Do tego Kalisza, trzeba by dorzucić jeszcze Kraków. Po chuj nam tutaj banda Żydów i yntelektualistów z Nowej Huty? Nie wypierdalają w podskokach. Okrzyki!
Franki weź mi odgórnie jakoś wpierdol avatar: bo mnie zaraz krew zaleje siarczysta, ognista.
Do tego Kalisza, trzeba by dorzucić jeszcze Kraków. Po chuj nam tutaj banda Żydów i yntelektualistów z Nowej Huty? Nie wypierdalają w podskokach. Okrzyki!
Franki weź mi odgórnie jakoś wpierdol avatar: bo mnie zaraz krew zaleje siarczysta, ognista.
Wyszedł idiota ze swojego śmietnika i pierdnął głupotę, widziałeś rynek w Hucie? Co do ‘yntelektualistów’ - jest dużo debili rozsianych po całym świecie, a ty jesteś tego dobitnym przykładem.
Btw. zjebały sie PL znaki w nazwie rang.
Tak, Plac Centralny i Aleja Róż pełnią funkcję rynku. Niedouczony zjebie.
A o polskich znakach - dokładnie to samo powiedział proboszcz gdy czytał metryki chrztu twoich ojców.
Cześć Fred667, jesteś małym zboczkiem, stąd profile na fotka.xesex.pl, pokazcialo.pl, przelecmnie.pl?
Tylko tutaj nie ma dziewczyn, wszystkie wyjebały, jeśli natomiast jesteś gejem to my wyjebiemy Ciebie w zamszowa rozetkę.
Tak tak i jeszcze na paru innych, ty widze, że też masz (szczególnie że znalazłeś mnie tam dość szybko, myślę że nieraz tam tyłek wystawiasz!). Mam parę koleżanek tam postanowiłem im się przyjrzeć hmm.. lepiej (?), swoją drogą ciekawe strony. Tak naprawdę szukałem mamy Impa.
Imp stareeee, liczyłem na cos bardziej kreatywnego..