Skoro mamy nowe forum, to warto by od?wie?y? zestaw rang.
Oczywi?cie de best of pozostan?, ale czemu nie zrewidowa? tych mniej atrakcyjnych.
Dawajcie tu tylko przemy?lane propozycje, like:
Też miałem ten dylemat, ale właśnie Pussy uświadomiła mnie że ma (to coś) pomalowane oko. Chociaż w dzisiejszych czasach to jeszcze o niczym nie świadczy. Metro-san.
Poza tym to bardzo sympatyczne, że powitaliście naszą nową koleżankę/kolegę w tak miły sposób. Pamiętajcie, że MDSS też była tu kiedyś zwykłą kurwą, a jak się wyrobiła!
W sumie mam wyjebane co mi tam napiszesz ale jak już istnieje taka zabawa pt. jestem fajny bo mam dużo postów, to chciał bym mieć wpisane coś co jest prawdą więc proszę o “tłusty huj”.
Wiecie co mnie najbardziej wkurwia? Paradoksy podczas walenia konia. Od 5ciu tygdni zalegalem w koszarach. Zadnych wyjsc na miasto ( nie liczac patroli ), zadnych wyjazdow ( przez co siva cierpiala :-* itd.). No kurwa, chce sie czasem trzepnac gruche. W Kiblu srednio… smierdzi… ktos moze wejsc… wiec trzeba sie spieszyc, czyli zero satysfakcji. W domu? Po trzepaniu mam calego kutasa poobcieranego. Czemu?
Dzieci ! Uczta sie kurwa chociaż troche o trybologii !
A masz super nieskuteczny gaz na ludzi? :D
Hehe no tak.. o ja glupi nie pomyslalem, ze kalorywer trzeba smalcem nasmarowac.
Gaz dostajemy tylko podczas konwojowania jakichs zjebanych osob. Na patrolu mam palke i kajdanki. Jak chodzimy z psem badz drugim zetonem to maja dodatkowo bron krotka.