Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 3
1
CHUJOWA SZAMA - tu warto rzygać
WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2008 05:55 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
DołączyÅ‚  2004-03-24

Zainspirowany wczorajszym wyjściem na tak zwane miasto z Pussy, wpadłem na pomysł dwóch topiców. Nie od dzisiaj wiadomo, że prawdziwy zwyrol powinien by? r�wnie? przynajmniej jako-tako obeznany w sprawach ?ywieniowych. Licz? na stworzenie mapy miejsc, w kt�rych wydanie got�wki jest przyjemno?ci? oraz takich gdzie has?o vomitingu nie powinno wzbudza? zdziwienia.

Off-topy b?d? srogo ci?te. W tym topicu wrzucajcie tylko namiary na shitowe miejsca, najlepiej z uzasadnieniem ich shitowato?ci. Przybytki kulinarnej rozkoszy przedstawiamy tutej.

--------------------------------
BAR A-DONG, GDA?SK (naprzeciwko ?aka)
Bar wietnamski z obs?ug? zdecydowanie polsk? typu wczesny Gierek, plastikowe talerze i sztu?ce, brak myd?a w toalecie, ceraty itp. Ale um�wmy si?, ?e to bar, wi?c mo?na wybaczy? takie rzeczy. Ceny akceptowalne, du?e menu.

By?oby OK, gdyby nie to, ?e wszystkie potrawy s? kurewsko przesolone. Nie byli?my w stanie doko?czy? ?arcia, bo po prostu s�l wypala?a nam kubeczki smakowe. To nie by?a kwestia akurat “tego dania”, bo pr�bowali?my r�?nych rzeczy i dotyczy?o to zar�wno zup jak i konkret szamy. Gdyby nie kurewsko przesolone potrawy to by?oby to miejsce warte jako-takiej rekomendacji. Nie jestem wra?liwym skurwysynem, ale po wizycie w A-dongu czu?em si? chujowo przez jakie? 2 godziny. Podsumowuj?c: kupa.

EDIT Marzec 2010. Byłem ponownie. Wszystko tip-top. Zero przesolenia, idealnie doprawione, genialnie smakowało, świeże i dobre. What the fuck? Mam nadzieję, że się utrzyma.

UPDATE 2 Grudzień 2010: utrzymuje się dobrze. Teraz A-Dong stanowi jeden z moich lubionych fast foodów w razie potrzeby.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2008 08:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Srajtaśma
Liczba postów:  32
DołączyÅ‚  2008-12-15

No to ja zawomitujÄ™.

KEBAB City 24h, POZNAŃ, kamienica przy wejÅ›ciu do “Akumulatorów” w DS Jowita.

Menu: typowa kebabodajnia z hot dogami, hamburgerami i inszymi podobnymi cudami. Frytki (chujowe jak sam chuj) included.

Wystrój typowo kebabiano-fastfudowy, tj. wysokie blaty, barowe krzesełka, blat, TV z napierdalającym z Vivy lub MTV chłamem.

Na żarcie czeka się długo jak na ponowne nadejście Jezusa. Gdyby nie to oraz podstępny zonk, o którym zaraz wspomnę, byłoby OK.

Czym jest ten zonk? Otóż żarcie jest smaczne. Ba, mega smaczne. I wÅ‚aÅ›nie to atakuje niczym komandos zza krzaka - czÅ‚owiek po kilku piwach idzie siÄ™ nażreć… i pojawiajÄ… siÄ™ efekty dwojakie:
- paw ekspresowy, najczęściej po podróży taksą lub busem w stronę domu (kwestia kilkunastu minut)
- sraka “the day after” mogÄ…ca przepalić glazurÄ™ na muszli (o odbycie nie mówiÄ…c) i sÅ‚użyć za WMD.

Wnioski: UNIKAĆ. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM I CHUJ.

Podpis 

Coito, ergo sum.

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2008 09:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1034
DołączyÅ‚  2004-09-25

przybytki typu “makdonald” pomijam.
a-dong: jadłem tam raz, gdyby nie nadmiar soli byłoby nie złe.

generalnie żadko jadam na mieÅ›cie, ale przypomina mi siÄ™ buda z zapiekankami itp na dworcu głównym w toruniu - zmÄ™czony podróżą i kacem, gÅ‚odny jak sam chuj postanowiÅ‚em coÅ› zjeść. to, co otrzymaÅ‚em, to niespecialnie impnujÄ…cych rozmiarów buÅ‚ka, łączÄ…ca, zdawaÅ‚oby siÄ™ niedajÄ…ce siÄ™ połączyć, cechy: sucha a jednoczeÅ›nie kruszÄ…ca siÄ™ jak sam skurwysyn, po brzegi wypchana jakimiÅ› surówkami. po piÄ™ciu minutach grzebania znalazÅ‚em kawaÅ‚ek podgrzanego tzw “hamburgera” (czyt. placka miÄ™sa wieprzowopodobnego, zmielonego razem z korytem) z tesco. na koniec okazaÅ‚o sie, że ten dziwny kawaÅ‚ek plastiku przyklejony do buÅ‚ki z jednej strony to ser! caÅ‚ość nazwana, jak sÄ…dzÄ™ w przypÅ‚ywie dobrego humoru, cheesburgerem.

co do gdańska - doświadczenia raczej pizzowe: pizzeria luigi, na miejscu jak cię mogę, ale z dowozem - kawałek chłodnego, twardego już placka z serem.

