fakt (nomen omen), przeskalowac to by sie dalo…
dzielny kamilek “kamilkowi (...) pomógł starszy brat” - lat 28?
skąd kurwa pod ostródą wziąl sie bielik amerykański? eleganckie zdjęcie z szatce z komunii, borewicz się przypomina…
ostróda twopje rewiry? no fakt syf malaria tam jest a starszy brat mial lat 16 jednak to nie on jak widac przyczynil sie do bohaterskiego obezwladnienia tatusia (w jakze szykownym sweterku zauwazcie).
ale ja sie wcale nei uwazam za zwyrola za to ty kadewre jestes debilem przykro mi, spierdalaj
tak btw ty jestes pewnikiem 100% zwyrodnialec - matka cie nie kocha stary za to bardzo i musisz wylewac swoje frustracje na lamach forum, pręzysz sie tu jak niedojebana kasia a wystarczy pomyslec zanim wylejesz kolejna srake na klawiature wyraznie sprostowalem ze to nie moja kolekcja czy taki kasztan jak ty jest w stanie to zrozumiec takie trudne zdanie?
ale ja sie wcale nei uwazam za zwyrola za to ty kadewre jestes debilem przykro mi, spierdalaj
You make bunny cry:(. Słoneczko, ależ jesteś zwyrolem - przeklejając na forum nieskalowane grafiki i opatrując je kiepskimi komentarzami, zamiast od razu podać adres bloga, z którego zostały podpierdolone.
kaciun - 17 Styczeń 2009 06:14 AM
tak btw ty jestes pewnikiem 100% zwyrodnialec - matka cie nie kocha stary za to bardzo i musisz wylewac swoje frustracje na lamach forum, pręzysz sie tu jak niedojebana kasia a wystarczy pomyslec zanim wylejesz kolejna srake na klawiature
Więcej przecinków i logiki, a być może odwiedzę kiedyś tę “niedojebaną kasię” (jak mniemam to twoja głupia matka) i ją zaspokoję, bo najwidoczniej słabujecie z ojcem.
wyraznie sprostowalem ze to nie moja kolekcja czy taki kasztan jak ty jest w stanie to zrozumiec takie trudne zdanie?
Wyraźnie sprostować to możesz mego kutacha w swym gardle. Franki nabazgrał notkę, bałeś się shitstormu, więc “sprostowałeś”.
Przyganiał debil zwyrolowi :D
Niezależnie od tego kto powinien wypierdalać może watro rozważyć program partnerski DT-Fakt-Kancelaria premiera? Chyba wszyscy pamiętają jak Donek chwalił tę gazetkę za rzetelność.
You make bunny cry:(. Słoneczko, ależ jesteś zwyrolem - przeklejając na forum nieskalowane grafiki i opatrując je kiepskimi komentarzami, zamiast od razu podać adres bloga, z którego zostały podpierdolone.
kaciun - 17 Styczeń 2009 06:14 AM
tak btw ty jestes pewnikiem 100% zwyrodnialec - matka cie nie kocha stary za to bardzo i musisz wylewac swoje frustracje na lamach forum, pręzysz sie tu jak niedojebana kasia a wystarczy pomyslec zanim wylejesz kolejna srake na klawiature
Więcej przecinków i logiki, a być może odwiedzę kiedyś tę “niedojebaną kasię” (jak mniemam to twoja głupia matka) i ją zaspokoję, bo najwidoczniej słabujecie z ojcem.
wyraznie sprostowalem ze to nie moja kolekcja czy taki kasztan jak ty jest w stanie to zrozumiec takie trudne zdanie?
Wyraźnie sprostować to możesz mego kutacha w swym gardle. Franki nabazgrał notkę, bałeś się shitstormu, więc “sprostowałeś”.
Spierdalaj w podskokach.
typowy prostolinijny małomiasteczkowy nudny skurwiel, nic sie kurwa nie podoba, wszedzie dopatrzy sie jakiejs “wrednej” akcji. nie wiem co to shitstorm, franki moze skasowac mnie z tego stripa, chociaz...nie, niech nie kasuje skoro to ma dogodzic tylko takiemu tępemu zjebowi jak ty. przyjebales sie jak gówno do buta. chyba ciebie tylko umieszczenie nika na stripie przyprawiloby o priapizm, ja mam wyjebane. Moglem pisac ze to moje zdjecia i chocbys kurwa zdechl, nie skapnąłbys sie ze jest inaczej, wiec nie pierdol debilu. i twoje pojecie na temat zwyrolstwa tez jest jakies dziwne, jesli tacy sa prawdziwi zwyrole o ktorych ty masz najwieksze pojecie i ktorych jestes mentorem, w moim mniemaniu jestes wiesniakiem gdziekolwiek mieszkasz i debilem. Co do skalowania zdjec, pisalem dwa razy, co do komentarzy, wypierdalaj, w podskokach jak to sie mowi po “zwyrolsku”
Haha, kaciun od wczoraj myślał nad ripostą, tylko po to by wysrać takie bzdety :D.
Jesteś tak mierny, że aż uroczy. Kontynuuj. Do tej pory zauważyłem, że masz problem z rodzicami, z kobietami i jakiś kompleks związany z miejscem zamieszkania, chętnie dowiem się więcej.