Odnośnie funkcji “sprawdzanie pisowni”, która obecnie bada tylko język anglicki.
Jest szansa wsadzenia tam polskiego słownika, na wypadek gdyby Witek wrócił?
Cuz you know, część userów to sfrustrowani urzędnicy z IE6 na służbowych kompach.
Ja pierdolę, już się ucieszyłem, że ktoś coś napisał i z wypiekami na twarzy i erekcją w gaciach kliknąłem ikonkę fioletowej kupy a tu tylko jakiś debil napisał, że nudno jest :/
Po protu zazdrościsz ze byłem pierwszy. TY niedobry ty.
Odkrywamy pustkę w bezmiarze pustki. Nieistnienie intelektualnej nicości. Próżnię zamknętą w tkankach wirtualnego czerepu, któy ktoś wyssał przez oczodół swoim kutasem. ŚŚŚlurp.
Sesja...Rozumiem, że większość tutejszych debili odhacza sobie w kalendarzyku czas, w którym należy mieć wyjebane na forum w celu stworzenia wokół siebie mitu bycia studentem?
eban - kompletnie abstraCHUJąc (ha, ha! CHUJ! ale śmieszne słowo!) od tematu - myśle, że w ciągu tych kilku lat od rejestracji zdążyłęś się zorientować, że to nie jest forum, na którym warto się chwalić ilością przegranych godzin w WoW. przy czym słowo “przegranych” ma tu ciekawe dwojakie znaczenie.
eban - kompletnie abstraCHUJąc (ha, ha! CHUJ! ale śmieszne słowo!) od tematu - myśle, że w ciągu tych kilku lat od rejestracji zdążyłęś się zorientować, że to nie jest forum, na którym warto się chwalić ilością przegranych godzin w WoW. przy czym słowo “przegranych” ma tu ciekawe dwojakie znaczenie.
Zeby to jeszcze tylko wow… ja robie cokolwiek… wylacze wowa zeby napisac jakis jebany esej… ale przeciez musze zjesc, wysrac sie i zrobic tysiac innych rzeczy akurat teraz. To mialem na mysli. Co do godzin w wowie, chwalic sie nie chce bo jak sam sie dowiem ile czasu spedzam nad tym gownem to bede musial sobie przypieprzyc.
Cubituss ciekawie napisał o WoWiastym gównie - http://zagraceni.pl/world-of-warcraft-o-uzaleznieniu
Swoją drogą, to zagraceni.pl wyglądają zajebiście, jak na serwis oparty na wordpressie i skórce za $20 rocznie.
W tym semestrze mam tylko 3 poważne braki (takie do zaliczania całego semestru).
W porównaniu do lat poprzednich jest całkiem nieźle, znaczy że się wprawiam.