Koszulki mam wyjebane

niezapomniane urodziny dziwko!

2 z 2
2
The Punisher WAR ZONE! 
Wysłany: 20 Luty 2010 12:50 AM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  125
Dołączył  2009-04-01

ten “Punisher” z bodajże 2004 roku był profanacją.... a oldschoolowy z D. lungrenem z początku lat 90 jeśli się nie mylę… to po prostu klasyk… i nuta biohazardu… sztos… Jednak do War Zone się nie umywa, genialna sprawa dla maniaków posiadających wszystkie wydania TM-semic czy jak się tam nazywała ta firma swego czasu wydająca komiksy na dziadowskiej jakości srajtaśmie… ale i tak były zajebiste....  a scena, z granatem w wiadrze.... i mina ruska mistrzostwo jak ja pierdole bez dwóch zdań ... albo jak wariat “zabiera” grubasowi mus jabłkowy… Klasa ale kto nie czytał komiksów to nie wiem po kiego chuja głos zabiera....

Podpis 

Zbieranie dowodów straciło sens kilkaset pocisków temu… M. Payne

Wysłany: 20 Luty 2010 01:02 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Osrana morda
Rank
Dołączył  2009-04-01
Baroness - 14 Maj 2009 03:07 PM

chuja tam dobrą, jak Punisher rozpierdolił przeskakującego miedzy budynkami gościa z bazooki to nie wiedziałem śmiać się czy płakać

ja bym płakał gdybym pomylił granatnik z bazooką....
a potem jebnął se w potylicę z 45 piątki....  czego szczerzę Ci życzę smile
A uprzedzając twoje kolejne wieśniackie pytanie “panie dobry jak łun ten puniszer za snajperki po pirszym szczale czerniawego trafił ło w lunetenie nie spozirał nawet panie ładny a trafił ?
Bo kolimator miał i półautomat amatorze

Podpis 

Wysłany: 20 Luty 2010 01:50 AM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Osrana morda
Rank
Dołączył  2009-04-01

a i scena z lustrami genialna.... chyba za bardzo się podniecam .... zbanujcie mnie bo tracę czas a mógłbym przejść w końcu ostatnią kampanie left 4 dead na ekspecie.... taka pijacka prośba....
PS. Jasia grał zwyrol co w zielonej mili mysze zajebał… potrafi grać pycholi a miękka faja co uznała go za mało zwyrodniałego jest.......  miękką fają?

Podpis 

2 z 2
2

‹‹ Czy to nie szop?      Generation Kill ››