Fred667 - 31 Styczeń 2010 06:54 PM
Kr.ól - 31 Styczeń 2010 05:44 PM
Fred667 - 31 Styczeń 2010 02:57 PM
Kraków królewskie miasto. Nie jakieś zadupie.
Do tego Kalisza, trzeba by dorzucić jeszcze Kraków. Po chuj nam tutaj banda Żydów i yntelektualistów z Nowej Huty? Nie wypierdalają w podskokach. Okrzyki!
Franki weź mi odgórnie jakoś wpierdol avatar:
bo mnie zaraz krew zaleje siarczysta, ognista.
Wyszedł idiota ze swojego śmietnika i pierdnął głupotę, widziałeś rynek w Hucie? Co do ‘yntelektualistów’ - jest dużo debili rozsianych po całym świecie, a ty jesteś tego dobitnym przykładem.
Btw. zjebały sie PL znaki w nazwie rang.
Najlepiej o Twojej inteligencji świadczy sposób w jaki odpowiedziałeś na mojego posta i nichuja nie zrozumiałeś przekazu. Nie dziwi mnie zatem, że nie rozumiesz też tego, co próbują Ci powiedzieć użytkownicy tego forum. Wyjaśnię prościej, ponieważ nie pierwszy raz spotykam takiego idiotę. Poprzednim był Twój stary, uprzedzając wrzuty. Zatem, prawiczku, wystaw sobie, debile i kretyni tego forum, starają się zakomunikować Tobie, byś niezwłocznie wypierdalał w podskokach. Czy teraz jest to dla Ciebie jasne, kurwa?
Aha Impaler, byłbym kurwa zapomniał:
A chuj cie to obchodzi co sobie indeksujemy i gdzie?
A gówno i w dupie. Badykałnt +1, chuju.
Franki- dzięki za przywrócenie mojego arabskiego ryja do awatara. Ty to jednak masz łeb do tego forum. W obsłudze musi przypominać penisa Twojej matki, bo idzie Ci gładko jak pierwsze golenie dupy Arcadego przed robotą.