Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Festyn piwny w Gdansku
WysÅ‚any: 30 Marzec 2006 02:26 PM   [ Ignoruj ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

http://www.falloutbob.fora.pl/viewtopic.php?t=254

Właśnie dzisiaj zapadła decyzja ostateczna – miasto na 3 tygodnie przed imprezą wycofało się z pomocy przy organizowaniu oblężenia 1807 roku na gdańskich fortach – co więcej cofnęło zgodę na zorganizowanie imprezy na terenach miejskich. Co to oznacza nie musze chyba m?wić – tylko jak powiedzieć to ludziom kt?rzy z Krasnojarska i innych teren?w odległych o cały kontynent jadą już do miasta na imprezę wiaząc ze sobą 3 tonową armatę - koleją !!!

Niestety jest już za mało czasu aby przenieść imprezę masową w inne miejsce – ale za to festiwal piwa dostał następną dotację z miasta – kurwa po prostu byliśmy za dużą konkurencją dla miernej imprezy!!! (u nas po prostu piwo było lepsze i tańsze a na dodatek strzelały armaty i karabiny)

Nic się już nie da zrobić w tym roku – będziemy walczyć w przyszłym –w końcu 200 – lecie to może nie odważą się wywinąć jakiegoś numeru – zmieniamy też termin żeby się nie wpakować w jakiś inny festyn piwny....

Morał z tego taki, że ludzie wolą pić piwo, niż biegać w przebraniach i pić piwo

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 31 Marzec 2006 07:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Sraj mi na ryj
Liczba postów:  39
DołączyÅ‚  2006-01-29

jesli jest browar to moge i suiedzieć i latać w przebraniu

Podpis 

"Prezydent Modrzew odpoczywa, p³ywa w przereblu, dokarmia gibbony i du¿o dupcy"

‹‹ ...Papieża?      Euforia w Sopocie ››