Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

2 z 3
2
CHUJOWA SZAMA - tu warto rzygać
Wysłany: 30 Czerwiec 2009 07:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  12
Dołączył  2009-04-03
rathnait - 25 Maj 2009 04:08 PM

a jeśli potrzebujecie zjeść coś w łodzi, to polecam dworzec fabryczny. a konkretniej budki na nim - dużo, tanio, szybko, widzicie co Wam dają.... i tylko trzeba unikać wszechobecnego tam Państwa Menelostwa.

albo sie cos zmieniło przez ostatnie kilka lat i te szmaty robią wyśmienite żarcie na fabrycznym albo to zawoalowana ironia. Ostatnie dobre jedzenie na fabrycznym było w Bonanzie, czy jak tam się to chujostwo nazywało.

Wysłany: 09 Marzec 2010 11:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

A-DONG! EDIT Marzec 2010. Byłem ponownie. Wszystko tip-top. Zero przesolenia, idealnie doprawione, genialnie smakowało, świeże i dobre. What the fuck? Mam nadzieję, że się utrzyma. DING-DONG!

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 07:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Borubar
Rank
Liczba postów:  109
Dołączył  2010-04-17

Katowice, wyjście z dworca z pocztą po lewej stronie. Po przejściu przez plac widzimy po prawej stronie budkę z kebabem na rogu.

Sucha bułka, niedobre mięso i BRAK sosu. Myślałem, że mnie wychujali, ale konwersacja z moim hołmi ujawniła, że po prostu go nie dają. Jedyny kebab, którego nie udało mi się zjeść.

Nekromanta.

Podpis 

“Możesz spróbować wytrenować n00ba, ale to i tak będzie nadal tylko wytresowany n00b.”

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 08:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24

A właśnie, gdzieś w tych okolicach stolicy mordoru jadłem po Metalmanii gyrosburgera. okrutne gówno.
Na szczęście, niedługo po zjedzeniu opuściło moje trzewia wraz z nadmiarem alkoholu.

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 08:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1205
Dołączył  2007-08-30

Bo metal do zuo

Podpis 

I wtedy rzucil takim wulgarnym slowem zaczynajacym sie na “spierdalaj”.

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 08:55 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Borubar
Rank
Dołączył  2010-04-17

Kurwa, jeszcze jedno miejsce. Nie wiem jak mogłem o nim zapomnieć.

Katowice, “główna ulica”. Pierwsze, albo drugie drzwi na lewo od McDonald’s - nie pamiętam dokładnie. Chodzi o te, gdzie za progiem witają nas schody.

Jadalnia przypomina bary mleczne z wczesnych lat 90 (sry, wcześniejsze mało pamiętam), czyli drewniane meble, kubki na kompot itd. Druga połówka jęknęła “chodźmy stąd”, ale złapał nas kierownik baru i zaprosił do stolika (wzorem kurwa kierowników z Hong Kongu), więc głupio było odmówić. Kebab to sucha, zimna buła z pierdolonym mielonym mięsem ala kotlet. I sos. Baba robiąca danie zapytała o dodanie sosu i widząc moje twierdzące skinienie głową POSYPAŁA danie jaką tanią przyprawą w stylu “papryczka ostra”.

Finalnie żadne z nas nie zjadło swojej porcji. Chyba wtedy pierwszy raz usłyszałem jak towarzyszka klnie. Kierownik zapytał, cytuję: “czy smakowało?” i chciałem mu wykurwić, ale wyglądał jak Blob z Marvela przed House of M i zrezygnowałem. Omijać.

Podpis 

“Możesz spróbować wytrenować n00ba, ale to i tak będzie nadal tylko wytresowany n00b.”

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 09:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Dołączył  2007-08-30

Innymi słowy w buńczucznym tonie opisujesz jak wyszedłeś na pizdę? Pozdrów Majora.

Podpis 

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 09:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Borubar
Rank
Dołączył  2010-04-17

Przepraszam, nie jestem tak zajebisty jak Ty. Dogadujesz kurwo, a sam wpierdalasz tylko pomidorową z cuchnącym starym po drugiej stronie stołu.

Podpis 

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 09:06 PM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Dołączył  2007-08-30

Coś o tym wiesz, skoro pod tym samym stołem siorbiesz mu pisiora.
Bijemy się po lekcjach!

Podpis 

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 09:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Borubar
Rank
Dołączył  2010-04-17

Tylko nie bij mnie po szczepionce. ‘k?

Podpis 

Wysłany: 27 Kwiecień 2010 11:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1526
Dołączył  2005-11-10

Rosyjska policja aresztowała trzech bezdomnych mężczyzn podejrzanych o zabójstwo i zjedzenie 25-latka oraz sprzedaż pozostałości jego ciała do stoiska z kebabem. - podał portal Sky News.

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,7257955,Bezdomni_zabili_i_zjedli_25_latka__Czesc_jego_zwlok.html

Wysłany: 28 Kwiecień 2010 01:56 PM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1087
Dołączył  2007-07-24

Jeśli gość był szczepiony i nie był pedałem, to mogę go zjeść w kebabie.
Zresztą, turki zawsze dojebują tam tyle przypraw i sosów, że zjadłbyś własnego starego i nie skojarzył ze smakiem jego chuja.

Podpis 

mmm łabudibudaj ciurlikaj nocniku
ciurlikaj nocniku ciurlikaj
mmm łabudibudaj dupa dupa
ciurlikaj nocniku ciurlikaj mmm

Wysłany: 28 Kwiecień 2010 07:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  367
Dołączył  2008-02-10
Truposz - 28 Kwiecień 2010 01:56 PM

Jeśli gość był szczepiony i nie był pedałem, to mogę go zjeść w kebabie.
...

Dostaniesz Kuru- zgąbczenia mózgu. Niektóre enzymy występujące w organizmie ludzkim nie są przez niego trawione i odkładają się w mózgu, co prowadzi do niodwracalnych zmian
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kuru
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pasażowalne_encefalopatie_gąbczaste

Wysłany: 09 Listopad 2010 12:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  27
Dołączył  2010-11-09

no to ja wam powiem, ze nie polecam “baru kasek” w przejsciu swidnickim we wroo.. tam jadlem kiedys taka jedna knysze no i strasznie slona byla.. a zapierdolony tam bylem to nie wiedzialem co robie no i tak mi nie smakowala, ze polowe tej knyszy to gdzies po tym barze poroznisilem, z widelca strzelalem w rozne strony i w jakiegos kolesia co siedzial przede mna.. ale tak mi sie ta zabawa spodobala, ze jak wychodzilem to jeszcze ta bule co mi zostala to wladowalem centralnie w sam srodek morrdy sprzedawczyni. i spierdolilem.. no i kurwa zabawnie bylo a baru juz nie ma zamkneli,, no a pewnie ten co tam jest to tez to samo bo zrobili nowy w miejsce tego baru kasek… ja w ogole nie jem na miesjcie ostatnio jak zglodnialem to sobie kupilem bulke

Wysłany: 09 Listopad 2010 12:53 PM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  27
Dołączył  2010-11-09

to znaczy jem ale nie znam nie dobrych knajp bo tam gdzie chodze to mi smakuje.

2 z 3
2