Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

wulkan - polsat wczoraj wieczorem
WysÅ‚any: 28 Marzec 2006 11:46 AM   [ Ignoruj ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

Widziałem już ten film kiedyś ale zdecydowałem się na jeszcze raz.
Lubię oglądać te same filmy po kilka razy, łudząc się że coś się zmieni.
Niestety nie zmienia się nic.
Co można powiedzieć o filmie Wulkan pr?cz tego że jest kiepski?
Nie wiem.
Dziwi mnie to, że widz patrzy i nie zdaje sobie sprawy, że nie można podejść tak blisko takiego żaru jaki był ukazany na filmie.
Skąd wiem?
Rok temu pojechałem za miasto na działkę na ognisko żeby smazyć sobie kiełbaski. (nie własne)
Zrobiliśmy takie zajebiście wielkie ognisko że aż strach.
Nie szło do niego podejść z kiełbasą na kiju tak kurwa grzało.
Ja chciałem pokazać że jestem twardy ślązak i podszedłem najbliżej.
Straciłem brwi i grzywkę.
Wyglądałem jak pedał.
Wczoraj na filmie to wszystko staneło mi przed oczyma i złe wspomnienia wr?ciły.
Więc jak jebli reklamami około 22,30 i nic nie wskazywało na to że kiedykolwiek się skonczą, z czystym sumieniem poszedłem spać.
Jaki morał?
Nie oglądajcie film?w na kt?rych wracają traumatyczne przezycia.

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 28 Marzec 2006 02:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  566
DołączyÅ‚  2006-02-15

czy ty jesteś blondynka ?

WysÅ‚any: 28 Marzec 2006 03:25 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2086
DołączyÅ‚  2005-12-30

Re: wulkan - polsat wczoraj wieczorem

[quote author="alexhorror"]Nie oglądajcie filmów na których wracają traumatyczne przezycia.

kiedys ogladalem film na ktorym dwoch rozzloszczonych amerykanskich facetow gwalcilo dziewczyne, bo okazalo sie ze byla lesbijka i przebrala sie za chlopaka dla niepoznaki.
czulem sie zle ogladajac to, mimo ze nigdy nie bylem ani lesbijka, ani nie bylem gwalcony.
Dlaczego to opowiadam. Otoz nie trzeba miec traumatycznych przezyc, zeby czuc sie zle, ogladajac film.

WysÅ‚any: 28 Marzec 2006 05:41 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

też oglądałem ten film. Taki sad był troche

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 28 Marzec 2006 10:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Czytając o lesbach skojarzyłem, że większość facetów jara się nimi. Kurwa, to chore jakieś. Po co jarać się dwiema dziwkami, które mają wstręt do facetów, które nie są nimi zainteresowane? Jeśli już, to warto jarać się biseksualistkami. Bo chuj tam, że niby podobne lub identyczne doznanie erotyczne, skoro intelektualnie jest to alogiczne. A jak wiemy, bośmy inteligentni (inaczej, ale jednak inteligentni) i wykształceni, nie da się oddzielić ciała od ducha/psychiki/intelektu.

Wracając do traumy podczas oglądania i retrospekcji z tym związanych. Nigdy nie zapomnę sceny z Miasta Aniołów, gdy blond Sucz (śliczna zresztą, choć wśród kobiet, które mi się podobają przeważają ciemnowłose) zamyka oczy jadąc rowerem , rozkłada ręce i jara się zjazdem, po czym wpada pod ciężarówkę.
Shit, często jeżdże ze słuchawkami, kilkakrotnie w górach, na mym bike’u zjeżdżałem bardzo szybko i kilkakrotnie z zamkniętymi oczyma. Ten pierdolony film odebrał mi całą przyjemność z tej czynności.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

‹‹ Komornik      Coffee & Cigaretes ››