiksowanych ze sperma bizona!
Mozna tez rzucac proteza nogi lub odrobina wlasnego mozgu. To dosc obrzydliwe i jezeli bandyta nie ucieknie to przynajmniej narzyga w kominiarke i sie udusi.
[quote author="finchmeister"]A masz co przypalić ?? W tym tkwi problem, że nie ma…
JAK TO NIE MA KURWA JAK TO!!!!!! weż lepiej odejdź od kompa i skołuj sobie coś bo umrzesz tragiczną śmiercią pociśnieniową NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE to straszna śmierć NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEchto szkło!!!!!