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 18 GrudzieÅ„ 2008 12:30 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  687
DołączyÅ‚  2006-07-24

Kebabistan na dworcu w Sopocie. Po 1 maÅ‚e jak skurwysyn. Po 2 sÄ… 3 sosy do wyboru, lecz nie dostajemy żadnego. Po 3 gdy chciaÅ‚em widelec to powiedzieli mi że siÄ™ “rÄ™cyma robi”, wiÄ™c od razu spytaÅ‚em czy zamiast wykaÅ‚aczki też rÄ™cyma bÄ™dÄ™ musiaÅ‚.

WysÅ‚any: 19 GrudzieÅ„ 2008 07:58 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1492
DołączyÅ‚  2006-06-09

Uwazajcie jedzac w Krakowie! Czasy kryzysu ciezko odbily sie na grodzie Kraka.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6077549,W_Krakowie_grasuje_grupa_wsadzajaca_palce.html

Choc jak napisal ktos w komentarzach w slaskich Katowicach nie jest lepiej:

Tego typu szajki były od dawna. W Katowicach na dworcu byli ćpuny, którzy stawali przed kimś, kto jadł hamburgera i zjadali np. swoje strupy.

Podpis 

“Drogie Bravo
Mam 13 lat i jestem jeszcze dziewic?.Czy mój ojciec jest peda?em??

Ania”

WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2008 12:14 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
DołączyÅ‚  2004-03-24

GMP - Grupa MaczajÄ…ca Palce!

Ale uwaga! Zbliżamy się niebezpiecznie do off-wtopa wink

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2008 09:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
DołączyÅ‚  2006-07-10

Gość, który pracuje w Sfinksie opowiadaÅ‚, że zgarniajÄ… tam resztki z talerzy, zwÅ‚aszcza miÄ™so i podajÄ… kolejnym klientom. Jak pokazaÅ‚ reportaż Uwagi wÄ™dliny-reaktywacja w Polsce żywność siÄ™ nie marnuje…
Więc uwaga.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

WysÅ‚any: 22 GrudzieÅ„ 2008 12:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Kaliska kurwa
Rank
Liczba postów:  80
DołączyÅ‚  2008-08-12

Galeria dominikaÅ„ska WrocÅ‚aw. Kebabownia na poziomie -1 obok KFC i Mak DaÅ‚na. Omijać szerokim Å‚ukiem. Frytki spalone i zajebane solÄ…, miÄ™so cienkie, suche i bez smaku a surówki z zeszÅ‚ego miesiÄ…ca. ObsÅ‚uga ma miny pt. “Przepraszam za to co Ci podaje, ja tu tylko pracuje”.

WysÅ‚any: 18 Marzec 2009 01:20 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1401
DołączyÅ‚  2006-09-17

pizzeria Marzano, zwłaszcza na Nowym Świecie w Wawie: małe porcje a do tego paskudne co ciekawe nie jadłem tam pizzy, więc może obowiązuje zasada że w pizzerii je się tylko pizze

Podpis 

Does my fat look ass ?

WysÅ‚any: 04 Maj 2009 02:18 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  21
DołączyÅ‚  2009-05-03

w kfc sprzedajÄ… nie dość że gówno to jeszcze w kosmicznych cenach, prawie jak w makdonaldzie… ale co to jest “tak zwane miasto z Pussy”?

WysÅ‚any: 24 Maj 2009 09:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  11
DołączyÅ‚  2008-09-20

Chuj. Chciałem coś napisać, ale się rozmyśliłem.
Do wyjebania.

Podpis 

Save the planet - kill yourself!

WysÅ‚any: 25 Maj 2009 04:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  566
DołączyÅ‚  2006-02-15

a jeśli potrzebujecie zjeść coś w łodzi, to polecam dworzec fabryczny. a konkretniej budki na nim - dużo, tanio, szybko, widzicie co Wam dają.... i tylko trzeba unikać wszechobecnego tam Państwa Menelostwa.

WysÅ‚any: 26 Maj 2009 05:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
DołączyÅ‚  2005-11-10

rathnait

napisałaś to w wątku o chujowej szamie :/

WysÅ‚any: 26 Maj 2009 05:42 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  367
DołączyÅ‚  2008-02-10

i dobrze zrobił smile

WysÅ‚any: 26 Maj 2009 06:07 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
DołączyÅ‚  2005-11-10
Baalp - 26 Maj 2009 05:42 AM

i dobrze zrobił smile

ZrobiłA debilu . To jest Dama !

WysÅ‚any: 27 Maj 2009 01:45 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  367
DołączyÅ‚  2008-02-10

O kurwa nie wiedziaÅ‚em… sorry.
W ramach przeprosin pozwole jej siÄ™ na piwo zaprosić…

1 z 3
1