nie myslalem nad riposta od wczoraj,nie siedze tu 24 na dobe. nie zamierzam tez rozwijac swoich opini na twoj temat, na prawde nie jestes az tak zlozona postacia zeby sie tu wywodzic, twoje riposty zreszta o tym swiadcza, do czego sie kolejnego przypierdolisz, co ci sie tam w twojej chorej dałnowatej głowce zrodzi tez juz mnie przestalo interesowac. Takie zabawy sa na dwie tury ewentualnie gimnazjum a potem wieje hujem. ale brawo za zamiszanie, jestes zajebisty zwyrol a teraz bodnij mnie w knage i wypierdalaj
kurwaaaa....
już się cieszyłem, że nowa strona tego cripple fighta, nie będzie trzeba przesuwać paska na dole, żeby przeczytać tekst, a ten kurwa znowu wrzycił nieprzeskalowaną kiełbasę…
“niedojebana kasia” - Cad, może jakieś szersze horyzonty, niż “twoja stara”? możeby tak patrzeć szerzej? w kierunku Tarnowski Gór?
Tylko do 7 promili ? Kurwa.... To już w CKM-ie była lepsza lista. Rekordy to ok 17 promili rosyjski żołnierz z rezerwy czy coś tam… zmarł. 2 miejsce elblążanin 15 promili z hakiem, 40-50 lat, też się nie podniósł, a trzecie miejsce to jakoś 13.7 i przeżył. Jakoś tak… nie chciałbym skłamać.
Tylko do 7 promili ? Kurwa.... To już w CKM-ie była lepsza lista. Rekordy to ok 17 promili rosyjski żołnierz z rezerwy czy coś tam… zmarł. 2 miejsce elblążanin 15 promili z hakiem, 40-50 lat, też się nie podniósł, a trzecie miejsce to jakoś 13.7 i przeżył. Jakoś tak… nie chciałbym skłamać.
Mnie ubawil pijany ojciec chowajacy sie za fotelem przed policja. Ostatnio czytalem o kolesiu ktorego dwie kobiety przed policja schowaly… zawinietego w dywan na balkonie. Trzeba miec albo fantazje zeby wymyslec taka historie, albo jeszcze wieksza fantazje zeby tak zrobic. Ptawdziwosc tych wiadomosci niewielka robi roznice…
Mnie ubawil pijany ojciec chowajacy sie za fotelem przed policja. Ostatnio czytalem o kolesiu ktorego dwie kobiety przed policja schowaly… zawinietego w dywan na balkonie. Trzeba miec albo fantazje zeby wymyslec taka historie, albo jeszcze wieksza fantazje zeby tak zrobic. Ptawdziwosc tych wiadomosci niewielka robi roznice…
Chuja,ja w wieku 15 lat ,najebany, schowałem się za oszklonym przystankiem przed starym,z nadzieją, że mnie nie znajdzie :D
Przechuje z was, facet wstawił obrazki i wy go na ignore. Fakt, że nie przeskalował ale można mu w ramach uświadomienia wsadzić te jego 32 cale w dupę a nie tak od razu ostro.
jak kurwa przeskalowac obrazki pytalem? w paincie pierdole sie bawic az taki dobry nie bede ale jakis magiczny tag jest moze?biadolą niektórzy jak płaczki…